• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirtiler

ANKA2009

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
2
3
1
40
Kızlar merhaba. 20 nisanda dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bir kaç gün ağrım oldu bugün 20 nisan hariç 6. Günüm ve hiç bir belirti yok. Bu normal mi? Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?

Bende 23 nisan transferiyim😅Belirti çok ama doğru belirtiler mi bilmiyorum kuyruksokumu ağrısı vardı bel ağrısına döndü göğüslerde hassasiyet var.
Peki bu belirtiler gün içinde zaman zaman mı örneğin gögüs hassasiyeti yoksa sürekli mi acaba? Bir de içiniz yanıyor ama dışarıdan üşüyor gibi oldunuz mu hiç ?

Kızlar merhaba. 20 nisanda dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bir kaç gün ağrım oldu bugün 20 nisan hariç 6. Günüm ve hiç bir belirti yok. Bu normal mi? Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Benimde 20 nisanda transfer oldu aynı benimde hiç belirtim yok bende meraklanıyorum

Kızlar ne olur belirti aramayın gereksiz strese girmeyin. Ben de hiç belirti olmadı. Göğüs hassasiyeti, adet ağrısı gibi ağrılar, yerleşme kanaması, kasık ağrısı hiçbiri olmadı ki bunlar ilaçların etkisi zaten. Ben perşembe 9. günümdü 3. Gün embriyosu kanda baktım 57 çıktı çok şükür. Sürekli pozitif düşünün ve berti aramayın

Benim nedense aşağıya iğne batar gibi batma var normal mi acaba bu şekilde olan oldu mu

İnşaallah güzel sonuçlar alırsın canım. Belirti olmaması beni üzüyor açıkçası 😔
Üzülme üzülmeyelim bunu derken bile gözlerim dolu dolu ama hayata biz tutunmazsak miniklerimiz tutunabilirmi Rabbim yücedir Hz Zekeriya as duasını oku bol bol

Eklentiler

• 0CDA02D6-71D2-477D-980A-8F12F5EB6C57.jpeg
    0CDA02D6-71D2-477D-980A-8F12F5EB6C57.jpeg
    183,2 KB · Görüntüleme: 5.315
Peki bu belirtiler gün içinde zaman zaman mı örneğin gögüs hassasiyeti yoksa sürekli mi acaba? Bir de içiniz yanıyor ama dışarıdan üşüyor gibi oldunuz mu hiç ?
23 Nisanda transfer oldum o gün hast çıkınca otele döndük bikaçgünlük yorgunluk vardı bu yüzden sanırım uyuyakaldım o gün belirti yoktu 2. Gün bel ağrısı 3. Gün kuyruksokumu ağrısı 4. Gün yani bugün göğüslerde hassasiyet var

Gerçekten belirti aramayin kendi kendinize belirtileri yaratirsiniz yoksa. Klasik şeyler oluyor zaten batmalar adet gbi ağrılar vs vs bunlar ilac etkileri herkeste olabiliyor. Sakin kalip pozitif olun. Kolay degil okadar igne ilac tabiki belli etkileri olacak. Belirtim yok tutmadi diye dusunmeyin. Dua ve sabir nasipse olacaktır. Rabbim yüzünüzü guldursun inşallah 🌸🌸🌸

Merhaba benim 7. Gün hala belde sızı dışında bi belirtim yok o da büyük ihtimalle kullandığım ilaçlardan özellikle göğüslerimden hassasiyet yok hamile kalan herkeste ilk başta göğüslerde sızı olmuş sanırım 😢🥺🥴

Arkadaşlar ben 23 nisan da transfer oldum bel ağrım fena bugünde göğüslerde sızlama var pazartesi işe başlayacağım o gün 24 daat nöbetim var sizce çalışsammı yoksa rapor mu alsam bilemedim bana bi fikir verin tabi iş arkadaşlarım bilmiyor durumu😔😔😔

Merhaba kızlar benimde 23 nisandı transferim hiç bir şekilde belirttim yok galiba tutmadı çok korkuyorum doğrusu 1.denememde belirtilerim çoktu ama bu sefer yok

Arkadaşlar ben 23 nisan da transfer oldum bel ağrım fena bugünde göğüslerde sızlama var pazartesi işe başlayacağım o gün 24 daat nöbetim var sizce çalışsammı yoksa rapor mu alsam bilemedim bana bi fikir verin tabi iş arkadaşlarım bilmiyor durumu😔😔😔
Bence Siz rapor almalısınız 24 saat nöbet çalışma şartlarınız nasıl çok ayakta kalmayın hayırlısı olsun inşallah

Merhaba kızlar benimde 23 nisandı transferim hiç bir şekilde belirttim yok galiba tutmadı çok korkuyorum doğrusu 1.denememde belirtilerim çoktu ama bu sefer yok
Belirti vermeden tutan çok var bence belli olmaz siz yinede üzülüp belkide tutunmak üzere olan bebişlerinizi üzmeyin

Doğru araştırdım çok var belirti olmadan pozitifi gören ama kızıma hamileyken bütün belirtileri yaşamiştim bunda yaşamayınca korktum doğrusu

Back