TRANSFER SONRASI 7.GÜN LEKELENME

Merhaba kızlar transfer hariç 6. Günüm hafif kahverengi lekelenmem olmuş sıkıntılı mı acaba kafama taktım bir sorayım dedim
Kızlar transfer +7. Günüm idrar testi çift çizgi çıktı 17 sinde beta verdim 20.11 çıktı ama bugün lekelemem geldi çok korkuyorum 🥺

Kızlar transfer +7. Günüm idrar testi çift çizgi çıktı 17 sinde beta verdim 20.11 çıktı ama bugün lekelemem geldi çok korkuyorum 🥺
Yerleşme lekelenmesi olabilir yazmışlar burada eğer bir pet dolusu kadar değilse korkulacak birşey yok demişti benim aynı tedaviyi gören arkadaşım bence doktorunuza danışın ama inşallah yerleşme lekelenmesidir

Tutunma kanamasıdır ve testiniz pozitif çıkmış tebrik ederim 🥳 merak etmeyin aynısı bende de oldu ve şuan hamileyim çok şükür

Tutunma kanamasıdır ve testiniz pozitif çıkmış tebrik ederim 🥳 merak etmeyin aynısı bende de oldu ve şuan hamileyim çok şükür
İnşallah öyledir doktoruma anlattım idrar testlerine lütfen güvenme dedi normalde salı günü test günümdü yarına çekti. Bakalım yarın sonucu göreceğiz🌺

Merhaba kardeşim dün transferim oldu bugün ikinci günüm hiç bir kanama kasik ağrıdı kasılma yok bu durum normal mi ,çoğu kasikmalarim var yazmış acaba benim bı problem mi var şuana kadar hiç birşey yok
İlk transferimde hamileliyin tüm belirtileri vardı ama negatif çıktı. Şimdi ikinci denememin 7ci günü hiç bi belirti yok. Kısmet 10cu günü bekliyorum

Back
X