- 8 Ekim 2016
- 1.456
- 1.369
- 33
İnşaAllah öyledir. Çok teşekkür ederimBu teste göre var görünüyor kandada çıkacaktır hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Rabbim isteyen ,bu yolda emek veren herkese nasip etsin İnşaAllahEvet pozitif tebrik ediyorum2 gün sonra tekrar edin testi aynı yerde ve aynı saatte vermeye çalışın ama
Benim de 3 Eylülde transfer günümdü. Sizin de var görünüyor, İnşaAllah pozitiftirBenim de bugün 8. günüm. 4 Eylül'de transfer olmuştum. İlk defa erken gebelik testi yaptım.
Evet var tabii bariz belliArkadaşlar bugün 9. Gün. Yarın kan testi günüm, sabah idrar testi yaptım böyle çıktı, sizce var mıdır? Bu çizgi sanki bana testin zaten kendi çizgisi gibi duruyor, hiç umutlanmak istemiyorum. Bir de 6.gün yaptığımdan sanki daha çok belirgin
Yaaa çok iyi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKan verdim 51,8 oldu . Çok şükür iyi çıkmış, pozitif demi
Hayırlı olsun tebrik ederimBenim de bugün 8. günüm. 4 Eylül'de transfer olmuştum. İlk defa erken gebelik testi yaptım.
Durumun ne oldu şu an? Benim de böyle çıktı çok heyecan yaptımBenim de bugün 8. günüm. 4 Eylül'de transfer olmuştum. İlk defa erken gebelik testi yaptım.
Dün ve bugün yani 8. ve 9. günler idrar testi yaptım. Koyulaşma takip ettim. Yarın kan günüm inşallah. Testlerimi sana fikir olması açısından paylaşıyorum. Sen kaçıncı gün test yaptın?Durumun ne oldu şu an? Benim de böyle çıktı çok heyecan yaptım
Transfer günü hariç 6. Gün.Kanda çıkan sonucu da paylaşır mısın sonra ?Dün ve bugün yani 8. ve 9. günler idrar testi yaptım. Koyulaşma takip ettim. Yarın kan günüm inşallah. Testlerimi sana fikir olması açısından paylaşıyorum. Sen kaçıncı gün test yaptın?
Paylaşırım tabi kiTransfer günü hariç 6. Gün.Kanda çıkan sonucu da paylaşır mısın sonra ?
Evet yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorumPaylaşırım tabi ki
Sen de test yapmaya devam edip koyulaşmayı takip edecek misin?
Bizimle de paylaş mutlaka ikisini aynı kareye alarak. Bir de aynı marka testle yapEvet yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorum
36 erkek faktörü bizim sayı azdı senin?Bizimle de paylaş mutlaka ikisini aynı kareye alarak. Bir de aynı marka testle yap
Bu arada yaşın kaçtı ve tedavi sebebiniz neydi canım?
Ben de 31 yaşındayım. Bizim de erkek faktörü. Sperm sayısı çok da ileri hareketli az maalesef36 erkek faktörü bizim sayı azdı senin?
İnşallah bizim de yavrularımız olacak bolca dua ediyorum sen de et…Ben de 31 yaşındayım. Bizim de erkek faktörü. Sperm sayısı çok da ileri hareketli az maalesef