İnşallah katlanarak devam etsin hayırlısıylaBenimde transfer gününü saymazsak 9. Gün 22 çıkmıştı bugün tekrar yaptım 63 olmuş yaklaşık 3 katı. Değerler düşük geldi ama önmeli olan artış olmasıymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah katlanarak devam etsin hayırlısıylaBenimde transfer gününü saymazsak 9. Gün 22 çıkmıştı bugün tekrar yaptım 63 olmuş yaklaşık 3 katı. Değerler düşük geldi ama önmeli olan artış olmasıymış
Bugün test yaptım 63 çıktı iyi mi sizceİnşallah katlanarak devam etsin hayırlısıyla
Sizin de geç tutundu muhtemelen. Benim 3. Gün embriyosuydu 11. Gün 17 çıkmıştıBugün test yaptım 63 çıktı iyi mi sizce
Şu an hamile misiniz pekiSizin de geç tutundu muhtemelen. Benim 3. Gün embriyosuydu 11. Gün 17 çıkmıştı
Katlanarak artmış bence olması gerekenBugün test yaptım 63 çıktı iyi mi sizce
Ben de sabah vereceğim kan inşallah benimki de artmıştırBugün test yaptım 63 çıktı iyi mi sizce
Sizin kaçtıBen de sabah vereceğim kan inşallah benimki de artmıştır
Düşük başladığı için tedirginlik varKatlanarak artmış bence olması gereken
Benim de düşük 33,92 ben de tedirginim o yüzdenDüşük başladığı için tedirginlik var
İçinizi ferah tutun inşallah güzel gelir sonucunuz sabır gerektiren bir dönemdeyizBenim de düşük 33,92 ben de tedirginim o yüzden
Doğum yaptım oğlum şuan 15 aylık. Evi başımıza yıkıyorŞu an hamile misiniz peki
MaşAllahh Allah bağışlasın o zaman korkmayayım benim değerlerle de ilerlenebilirDoğum yaptım oğlum şuan 15 aylık. Evi başımıza yıkıyor
Doktorunuz ne dedi pekiMaşAllahh Allah bağışlasın o zaman korkmayayım benim değerlerle de ilerlenebilir
Doktoruma ulaşamadım ama başka bir doktora gösterdim güzel istediğimiz artış dediDoktorunuz ne dedi pek
Yarın sabah doktorumla görüşeceğim
Olurr doktorumla görüşünce yazarım bende size. Transferiniz hangi gündü sizinYarın sabah kan vereceğim ben de hayırlısı olsun inşallah hakkımızda yine bilgilendirelim birbirimizi burdan yazalım
8 Ağustos perşembeydi 5.gün embriyosuOlurr doktorumla görüşünce yazarım bende size. Transferiniz hangi gündü sizin
Benimde aynı gün 5. Gün emriyosuydu8 Ağustos perşembeydi 5.gün embriyosu