Bende de hiç bir belirti yoktu göğüs hassasiyeti de transfer öncesinde de vardı bende ilaçlardan kaynaklı ama çok şükür pozitifi gördük . Yarında ilk kontrolümüz var12 Kasım 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün 8. Hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti harici sizde durum nedir cuma günü kan vericem ??
Benim 6.güne kadar kasılmam vardı ayağa kalkınca kasıklarım ağrırdı bugün pek belirtim yok 8. Günüm cuma kan vericem yarın idrar testi yapsam çakar mı ?Bende de hiç bir belirti yoktu göğüs hassasiyeti de transfer öncesinde de vardı bende ilaçlardan kaynaklı ama çok şükür pozitifi gördük . Yarında ilk kontrolümüz variçini ferah tut kendini dinleme
İdrar yapıp hiiççç aklını karıştırma bence . Bende anı kalsın pozitifi öğrendiğim de yapmıştımBenim 6.güne kadar kasılmam vardı ayağa kalkınca kasıklarım ağrırdı bugün pek belirtim yok 8. Günüm cuma kan vericem yarın idrar testi yapsam çakar mı ?
İçimde de bi heyecan var cuma 1 buçukta vericem kanıİdrar yapıp hiiççç aklını karıştırma bence . Bende anı kalsın pozitifi öğrendiğim de yapmıştım
Cuma kaçıncı gününüz acaba 12. Gündemi istedi testiİçimde de bi heyecan var cuma 1 buçukta vericem kanı
10 gün canım bunda 12 günde istedi ilkinde bana 10 gün demişti ben cuma vericem kanCuma kaçıncı gününüz acaba 12. Gündemi istedi testi
8. Gün kaç çıktı canımBen dayanamamıştım 8. Gün 10. Gün verdim artış olacak mı diye çok şükür oldu . Sonra 12. Gün ve 14. Günde verdim
94 çıktı canım8. Gün kaç çıktı canım
Kaçıncı gün embiriyosu birde tek mi çift mi ?94 çıktı canım
5. Gün tekKaçıncı gün embiriyosu birde tek mi çift mi ?
Sevindim gözün aydın canım inşallah kucağına da almak nasip olur5. Gün tek
Amin inşallah isteyen herkese hepimizeSevindim gözün aydın canım inşallah kucağına da almak nasip olur
Cuma günü inşallah bende güzel haberler ile birlikte gelirimAmin inşallah isteyen herkese hepimize
Amiiin inşallah benimde yarın ilk kontrolüm varCuma günü inşallah bende güzel haberler ile birlikte gelirim
Hadi gözün aydın keseyi de gör bir adım daha yaklaş bebişeAmiiin inşallah benimde yarın ilk kontrolüm vardua edelim birbirimize
İnşallahHadi gözün aydın keseyi de gör bir adım daha yaklaş bebişe