oksapar kullanıyor muydunuzMuhakkak al bak dun ben ilk kez yaltim canım 1 damla dışarı aksine karnımdan sesler gelmeye başladı hemşireye sordum oda fazlası zarar dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oksapar kullanıyor muydunuzMuhakkak al bak dun ben ilk kez yaltim canım 1 damla dışarı aksine karnımdan sesler gelmeye başladı hemşireye sordum oda fazlası zarar dedi
oksapar kullanıyor muydunuz
anladımmmHayir kullanmıyorum kullanmadım hiç
Kızlar transfer +7. Günüm idrar testi çift çizgi çıktı 17 sinde beta verdim 20.11 çıktı ama bugün lekelemem geldi çok korkuyorumMerhaba kızlar transfer hariç 6. Günüm hafif kahverengi lekelenmem olmuş sıkıntılı mı acaba kafama taktım bir sorayım dedim
Yerleşme lekelenmesi olabilir yazmışlar burada eğer bir pet dolusu kadar değilse korkulacak birşey yok demişti benim aynı tedaviyi gören arkadaşım bence doktorunuza danışın ama inşallah yerleşme lekelenmesidirKızlar transfer +7. Günüm idrar testi çift çizgi çıktı 17 sinde beta verdim 20.11 çıktı ama bugün lekelemem geldi çok korkuyorum![]()
Tutunma kanamasıdır ve testiniz pozitif çıkmış tebrik ederimKızlar transfer +7. Günüm idrar testi çift çizgi çıktı 17 sinde beta verdim 20.11 çıktı ama bugün lekelemem geldi çok korkuyorum![]()
İnşallah öyledir doktoruma anlattım idrar testlerine lütfen güvenme dedi normalde salı günü test günümdü yarına çekti. Bakalım yarın sonucu göreceğizTutunma kanamasıdır ve testiniz pozitif çıkmış tebrik ederimmerak etmeyin aynısı bende de oldu ve şuan hamileyim çok şükür
İlk transferimde hamileliyin tüm belirtileri vardı ama negatif çıktı. Şimdi ikinci denememin 7ci günü hiç bi belirti yok. Kısmet 10cu günü bekliyorumMerhaba kardeşim dün transferim oldu bugün ikinci günüm hiç bir kanama kasik ağrıdı kasılma yok bu durum normal mi ,çoğu kasikmalarim var yazmış acaba benim bı problem mi var şuana kadar hiç birşey yok
Ay hadi İnşallah canımm sonuçlarınız çıktı mıİnşallah öyledir doktoruma anlattım idrar testlerine lütfen güvenme dedi normalde salı günü test günümdü yarına çekti. Bakalım yarın sonucu göreceğiz![]()
Evet canım 75,31 çıktı sonucum. Perşembe günü tekrarlayalım testi dedi. Sanırım tutundu bebeğim banaAy hadi İnşallah canımm sonuçlarınız çıktı mı![]()
Ayy çok Şükür Rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallahEvet canım 75,31 çıktı sonucum. Perşembe günü tekrarlayalım testi dedi. Sanırım tutundu bebeğim bana![]()
Canımmm hastaneye gittiniz mi sonuçlarınız çıkı mıHaftaya Perşembe![]()