- 23 Eylül 2023
- 130
- 30
- 31
-
- Konu Sahibi Tupcufikret
Belirti olmuyorki hepsi ilaç etkisi:)Merhaba inşallah sizin de güzel haberlerinizi konuşuyor oluruzGünlerce buralarda gezdim belirtim yok diye hatta hala belirtim yok pozitif çıkan testler benim değilmiş gibi geliyor 2.5 yıldır ilk defa gördüm inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını tatlı bebişlerimizle alırız
Evet var :) benimde böyleydi ama ben erken gebelik yapmıştımArkadaşlar merhaba 8 günüm tranferden sizce gebelik var mı çok merak ediyorum
Yaaaaa insallajEvet var :) benimde böyleydi ama ben erken gebelik yapmıştım
Yerleşmede bir belirti oldu mu acabaMerhaba inşallah sizin de güzel haberlerinizi konuşuyor oluruzGünlerce buralarda gezdim belirtim yok diye hatta hala belirtim yok pozitif çıkan testler benim değilmiş gibi geliyor 2.5 yıldır ilk defa gördüm inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını tatlı bebişlerimizle alırız
Benim hiç belirtim olmadı hatta hala yok sadece bazen 2-3 saniyelik kasık batmam oldu çok az da bel ağrım ama kendimi çok dinlemesem onları da anlamazdım sanırımYerleşmede bir belirti oldu mu acaba
Ben de belirtim yok diye buralarda gezmeye gelmiştim ki şu haberinize cok sevindim. Darısı başımaMerhaba inşallah sizin de güzel haberlerinizi konuşuyor oluruzGünlerce buralarda gezdim belirtim yok diye hatta hala belirtim yok pozitif çıkan testler benim değilmiş gibi geliyor 2.5 yıldır ilk defa gördüm inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını tatlı bebişlerimizle alırız
Günlerimi kendime zehir ettim aman siz etmeyinBen de belirtim yok diye buralarda gezmeye gelmiştim ki şu haberinize cok sevindim. Darısı başıma
Günlerimi kendime zehir ettim aman siz etmeyinHala kendi doktorumdan evet hamilesin diye duymadıkça ikna olamıycam sanırım çünkü hiç transfer bile olmamış gibi hissediyorum kaçıncı gün sizin transfer Sonrası ?
Yaa ay inşallah pozitif haberleriniz alalım sevincinizi paylaşalım Allahın izniylePazartesi günü oldu transfer. Bugün 4. Gün. Safak 8
Hayır tek embriyo transferi oldum tek olarak devam ediyor.. sizi kan sonucu yanıltmasınİnşallah çok teşekkür ederim yorumunuz için. İkiz mi sizin peki :)
Benim ayaklarım üşüdü ya belirti yok hepsi ilaç etkisiYerleşmede bir belirti oldu mu acaba
Çok istiyorum:)) inş sizinde güzel çıkar aminnnnAy çok güzel değerler. Bunları okuyunca ümidim artıyor transfer ikinci gündeyim ben de inşallah bu muhabbete katılabilirim. İkiz istiyor musunuz
Merhaba, kese göründü mü? Bu değerlere ikiz olmuştur inşallahÇok istiyorum:)) inş sizinde güzel çıkar aminnnn
Daha netleşmediMerhaba, kese göründü mü? Bu değerlere ikiz olmuştur
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bende bugün test yaptım 10.gün değerim 451 çıktı acaba ikiz mi ?siz ne sonuçlar aldınız ?cevaplarınızı bekliyorum.Merhaba herkese :)
Çift embriyo transferi oldum.
Transfer sonrası transfer gününü saymadan değerlerim;
9.gün: 168
11.gün: 397
13.gün: 865
Sizce ikiz olma ihtimali var mı? Benzer şekilde belki beta değeri olan vardır :)
Ve keseyi sizce ne zaman görürüm:)
Merhabalar ben Fransa da yaşıyorum ve ilk tedavimi de burda yaptırdım .Türkiyede ki gibi değil burda ben sadece 10. Gün kan testi verdim 451 çıktı .bir hafta sonra tekrar ver dedi doktorum yani 17. Gün verdim 6825 çıktı .İlk defa tedavi olduğum için hiç bir şey bilmiyorum doktorumda detaylı bir şey demedi sadece pozitif evet ama ultrasona bakıcam dedi onuda 18 kasıma verdi .Sizce değerlerim normal mi iyi mi bilgisi olan yazabilir mi .Canım merhaba hayırlı olsun öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin. İkiz olsa 2 günde 3 4 kat artıyor diye biliyorum. 1 tane gibi duruyor ama yine de belli olmaz. Hayırlı olsun tekrar
Benimde 12.gün 1119 çıktı. İkiz mi cumartesi belli olacakKızlar merhabalar 9. Gün değerim 401 11. Gün değerim 956 sizce ikiz mi? Korkuyorum ikiz olmasından çift embriyo transferi ama riskli diye düşünmeye başladım şimdi de
2 günde 2 kat artması gerekiyor bence gayet iyi değer 2 kattan fazla artmış canımMerhabalar ben Fransa da yaşıyorum ve ilk tedavimi de burda yaptırdım .Türkiyede ki gibi değil burda ben sadece 10. Gün kan testi verdim 451 çıktı .bir hafta sonra tekrar ver dedi doktorum yani 17. Gün verdim 6825 çıktı .İlk defa tedavi olduğum için hiç bir şey bilmiyorum doktorumda detaylı bir şey demedi sadece pozitif evet ama ultrasona bakıcam dedi onuda 18 kasıma verdi .Sizce değerlerim normal mi iyi mi bilgisi olan yazabilir mi .