Transfer Sonrası 8. ve 9. gün idrar testi

LIGHTNING88

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
11
12
Arkadaşlar Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım, 21.12.2012 de yumurta çatlatma iğnesi oldum, 24.12 de yumurta toplandı ve 29.12.2012 de iki adet 5. gün embriyosu(blast) transferi yapıldı, dün(06.01.2013) dayanamayıp idrar testi yaptım sabah idrarı ile ikinci çizgi fotoğraftaki gibi silik çıktı, bu akşam emin olmak için tekrar ettik ikinci çizgi hemen belirginleşti. Adetim 2 gün geçti bu gün itibariyle. İlaç olarak günlük Progestan, Estrofem, Folbiol ve Clexane iğne kullanıyorum. Yarın 10. günüm ve kan testi yapılacak umarım hayırlı haber alırım. Günlerdir eski konuları okuyup olumlu düşünmeye çalışıyorum. Dualarınız bekliyorum, Allah herkesin muradını nasip eyler inşallah.

Saygılarımla....
4403fotograf.JPG

Eklentiler

• $fotoğraf.jpg
    $fotoğraf.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 19.390
Son düzenleme:
Kan testi günüm yarın, yarın sabah yaptıracağım.

arkadasim simdiden tebriklerimi iletiyim sans eseri baktim acaba bu ne oluyo dedim bide baktimki aaa hayatimda en cok gormek istedgim pozitifi gosteren testmis:KK1::KK1:
gozun aydin arkadasim tebrik ederim rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsin:nazar::nazar:
Darisi biz bekleyenlerin basina insallah

şimdiden hayırlı uğurlu olsun hamilesin arkadaşım kan testi yaptırınca çıkacaktır zaten hamile olduğun

Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş..

bende transferin 9. günü idrar testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı, aynı gün kan testi yaptırdım Allahıma şükürler olsun ki ikizlerime hamile oldugumu öğrendim

şimdi kucagımdalar Allahım herkese nasip etsin inş..

Arkadaşlar Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım, 21.12.2012 de yumurta çatlatma iğnesi oldum, 24.12 de yumurta toplandı ve 29.12.2012 de iki adet 5. gün embriyosu(blast) transferi yapıldı, dün(06.01.2013) dayanamayıp idrar testi yaptım sabah idrarı ile ikinci çizgi fotoğraftaki gibi silik çıktı, bu akşam emin olmak için tekrar ettik ikinci çizgi hemen belirginleşti. Adetim 2 gün geçti bu gün itibariyle. İlaç olarak günlük Progestan, Estrofem, Folbiol ve Clexane iğne kullanıyorum. Yarın 10. günüm ve kan testi yapılacak umarım hayırlı haber alırım. Günlerdir eski konuları okuyup olumlu düşünmeye çalışıyorum. Dualarınız bekliyorum, Allah herkesin muradını nasip eyler inşallah.

Saygılarımla....
4403fotograf.JPG

arkadaşım inşallah bende yaşar ve görürüm senin gibi allah'ım kucana alıp büyütmeni nasip eder inşallah benim bugun 8.günüm

Kan sonucum 288,6(pozitif) çıktı. 3 yıldır yolunu gözlüyoruz, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Allah herkese nasip etsin.

değerlerin baya yüksek çıkmış iki tane embriyomu transfer edildi sana ???

şayet öyle ise ikizlerin geliyor demek kii..

benimde değerlerim çok yüksek çıkmıştı Allah bilir yinede ama hazırlıklı ol ikizlerine :))

Son düzenleme:
Kan sonucum 288,6(pozitif) çıktı. 3 yıldır yolunu gözlüyoruz, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Allah herkese nasip etsin.

canım tebrik ederim...harika haber Allah tamamına erdirsin inş....bende yarın 9.günüm idrar testi yapacağım ama genelde sabah yap diyorlar akşam netleşmesi çok ilginç...darısı başımıza

gözünaydın tebrikler..
benimde test günüm salı günü 12.gün oluyor.inşallah böyle pozitifi bizde görürüz.
rabbim bu yolda kimsenin emeklerini bosa cıkarmasın.:nazar:

Teşekkür ediyorum tüm iyi niyet dileklerine, Allah dualarınızı kabul eylesin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada ben de ikizim kız erkek, ablamın da ikiz çocukları var kız erkek :)

X