Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni yeni tutunmuş cnm benim. İnşallah sıkı sıkı tutunur annesine cnm Benim. Hayırlısı olsun. Belirtilerin varmı cnm grip ten başkaMerhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 6. Günüm doldurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi grip oldum acil bakmadı kadın doğum hastanesine yönlendirdi orada betaya baktılar 5.45 çıktı beta bebiş tutunmuş galiba değil mi
İnşallah daha önce ilk transferimde 6. Hafta düşük yaptım bunu inşallah kucağıma almayı nasip eder Rabbim. Ben transfer olduğum gün de hastaydım hatta o akşam çok ateşim çıktı ama ilaç kullanamadım parol kullandım ve c vitamini takviyesi aldım sadece doktorumun dediği gibi ama geçmedi bugün mecburen kötü olunca gittim yine doktora. Belirtim kasığıma arada kramp giriyor göğüs ağrım var ve geçen transferde de bacağıma ağrı giriyordu yine aynısı oldu bacaklarıma ağrı batma giriyor hep huzursuz bacak sendromu gibi aynı gece uyutmadı hatta canımYeni yeni tutunmuş cnm benim. İnşallah sıkı sıkı tutunur annesine cnm Benim. Hayırlısı olsun. Belirtilerin varmı cnm grip ten başka
İnşallah kucağına almayı nasip etsin cnm rabbimİnşallah daha önce ilk transferimde 6. Hafta düşük yaptım bunu inşallah kucağıma almayı nasip eder Rabbim. Ben transfer olduğum gün de hastaydım hatta o akşam çok ateşim çıktı ama ilaç kullanamadım parol kullandım ve c vitamini takviyesi aldım sadece doktorumun dediği gibi ama geçmedi bugün mecburen kötü olunca gittim yine doktora. Belirtim kasığıma arada kramp giriyor göğüs ağrım var ve geçen transferde de bacağıma ağrı giriyordu yine aynısı oldu bacaklarıma ağrı batma giriyor hep huzursuz bacak sendromu gibi aynı gece uyutmadı hatta canım
3. Gün embriyosunun testi 12. Gün diye biliyorum canım az daha sabret kanda belki çıkar inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip eder bizlereİnşallah kucağına almayı nasip etsin cnm rabbim
Benim de göğüs ağrısı çok bide adet olacakmış gibi huzursuzluk var karnım da. Benimde transfer günü hariç 6. Günüm ama 3. Gün embriyosu. Sanırım benim de 2.3 güne belli olur
İnşallah cnm benim sen bidaha kannvercek misin 2 güne takip edecek mısın3. Gün embriyosunun testi 12. Gün diye biliyorum canım az daha sabret kanda belki çıkar inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip eder bizlere
Vallaha 10. Günden önce vermek istemiyorum perşembe günü tekrar baktırırım canım yükselirse yükselir :)İnşallah cnm benim sen bidaha kannvercek misin 2 güne takip edecek mısın
Yükselecek inşallah cnm Allah'ın izniyle. Keşke bende senin kadar takmasam kafamdan atabilsem. İçim içimi yiyor valla. Ama en iyisini yapıyorsunVallaha 10. Günden önce vermek istemiyorum perşembe günü tekrar baktırırım canım yükselirse yükselir :)
Merhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 6. Günüm doldurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi grip oldum acil bakmadı kadın doğum hastanesine yönlendirdi orada betaya baktılar 5.45 çıktı beta bebiş tutunmuş galiba değil mi
Israrla test vermiyorum grip olduğum için hastaneye gittim mecburen baktılarDoktorlar ısrarla 10-12 gün arası yapın testleri dedikçe neden erkenden kan veriyorsunuz anlamıyorum.
Olsa da Rabbimden olmasa da Rabbimden elimizden bir şey gelmiyor ki canım napalımYükselecek inşallah cnm Allah'ın izniyle. Keşke bende senin kadar takmasam kafamdan atabilsem. İçim içimi yiyor valla. Ama en iyisini yapıyorsun
Aynen canım biz elimizden geleni yaptık sıra rabb'imden ol derse olacak hayırlısı olsun diyoruz sonra keşke olsa diyoruz biraz karışık durumlarOlsa da Rabbimden olmasa da Rabbimden elimizden bir şey gelmiyor ki canım napalım
Bugün 8. Günüm testi tekrar yaptırdım 5.45 ten 7.09 a artmış inşallah artar ikimizin de bütün hevesim heyecanım gitti geriye korku kaldı şu an çok korkuyorum olmazsa diyeBenimde 7.günün transfer hariç 4.31 çıktı heveslenmeli miyim bilmiyorum idrar testlerinde de silik cizgi görmüştüm insallah artar
Ah insallah evlatlarımız bizimledir Rabbim büyük dua edelim birbirimizeBugün 8. Günüm testi tekrar yaptırdım 5.45 ten 7.09 a artmış inşallah artar ikimizin de bütün hevesim heyecanım gitti geriye korku kaldı şu an çok korkuyorum olmazsa diye
İnşallah canım inşallah bizimledirler dua ediyorum bizim içinAh insallah evlatlarımız bizimledir Rabbim büyük dua edelim birbirimize
Merhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 6. Günüm doldurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi grip oldum acil bakmadı kadın doğum hastanesine yönlendirdi orada betaya baktılar 5.45 çıktı beta bebiş tutunmuş galiba değil mi
Benim ki de
4.53 çiktıMerhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 6. Günüm doldurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi grip oldum acil bakmadı kadın doğum hastanesine yönlendirdi orada betaya baktılar 5.45 çıktı beta bebiş tutunmuş galiba değil mi
Tekrar kan verdiniz miBenim ki d
Evet verdim 10.9Tekrar kan verdiniz mi