Transfer Sonrası Beta Hcg değerlerim - ikiz olabilir mi?

Belirti olmuyorki hepsi ilaç etkisi:)

Yerleşmede bir belirti oldu mu acaba

Ben de belirtim yok diye buralarda gezmeye gelmiştim ki şu haberinize cok sevindim. Darısı başıma

Ben de belirtim yok diye buralarda gezmeye gelmiştim ki şu haberinize cok sevindim. Darısı başıma
Günlerimi kendime zehir ettim aman siz etmeyin Hala kendi doktorumdan evet hamilesin diye duymadıkça ikna olamıycam sanırım çünkü hiç transfer bile olmamış gibi hissediyorum kaçıncı gün sizin transfer Sonrası ?

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bende bugün test yaptım 10.gün değerim 451 çıktı acaba ikiz mi ?siz ne sonuçlar aldınız ?cevaplarınızı bekliyorum.

Kızlar merhabalar 9. Gün değerim 401 11. Gün değerim 956 sizce ikiz mi? Korkuyorum ikiz olmasından çift embriyo transferi ama riskli diye düşünmeye başladım şimdi de

Canım merhaba hayırlı olsun öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin. İkiz olsa 2 günde 3 4 kat artıyor diye biliyorum. 1 tane gibi duruyor ama yine de belli olmaz. Hayırlı olsun tekrar
Merhabalar ben Fransa da yaşıyorum ve ilk tedavimi de burda yaptırdım .Türkiyede ki gibi değil burda ben sadece 10. Gün kan testi verdim 451 çıktı .bir hafta sonra tekrar ver dedi doktorum yani 17. Gün verdim 6825 çıktı .İlk defa tedavi olduğum için hiç bir şey bilmiyorum doktorumda detaylı bir şey demedi sadece pozitif evet ama ultrasona bakıcam dedi onuda 18 kasıma verdi .Sizce değerlerim normal mi iyi mi bilgisi olan yazabilir mi .

2 günde 2 kat artması gerekiyor bence gayet iyi değer 2 kattan fazla artmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…