- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ye katlamış değerin maşallah.bence güzel.sağlıkla kucağına alman dileğiyleBugün tekrar yaptırdım 88.62 coktı bilen biri fikir verirse sevinirim
Teşekkür ederim işallah daha cok başındayım işallah dedigin gibi olur2 ye katlamış değerin maşallah.bence güzel.sağlıkla kucağına alman dileğiyle
Merhaba 2.bebeğine mi hamilesinBurda degerleri 7lerle 17lerle baslayip saglikli gebelik yasayan arkadaslar vardi.hatta biri tek yumurta ikizi idi.bana da umut oldu:))
Merhaba 2.çocuğunuza mi hamilesiniz acaba.burda değerleri düşük olan gebeliğiniz devam etti mi?bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.12.gun degerim 16.2 cikti,dusuk diye uzuldum.doktor dusuk ihtimali olabilir ama kontrole devam dedi..
13.gun:26
15.gun:65.5
17.gun:166 ultrasonla baktilar,acil bir durum yok dedi.artislar %150,guzel.usg ile henuz gorunmuyor ancak haftaya dediler.
Hem mutluyum,hemde cok korkuyorum...
Degerin gayet güzel ikiz olup olmadıgı usg muayenede belli oluyor degerler yanılmasın.hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsinKızlar bugun 10. Gün degerim 160.20 sizce normal mi ikiz olabilir mi tek yumurta .
Degerin gayet güzel ikiz olup olmadıgı usg muayenede belli oluyor degerler yanılmasın.hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin
Merhaba,Evet 2. Cocuguma hamileyim:) alinti yaptigin yazimdaki gebeligim malesef bos gebelik imis ve 8.haftada kurtaj yapildi..sonrasinda ilk gebeligimi yasadim...iyi dileklerinize tesekkurler...Merhaba 2.bebeğine mi hamilesin
Merhaba 2.çocuğunuza mi hamilesiniz acaba.burda değerleri düşük olan gebeliğiniz devam etti mi?bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
Merhaba bende sadece memelerde ağrı var. 14 mayısta transferim yapıldı. Bugün keseyi gördük 5haftalık gebeyim 10 gün sonra tekrar gideceğim muayeneye green80
Bu arada aynı gün olmus transferimiz :)Merhaba bende sadece memelerde ağrı var. 14 mayısta transferim yapıldı. Bugün keseyi gördük 5haftalık gebeyim 10 gün sonra tekrar gideceğim muayeneye green80
Transferin 8.günü 122.3 10.günü 344.7 sonra hiç baktırmadım. Doktoruma tekrar sordum 5haftaya yakın gebelik dedi. ALLAHIM inşallah kalp atışını da duyarım. Çok zor süreçlerden geçtiksizin adınıza cok sevindim.
Değerleriniz nasıldı acaba?
İnşallah görürsünüz Rabbim nasip etsinMerhaba arkadaslar, değerlerim 10. gün 108 13. Gün 763 oldu, kısmet olursa cuma günü keseyi görmeye gidicez ama benim pek bir belirtim yok çok korkuyorum günler geçmek bilmiyor, sizde durumlar nasıldı? lütfen dua edin.
Transferin 8.günü 122.3 10.günü 344.7 sonra hiç baktırmadım. Doktoruma tekrar sordum 5haftaya yakın gebelik dedi. ALLAHIM inşallah kalp atışını da duyarım. Çok zor süreçlerden geçtik