Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mwrhaba kızlar lütfen bilgisi olanlar yazabilirmi bugün transferimin 12. Günü 10. Günde pozitif sonuç almıştım fakat bugün ara sıra sancı ve ağrı başladı kramp şeklinde neden acaba korkmaya başladım yaşayanlar varmı benim gibi bu durumu
Mwrhaba kızlar lütfen bilgisi olanlar yazabilirmi bugün transferimin 12. Günü 10. Günde pozitif sonuç almıştım fakat bugün aşırı şekilde sancı ve ağrı başladı kramp şeklinde neden acaba korkmaya başladım yaşayanlar varmı benim gibi bu durumu
Mwrhaba kızlar lütfen bilgisi olanlar yazabilirmi bugün transferimin 12. Günü 10. Günde pozitif sonuç almıştım fakat bugün aşırı şekilde sancı başladı neden acaba korkmaya başladım yaşayanlar varmı benim gibi bu durumu
Mwrhaba kızlar lütfen bilgisi olanlar yazabilirmi bugün transferimin 12. Günü 10. Günde pozitif sonuç almıştım fakat bugün aşırı şekilde sancı ve ağrı başladı kramp şeklinde neden acaba korkmaya başladım yaşayanlar varmı benim gibi bu durumu
Şiddetli bir sancı varsa mutlaka doktora gidin şuan kese görünmeyebilir ama ağrı tarzları genelde adet olur gibi oluyor onun dışında aşırı sıddetli ise bi doktora ulaşmanızda fayda var umarım bi sorun yoktur
Şiddetli bir sancı varsa mutlaka doktora gidin şuan kese görünmeyebilir ama ağrı tarzları genelde adet olur gibi oluyor onun dışında aşırı sıddetli ise bi doktora ulaşmanızda fayda var umarım bi sorun yoktur
Adet sancısı gibi ve bacaklarıma falan vuruyor biraz ama sürekli ve tam şiddetli değil bugün 3 kere ağrıdı bi anlık kramp giriyor geri geçiyor hemşireme sordum normal dedi çok şükür ama yinede korkuyorum
Adet sancısı gibi ve bacaklarıma falan vuruyor biraz ama sürekli ve tam şiddetli değil bugün 3 kere ağrıdı bi anlık kramp giriyor geri geçiyor hemşireme sordum normal dedi çok şükür ama yinede korkuyorum
Benimde oluyor yorulunca özellikle kasıklarım çok ağrıyor oturup dinlenince geçiyor transfer dahil 14 günümdeyim adet ağrısı gibi halen oluyor yani korkma .
Benimde oluyor yorulunca özellikle kasıklarım çok ağrıyor oturup dinlenince geçiyor transfer dahil 14 günümdeyim adet ağrısı gibi halen oluyor yani korkma .
Hm anladım benimde bugün 13. Gün bakalım inş hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almakta nasip olur .
Siz hangi hastane hangi doktorda tedavi gördünüz