Transfer Sonrası Beta Hcg değerlerim - ikiz olabilir mi?

Çok teşekkür ederim .Bu yolda biraz acemiyim ilk defa tüp bebek yaptırdım.Burda da doktorum hiç bir bilgi vermedi iyi kötü diye sadece ultrasona bakıp öyle konuşalım dedi
Canım değerin çok güzel o konuda hiç endişen olmasın. Yurtdışında bu süreçler doğal süreçler olduğu için çok sıkı takip yapılmıyor genel olarak, ama aslında olması gereken de o işin doğası bu hatta çoğu ülkede doğuma kadar toplasan 2 3 ultrason ancak yapıyorlarmış. Biz Türkiye'de istersek her hafta ultrasona gidiyoruz (özellikle gebeliğin başında) en ufak bir şeyde hemen koştur koştur doktora gidiyoruz gitmesek telefonla arayıp soruyoruz vs hamilelik doğal bir süreç aslında biraz kendi halimizde olmamız lazım ama işte biraz da sürü psikolojisi sanırım bu alışkanlık oturmuş bizim ülkemizde.

Kızlar merhabalar 9. Gün değerim 401 11. Gün değerim 956 sizce ikiz mi? Korkuyorum ikiz olmasından çift embriyo transferi ama riskli diye düşünmeye başladım şimdi de
Merhaba galiba hamileliğiniz ikiz hayırlı olsun çok sevindim
Benimde 9. Gün 342 çıktı yarın 11.gun tekrar kan vericem. Sizce benimkide ikiz olur mu?

Çift embriyo transferi yaptırdıysanız yüksek ihtimal
Merhabalar benim bugün transferimin 26.günü pozitif sonuç aldım çok şükür ama karnım hala adet olacak gibi ağrıyor ve mide bulantılarım oluyor .Acaba sizde de aynı durum var mı başına böyle birşey gelen var mı ?

Benim de 12.gun 851 çıktı umarım ikizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…