• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra beta değerleri

sslljjnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
65
8
1
28
Kızlar transferden sonra 9.gün değerim 95 3 gün sonra 287 ondan sonraki 3 gün 610 değerlere bakılınca artış nasıl sizce birde bu artışlara bakılınca 2 embriyo transfer edilmişti 2 side tutunmuşmudur sizce yoksa birimi tutunmuştur ve bu yükselme bu şekilde devam edermi sizce

Kızlar transferden sonra 9.gün değerim 95 3 gün sonra 287 ondan sonraki 3 gün 610 değerlere bakılınca artış nasıl sizce birde bu artışlara bakılınca 2 embriyo transfer edilmişti 2 side tutunmuşmudur sizce yoksa birimi tutunmuştur ve bu yükselme bu şekilde devam edermi sizce
Çok güzel artmış masallah 🥰

Ikisi tutunca beta çok yüksek oluyor benim 10. Gün 750 kusur 12. Gün 1780 lerde filandi sağlıkla gelsin inşallah

Benim ikiz gebelik iki embriyo tewnsferimolmautu. 5 . Gün embriyosu. İlk betam 517. Sonra 1020. Ve 2500 diye iletmişti . 6 hafta da keseleri görmüştük

Benim ikiz gebelik iki embriyo tewnsferimolmautu. 5 . Gün embriyosu. İlk betam 517. Sonra 1020. Ve 2500 diye iletmişti . 6 hafta da keseleri görmüştük
Merhabalar hiç lekelenme kanama yaşanıdınız mı acaba bu süreçte

Yok benim olmadınhic. Kasık ağrısı. Duşunda bir sorun yaşamadım oda normalmiş. Bebekler yerleşiyor demişti doktorum

Back
X