Transfer sonrası 8.gün

Çok güzel canım 5. Gün embriyosu 9. Günde çıkar varsa yok canım niye zararı olsun şişkinlik harici bir zarar vereceğini sanmıyorum ben 3 tüp bebek yaptım dondurulmuş embriyom yok şimdi 4. Tüp bebeğe başlayacağım yeniden Opu olacağım artık bakalım beni neler bekliyor

Rabbim yardım etsin çok zor süreçler bunlar 7 yıldır ne mücadele verdim ilk tüp bebek denemem zaten bu Kıbrıs’ta yaptım eğer yapacaksanız cyrpus hospitalda denemelisiniz hepsi çok güler yüzlü ilgili Türkiye’den çok daha uygun yapıyorlar eşim pazarlık bile yaptı sjsjsjsjsj Türkiye olsa yapmazdı

Amin inşallah Allah razı olsun dilerim tutmuştur gerçekten Rabbim yüzüne gülsün sevinç gözyaşları dökersin inşallah çok sevindim memnun kalmana iyi bir ekip bulmak gerçekten zor yani

Amin inşallah Allah razı olsun dilerim tutmuştur gerçekten Rabbim yüzüne gülsün sevinç gözyaşları dökersin inşallah çok sevindim memnun kalmana iyi bir ekip bulmak gerçekten zor yani
İnanın böyle sizden bilgi almak destek almak o kadar mutlu etti ki beni hiç tanımadan birbirimize böyle bilgilermizi yaşadıklarımızı anlatmak iyiki varız kızlar biz güçlüyüz

Amin kuzum Seninde hepimizin inşllah dualarımda hep sizlerde varsınız tüm ümmüeti alem Rabbim sizleride benide sevindirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…