Transfer sonrası belirtiler

Jannefel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
2.070
2.451
133
İyi geceler kızlar, 31 mayısta yumurtalarim toplandı 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi 5 haziranda. Ilac fitil ve 3 cesit igneye devam ediyorum. Transferden beri zaman zaman adet sancısına benzer sancim var bugün de sarımsı akıntım oldu. Adet öncesi olur genelde. Bir de midemde gurultular olur o da başladı. Acaba bu belirtileri yaşayıp da yine de adeti gelmeyen hamile olduğunu öğrenen var mı? 2 gün sonra test günüm ve morale umuda öyle ihtiyacım var ki. Korku içinde bekliyorum inanin

Canim belirtilere takilma cok yeni belirtiler icin bence
Zaten hormon ilaclari da aliyorsun onlarin etkiside olabilir
5. Gun embryosu transfer edilmis hemde 2 tane bu cok güzel. Labaratuvar ortaminda 5. Güne gelmesi cok iyi tutunma sansinida cogaltir
Icini ferah tut 8. Gundesin artik 2 gun sonra idrar testi yap dayanamazsan
Ben 8. Gun yaptim ve hayalet bi cizgi vardi
Varmi yokmu cok kafam karıştı o yuzden bi kac gin sonra yap

Allah razı olsun canım çok sağol. 10. Gün bayrama geliyor o yüzden doktor kan testini yarın yaptır dedi. İnan adet belirtilerimin birebir aynısını yaşıyorum. 38 yasindayim daha önce 2 başarısız asilamam oldu ilk aşılamada yumurta kayboldu iptal edildi 2.sinde de erkenden adetim geldi o zaman da böyle belirtileri başlamıştı ve küt diye geldi. Strese girmiyim diyorum dualar okuyorum olmuyor. Ne kadar zormuş inşallah sen pozitif sonucu görmüşsündür canım? Allah isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin

Ben 10. Haftada bebeğimi kaybettim ama hiiic belirti yasamadim gece terlemesi disinda
Kimisi kusmaktan basini kaldıramıyor kimisi hic bisey yaşamıyor
Sonucun ins guzel olur
Yarin büyük gun desene :))

Ben 10. Haftada bebeğimi kaybettim ama hiiic belirti yasamadim gece terlemesi disinda
Kimisi kusmaktan basini kaldıramıyor kimisi hic bisey yaşamıyor
Sonucun ins guzel olur
Yarin büyük gun desene :))
Geçmiş olsun canım tekrar denedin mi? Allah hayırlısıyla bir an önce nasip etsin sana da inşallah. Evet ama inan düşündükçe stres oluyorum. Adet belirtileri ara ara devam ediyor. İnşallah bu geceyi de yarını da hayırlısıyla atlatırım. Zaman gecmiyor

Ben dusukten sonra hsg oldum canim tutunmayi artirmak icin rahime cizik attirdim.
Ilk denememde tuttu şükürler olsun ikinci icinde gün sayıyorum
Yeni bitti adetim 3-4 haftaya basliyorum 2.inci denemeye ins

Ben dusukten sonra hsg oldum canim tutunmayi artirmak icin rahime cizik attirdim.
Ilk denememde tuttu şükürler olsun ikinci icinde gün sayıyorum
Yeni bitti adetim 3-4 haftaya basliyorum 2.inci denemeye ins
Allah yardımcın olsun canım. Cümlemizin yardımcısı olsun inşallah

Merhaba arkadaşım bugün tahlil gününmüş. İnşallah güzel haberlern vardr ?

Merhaba canım evet aldım sonucumu çok şükür pozitif. İnşallah sağlıkla tamamına erdirir Allahım isteyen herkese versin

Ay çok sevindim bende de aynı belirtiler varda. Adet öncesi hep karnım guruldar dünden beri guruldamaya başladı:) 20 haziran test tarihim. Adetimde o gün. Hadi inşallah benimde spnucum böyle olur. Bide adet öncesi gibi sivilce çıltı

İnşallah sen de pozitifi gorursun canım senin kaç embriyo transfer edildi? Adet belirtilerinin aynısı oldu. Ve biliyor musun olmadı galiba diye üzüldüğüm anda aynı bu belirtileri yaşayıp hamile olan birini okudum, karın gurultulari sivilce sancı. Bende hala var bacaklarım ve kasiklarim cok ağrıyor hala adet olucak korkusu var inanır mısın? Dr normal dedi ama korkuyorum

Ne güzel sende bana umut oldun hadi hayırlısı. İnşallah sağlıklı bulantısız çok güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Ben 27 yaşındayım 5. Gün embriyosu 1 tane tramsfer edildi canım.

Allah razı olsun canım amin inşallah. Darısı sana olsun 5.gün embriyosu yani blastokist gerçekten olasılığı çok artırıyor için rahat olsun zaten gelişmiş oluyor geriye sadece tutunmak kalıyor. Allahın izniyle tutunmustur inşallah içini ferah tut. Ben de adet belirtisinden başka belirti yoktu sağ kasıgım çok ağrıyordu hala ağrıyor oraya yerlesiyormus o yuzdenmis sende de kasık agrisi olursa korkma

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah bende güzel haberler verebilirim.

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah bende güzel haberler verebilirim.
İnşallah canım senin de az kalmış bol dua et. Beklemek çok zor ama sabrediyor insan. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bizler için bu yol daha da zor güçlü ve sabırlı dayanıklı olmamızı gerektiriyor. Allah hepimize kuvvet versin inşallah

Aminn canım aminn inşallah. Rabbim seninde dağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah. Değern çok güzel maşallaj için rahat olsun

Aminn canım aminn inşallah. Rabbim seninde dağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah. Değern çok güzel maşallaj için rahat olsun
Amin canım sağol inşallah sen de yetisirsin hemen arkamdan, birkaç gün arayla sağlıklı bebeklerimizi kucagimiza aliriz huzurla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…