Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yıl geçti ama adet ağrısı gibi sancım vardı transfer sonrasıKızlar sizin transfer sonrası belirtileriniz nelerdir ?
Kaçıncı gününüz ?2 yıl geçti ama adet ağrısı gibi sancım vardı transfer sonrası
Hatırlamıyorum 2022 yılındaydıKaçıncı gününüz ?
Merhaba,hiçbir belirtim olmadı yerleşme kanaması da dahil. Hatta burada insanların (sözde) belirtilerini okudukça moralim bozulmuştu. O kadar umutsuzluğa kapılmıştım ki sonucu 1200 beta ile öğrenince inanamadım bile,üstelik 3. Gün embriyosuydu o yüzden size naçizane tavsiyem kendinizi dinlemeyin,belirti aramayın,oluruna bırakın bu süreçte çokça ilaç kullandığımız için her şey birbirine karışmış oluyor.Kızlar sizin transfer sonrası belirtileriniz nelerdir ?
Teşekkür ederim benim arada karnımda gerginlik var bugün sabah iyibari belimde ağrı vardı benim 12 de oldum 5. Gün embriyosu inşallah hepimiz için güzel haberler olurMerhaba,hiçbir belirtim olmadı yerleşme kanaması da dahil. Hatta burada insanların (sözde) belirtilerini okudukça moralim bozulmuştu. O kadar umutsuzluğa kapılmıştım ki sonucu 1200 beta ile öğrenince inanamadım bile,üstelik 3. Gün embriyosuydu o yüzden size naçizane tavsiyem kendinizi dinlemeyin,belirti aramayın,oluruna bırakın bu süreçte çokça ilaç kullandığımız için her şey birbirine karışmış oluyor.
İnşallah güzel haberler alırsınız siz deTeşekkür ederim benim arada karnımda gerginlik var bugün sabah iyibari belimde ağrı vardı benim 12 de oldum 5. Gün embriyosu inşallah hepimiz için güzel haberler olur
İnşallah canımİnşallah güzel haberler alırsınız siz de
Fazla kasma kendini ben öyle yapıyorum ilk 3 gün dinlen ondan sonra yavaş yavaş harekete t bol meyve ye kabak çekirdeği incir kayısı ceviz avakado mutla tüket içini ferah tut canımMerhabalar ben de bugun transferim oldu dondurulmus embriyo 2.5 sene once sukurler olsun ılk denemeden bır oglum var ve gecmıste yasadıklarımı pek hatırlayamıyorum 3 saatlık yol git gel yaptık transfer için ve arabada otururken alt karında arada mınık mınık kasılmalarım oldu ama yurursem bıseyım yok bunu ılk gun yaşayan oldu mu
insan bir dinliyor kendını tabi yiyecekler e okey im de dınlenme faslı ben de zor 2.5 yaşında oğlumla artık olduğu kadarFazla kasma kendini ben öyle yapıyorum ilk 3 gün dinlen ondan sonra yavaş yavaş harekete t bol meyve ye kabak çekirdeği incir kayısı ceviz avakado mutla tüket içini ferah tut canım
Dikkat et canım ağır kaldırma ani hareket yapma iyi düşüninsan bir dinliyor kendını tabi yiyecekler e okey im de dınlenme faslı ben de zor 2.5 yaşında oğlumla artık olduğu kadar
Sizin süreç ne durumda bakmadım pek bılgılere ilginiz için teşekkürlerDikkat et canım ağır kaldırma ani hareket yapma iyi düşün
Benim 8. Gün Cuma kan vericemSizin süreç ne durumda bakmadım pek bılgılere ilginiz için teşekkürler
Yaaa hiç test yapmadın mı hakkındaki hayrı evlat sahıbı olmak olarak yazmıştır ınsaallah rabbımBenim 8. Gün Cuma kan vericem
Ağzından bal damlıyor. Bu ikinci tüp bebek yapmıcam cuma kanda çıkar bize çok süpriz olur inşallahYaaa hiç test yapmadın mı hakkındaki hayrı evlat sahıbı olmak olarak yazmıştır ınsaallah rabbım
Aminn canım aminn ben 9.yılımda ilk denememde ılk evladımı aldım kucagıma sanki bu anları hıç yaşayamayacakmısım gıbı dusunurdum ama şükür nasip oldu ama annelık ne zormuş rahat karakterde biri olmayana sen de yaşa ınsaallah da bu dedıklerımı hatırla 2. Denemem i imha için aradıklarında karar verdık kardeşi olsun diye negatıf oldu ekım de bu 3. Denemem ve son ınsaallah hayır olan olsun ilk defa ebeveynliği tadacaklara daha cok nasip olsun inşaallah cuma gunu haberını beklıyorum baska bır grupta gordum 1.30 da kan verecegım gıbı bısı yazmıssın hıc o saatı beklemene gerek yok transfer saatıyle uyumlu olsun dr ole soyledı va dıye düşünüyorsan hıc gerek yokAğzından bal damlıyor. Bu ikinci tüp bebek yapmıcam cuma kanda çıkar bize çok süpriz olur inşallah
Canım o saate randevu aldım 2 saate çıkıyormuş zaten hayırlısı olsun inşallahAminn canım aminn ben 9.yılımda ilk denememde ılk evladımı aldım kucagıma sanki bu anları hıç yaşayamayacakmısım gıbı dusunurdum ama şükür nasip oldu ama annelık ne zormuş rahat karakterde biri olmayana sen de yaşa ınsaallah da bu dedıklerımı hatırla 2. Denemem i imha için aradıklarında karar verdık kardeşi olsun diye negatıf oldu ekım de bu 3. Denemem ve son ınsaallah hayır olan olsun ilk defa ebeveynliği tadacaklara daha cok nasip olsun inşaallah cuma gunu haberını beklıyorum baska bır grupta gordum 1.30 da kan verecegım gıbı bısı yazmıssın hıc o saatı beklemene gerek yok transfer saatıyle uyumlu olsun dr ole soyledı va dıye düşünüyorsan hıc gerek yok
Kaldı 1 gün hızlıca gecsin sizin için zaman inşaallah hayırlarla olumlu haberler olsun ınsaallahCanım o saate randevu aldım 2 saate çıkıyormuş zaten hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım bugün kasıklarımda sağlı solu ağrı var ya adet olacak gibi güzel haber veriyordurKaldı 1 gün hızlıca gecsin sizin için zaman inşaallah hayırlarla olumlu haberler olsun ınsaallah