Transfer sonrasi belirtisi olmayan ama hamile olanlar yetisin :)

aysunayy

Can kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
14.831
16.267
42
Herkese merhaba kizlar..

1 adet blast embriyom olusmustu transfer oldum baska da geride yok..bugun 4.gunum ancak en ufak belirtim yok korkuyorum da kim ne derse desin :) böyle olup ta pozitif gören oldu mu??? Yani ufacık ta olsa bi kasikta batma..1 2 damla.kanama...seyirme..adet öncesi belirtilere benzer şeyler olmalı gibi geliyor.bende hic biri yok

Bukadar erken belirtilere neden takiliyorsunuz cogununki ilaçlardan 🤗 .6nci haftadan sora basliyor genelde

Herkese merhaba kizlar..

1 adet blast embriyom olusmustu transfer oldum baska da geride yok..bugun 4.gunum ancak en ufak belirtim yok korkuyorum da kim ne derse desin :) böyle olup ta pozitif gören oldu mu??? Yani ufacık ta olsa bi kasikta batma..1 2 damla.kanama...seyirme..adet öncesi belirtilere benzer şeyler olmalı gibi geliyor.bende hic biri yok
test yaptırdın mi.hamilesindir inşallah bnimde transferin 9.günü bakalım yarın bi cesaret idrar testi yapmak istiyrm.bu arada 3. denemem benm

Benim hiç belirtim yoktu nerdeyse kanda pozitif 😊 belirti aramayın bence rahat olun stres daha kötü yapar 🌺
Hayırlı olsun siz hamilesiniz demek eylül dopiğini açıp arada geliyordunuz ..ordan hatırladım..😊😊😊 bu arada sevgili konu sahibi hiçbir belirtim yoktu.. ikiz annesi olacağım inşallah..darısı başınıza...

Kızlar ben test yaptırdım negatif çıktı ilaçları bıraktım bugün q18. Gün hala adet olmadım ara ara birer kerelik kanamam oldu normal mi neden olur

en azından 1 kızın var ne güzel.benim 10.gün bugün sabah idrar testi yaptım negatif yine olmadı sanırım

Heryere yaziyorum insallah donus olur peki transferden sonra ilk zamanlar belirtiler olupta sona dogru azalma hatta neredeyse belirtisi kalmayan oldumu hic bugun 10.gunum giguslerimde aci sizi faln hepsi normallesti :KK43:

Ben iki kere transfer oldum ilkinde bir sürü belirti vardı sonuç negatif oldu ikincide hiç bir belirtim olmadı sonucu pozıtıf oldu
Yemin ediyorum benim psikoloji diye birsey kalmadi evet vucuttan vucuda degisiyor ama nblm insan biseye tutunmakta istiyor aslinda asiri cagresiziz
Acayip kafami karistirip takiyorum bianda kesildi hepsi ama ilk gunler acayip agrilar batmalar hatta ben 7. Gunumde atesim yukseldi bianda 37.6 falan cikti durup dururken dedim kesin korona oldum sonra gecti 2. Gunde yukseldi 37. Lere cikti sonra simdi biseyim yok normalim acaba gebelikle alakali olabilir mi bu durum ates yukselmesi ama grip gibi degil grip oldugunuzda etleriniz acir titrersiniz bende sadece ates yukseldi boyle bisi yasayan oldumu hic

Yemin ediyorum benim psikoloji diye birsey kalmadi evet vucuttan vucuda degisiyor ama nblm insan biseye tutunmakta istiyor aslinda asiri cagresiziz
Acayip kafami karistirip takiyorum bianda kesildi hepsi ama ilk gunler acayip agrilar batmalar hatta ben 7. Gunumde atesim yukseldi bianda 37.6 falan cikti durup dururken dedim kesin korona oldum sonra gecti 2. Gunde yukseldi 37. Lere cikti sonra simdi biseyim yok normalim acaba gebelikle alakali olabilir mi bu durum ates yukselmesi ama grip gibi degil grip oldugunuzda etleriniz acir titrersiniz bende sadece ates yukseldi boyle bisi yasayan oldumu hic
Çok düşünüp stres yaparsan olmaz. Vücüdunu dinleme akışına bırak 37 ateş de ateş değil normal vücut ısısı.

Ama hic boyle bisey yasamadim aslinda bu kadar olmaz nblm iste ilk denenem biseylerden umut baglamaya calisiyorum son 1 gunum kaldi insallah tutmusturda

Hayırlı olsun siz hamilesiniz demek eylül dopiğini açıp arada geliyordunuz ..ordan hatırladım..😊😊😊 bu arada sevgili konu sahibi hiçbir belirtim yoktu.. ikiz annesi olacağım inşallah..darısı başınıza...
Yaa mutlu ettiniiizz 😍 Ekimde olacağım sanıyordum Kasım’da nasip oldu transfer 😊 Ve evet yeni öğrendim kanda çıktı🥰

Heryere yaziyorum insallah donus olur peki transferden sonra ilk zamanlar belirtiler olupta sona dogru azalma hatta neredeyse belirtisi kalmayan oldumu hic bugun 10.gunum giguslerimde aci sizi faln hepsi normallesti :KK43:
Benim sizin gibi olmuştu ne yazıkki negatifle sonuçlandı 😔 Umarım sizin o şekilde olmaz

X