Bende erken yaptım silikti kamerada görünmüyordu normal şuan silik çıkması çok erken çünkü testi iki gün sonra tekrar ederseniz daha belirgin olurİyi akşamlar ben yeni üye oldum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm(transfer Günüm dışında). Evde erken gebelik testi vardı yaptım, bu şekilde çok az görünür hayalet bir çizgi var . Sizce var mıdır. Testi öğlen saatinde yapmıştım,öncesinde çok su falan da içmiştim, acaba ondan mı çok silik çıktı diye düşündüm. Olmadı diye çok üzüldüm ağladım ama sonra dikkatli bakınca sanki bir çizgi daha var ?
Ben transferim 7. Gün kan vermiştim 30 gibi bi değerle pozitif olduğunu öğrenmiştimSonuç ne oldu peki sizin ,sonra belirginleşti mi ? Kaçıncı gün silik görmüştünüz?
İnşallahYaa çok sevindim sizin adınıza. İnşaAllah benim de pozitif olur
Merhaba, içinizi ferah tutun lütfen Burda bariz çizgi var. Ablamda transfer sonucu gebeliğini bu şekilde bir çizgiyle öğrenmişti. Mutlu olun lütfenArkadaşlar bugün 9. Gün. Yarın kan testi günüm, sabah idrar testi yaptım böyle çıktı, sizce var mıdır? Bu çizgi sanki bana testin zaten kendi çizgisi gibi duruyor, hiç umutlanmak istemiyorum. Bir de 6.gün yaptığımdan sanki daha çok belirgin
9. GGünama çok belli değil diye korkuyorum, kimyasal ya da boş gebelik olur diye. Çok teşekkür ederim güzel dişleriniz içinMerhaba, içinizi ferah tutun lütfen Burda bariz çizgi var. Ablamda transfer sonucu gebeliğini bu şekilde bir çizgiyle öğrenmişti. Mutlu olun lütfenbirde kan verin. Gönlünüze göre olsun her şey
Güzel dualariniz icin9. GGünama çok belli değil diye korkuyorum, kimyasal ya da boş gebelik olur diye. Çok teşekkür ederim güzel dişleriniz için
İnşaAllah öyledir. Teşekkür ederimPozitif görünüyor bu ama bir de kan verip emin olup sonra sevincinizi doya doya yaşayın
Yaa öyle mi dersiniz ,İnşaAllah öyledir. Çok teşekkür ederimBariz koyulaşma var bence o güne göre, umarım hamilesinizdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?