- 11 Temmuz 2016
- 40
- 9
- 86
- 35
Yarın verince de yaz olur mu sonucunuBugün 11.gun donmuş 5 gün embriyosu transfer edilmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın verince de yaz olur mu sonucunuBugün 11.gun donmuş 5 gün embriyosu transfer edilmişti
5. Gun cok erken yaaa 10. Gun erken gebelikte silik cok silik çizgi vardi bende erkenden neden yapip modunuzu dusuruyorsunuz.Benimde aynı bende yaptım 5. Günüm benimde erken mi bilemedim ama kan vermek istiyorum bugün yada yarin
5. Gun cok erken yaaa 10. Gun erken gebelikte silik cok silik çizgi vardi bende erkenden neden yapip modunuzu dusuruyorsunuz.
Diş etlerim çekiliyo sanki çok sancıyo canım gidiyo sürekli parol içiyorum buz koyuyorumBen de 3 Ekim'de oldum. Sen de durum nedir . Ben sabırsızlanıyorum nasıl geçecek hiç bilmiyorum benim test günüm 14 Ekim
Sizin pozitif mi oldu5. Gun cok erken yaaa 10. Gun erken gebelikte silik cok silik çizgi vardi bende erkenden neden yapip modunuzu dusuruyorsunuz.
Cok sukur canim agustos transferiyim benSizin pozitif mi oldu
Canım selam öncelikle hayırlı olsun ben de yarım rahimliyim doktorun kimdi acabaYatın yapıcam ben 2 ay once yarım rahımlı olduğumu oğrendim ayrıca pıcosum.. eşimde varikosel amleiyatı oldu 1 bucuk yıl once sperm düşüklüğü var
İstanbul brüksel tüp bebek merkezi cem celik canımCanım selam öncelikle hayırlı olsun ben de yarım rahimliyim doktorun kimdi acaba
Hamilelikte magnezyum eksikliği dişlere vuruyor oyle biliyorum dr na soyle3 ekimde oldum bende benim diş etlerinde sorun yaşayan var mı karnımda bide tık tık atıyo ara ara
Ya gerçekten mi cok sevındım cunku cem hocayla 3 gün önce görüşme yaptım online ve cok begendım. Brüksel nasıl sizce labarotuvar olarakİstanbul brüksel tüp bebek merkezi cem celik canım
Çokk iyi merak etme güvenebilirsinYa gerçekten mi cok sevındım cunku cem hocayla 3 gün önce görüşme yaptım online ve cok begendım. Brüksel nasıl sizce labarotuvar olarak
Çok teşekkürlerÇokk iyi merak etme güvenebilirsin
Şimdi çıktı sonucum 29 yani çok bı yükselme yok iki gün sonra tekrar verecem bakalım ne olursaNe yaptınız kimse bişey yazmamış merak ettim durumlar nedir.
Maşallah gayet güzel hayırlı uğurlu olsun selametle ilerler inşallah bizede dua edin lütfenKızlar 2. Kan beta değerim 3066 14. Günüm sizce değerim nasıl