Transfer sonrası 8. Günü

blog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
539
80
27
12 Kasım 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün 8. Hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti harici sizde durum nedir cuma günü kan vericem ??

12 Kasım 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün 8. Hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti harici sizde durum nedir cuma günü kan vericem ??
Bende de hiç bir belirti yoktu göğüs hassasiyeti de transfer öncesinde de vardı bende ilaçlardan kaynaklı ama çok şükür pozitifi gördük . Yarında ilk kontrolümüz var içini ferah tut kendini dinleme

Benim 6.güne kadar kasılmam vardı ayağa kalkınca kasıklarım ağrırdı bugün pek belirtim yok 8. Günüm cuma kan vericem yarın idrar testi yapsam çakar mı ?

Benim 6.güne kadar kasılmam vardı ayağa kalkınca kasıklarım ağrırdı bugün pek belirtim yok 8. Günüm cuma kan vericem yarın idrar testi yapsam çakar mı ?
İdrar yapıp hiiççç aklını karıştırma bence . Bende anı kalsın pozitifi öğrendiğim de yapmıştım

Merhaba bende 12 kasımda transfer oldum 5.gün embriyosu benimde hic belirtim yok. Doktorum 12. Gün kan ver dedi pazartesi kan vericem insallah pozitif sonucu alırız hepimiz

Ben dayanamamıştım 8. Gün 10. Gün verdim artış olacak mı diye çok şükür oldu . Sonra 12. Gün ve 14. Günde verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…