Kan testi yaptınız mı sonuc ne oldu ,kan testi sonucunuzu buraya yazabilir misiniz ? İnşaAllah güzel çıkmıştırDün ve bugün yani 8. ve 9. günler idrar testi yaptım. Koyulaşma takip ettim. Yarın kan günüm inşallah. Testlerimi sana fikir olması açısından paylaşıyorum. Sen kaçıncı gün test yaptın?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası 6.gün silik ikinci çizgi
- Konu Sahibi Ogretmn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Şubat 2024
- 348
- 173
- 18
Transfer günü hariç 6. Gün.Kanda çıkan sonucu da paylaşır mısın sonra ?
Az önce merkezden aradılar. Beta hcg 74, progesteron 36 çıkmış Bugün 10.günümdü ve iki gün sonra tekrar kan vereceğimKan testi yaptınız mı sonuc ne oldu ,kan testi sonucunuzu buraya yazabilir misiniz ? İnşaAllah güzel çıkmıştır
Maşallah Maşallah sağlıkla artar inşallah.Ben de salı günü kan vereceğim dilerim sağlıklıdır ve pozitif olur AminAz önce merkezden aradılar. Beta hcg 74, progesteron 36 çıkmış Bugün 10.günümdü ve iki gün sonra tekrar kan vereceğim
- 10 Şubat 2024
- 348
- 173
- 18
Kaçıncı günün olacak peki salı günü? Sen de inşallah güzel haberler alırsınMaşallah Maşallah sağlıkla artar inşallah.Ben de salı günü kan vereceğim dilerim sağlıklıdır ve pozitif olur Amin
- 10 Şubat 2024
- 348
- 173
- 18
Bugün siz de kan verdiniz mi acaba ? İkinci değeriniz ne çıktıKan verdim 51,8 oldu . Çok şükür iyi çıkmış, pozitif demi
10 olacak…Kaçıncı günün olacak peki salı günü? Sen de inşallah güzel haberler alırsın
Maşallah ne güzel, gözünüz aydın . Benim de 9.gun 51,8 çıkmıştı, ben de yatın yine kan testi yapacağım. Yani 12. Gün oluyor, İnşaAllah artmıştır değerimAz önce merkezden aradılar. Beta hcg 74, progesteron 36 çıkmış Bugün 10.günümdü ve iki gün sonra tekrar kan vereceğim
Yok ben daha vermedim,9. gün vermiştim. Doktor 3 gün sonra ver demişti, yani yarın vereceğim İnşaAllah . Bugün çok mübarek bir gün, Rabbim isteyen ,bu yolda emek veren bütün herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin ,bize de İnşaAllahBugün siz de kan verdiniz mi acaba ? İkinci değeriniz ne çıktı
- 16 Kasım 2023
- 26
- 15
- 3
- 26
Canım pazar günü nerede kan vereceksin, doktor benden de pazar istedi de acil de mi yoksa özel hastane falan mı?Yok ben daha vermedim,9. gün vermiştim. Doktor 3 gün sonra ver demişti, yani yarın vereceğim İnşaAllah . Bugün çok mübarek bir gün, Rabbim isteyen ,bu yolda emek veren bütün herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin ,bize de İnşaAllah
Acilde vereceğimCanım pazar günü nerede kan vereceksin, doktor benden de pazar istedi de acil de mi yoksa özel hastane falan mı?
- 10 Şubat 2024
- 348
- 173
- 18
Kan sonucunu benimle de paylaşır mısın rica etsemMaşallah ne güzel, gözünüz aydın . Benim de 9.gun 51,8 çıkmıştı, ben de yatın yine kan testi yapacağım. Yani 12. Gün oluyor, İnşaAllah artmıştır değerim
Tabii birazdan gidip acilden kan vereceğim, sonucu yazarim burayaKan sonucunu benimle de paylaşır mısın rica etsem
Merhaba ,bugün 12. günüm 172 çıktı, çok şükürKan sonucunu benimle de paylaşır mısın rica etsem
- 10 Şubat 2024
- 348
- 173
- 18
Maşallah Çok güzel artmış. Böyle devam ersin inşallahMerhaba ,bugün 12. günüm 172 çıktı, çok şükür
Doktorun bir kere daha kan vermeni istedi mi acaba?
Maşallah…sağlıkla gelsin inşallah AminMerhaba ,bugün 12. günüm 172 çıktı, çok şükür
Çok teşekkür ederim, İnşaAllah hepimizin güzel artar . Yok bugün pazar diye konuşmadım. Yarın ararımMaşallah Çok güzel artmış. Böyle devam ersin inşallah
Doktorun bir kere daha kan vermeni istedi mi acaba?
Amin İnşaAllah. Çok sağolunMaşallah…sağlıkla gelsin inşallah Amin
Siz ne yaptınız, kan verebildiniz mi ?Canım pazar günü nerede kan vereceksin, doktor benden de pazar istedi de acil de mi yoksa özel hastane falan mı?
Kan verdiniz mi siz ?Benim de bugün 8. günüm. 4 Eylül'de transfer olmuştum. İlk defa erken gebelik testi yaptım.
- 10 Şubat 2024
- 348
- 173
- 18
Evet yaklaşık bir saat önce verdim. Öğleden sonra çılkacak inşallah sonuçKan verdiniz mi siz ?