Transfer sonrası 6. Gün hiçbir belirti yok

mutlubahar

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2024
57
25
8
25
Kızlar selam Transfer sonrası 6. Günümdeyim bu zamana kadar hiç belirtim olmadı ama umudumu taze tutuyorum hiç belirti yaşamayıp pozitif gören çok arkadaşımız var sizde durumlar nedir
Birde az önce test yaptım çok çok çok silik bir ikinci çizgi var gibi sizin yorumlarınız nedir merak ediyorum

Fotoğraf kalitesi düşünce belirginlik iyice görünmemiş inşallah ilerleyen günlerde koyulaşırsa tekrar atarım

Var ben de beklemedeyim rabbim
Bana da nasip eder insallah.
Sende durumlar ne sen kaçıncı günündesin balım bende ne hissedeceğimden emin değilim şu an inşallah haftaya perşembe kan sonucunda da güzel şeyler görürsem anca o zaman mutluluktan ağlıcam sanırım

Ben daha dun transfer oldum kipirtilar var alt karin bolgemde o kadar
Insallah guzelce artacak senin de cizgi cikmis en azindan ne guzel ne guzelll

Ya canım inşallah birlikte güzel haberler alalım kaçıncı gün embriyosuydu benimde hep alt karnımda çok hafif hafif ağrılarım oldu ama yok denecek kadar az çok belirtisi olmayıp hamile olanlar gördüm bende umudumu onlara bağlıyorum sonuç için son 5 günüm ama bu 7 gün nasıl geçti bi Allah bir ben birde aynı durumları yaşayan sizler anlarsınız oldumu olmadıki düşüncesi insanı yoruyor

Ya canım inşallah birlikte güzel haberler alalım kaçıncı gün embriyosuydu benimde hep alt karnımda çok hafif hafif ağrılarım oldu ama yok denecek kadar az çok belirtisi olmayıp hamile olanlar gördüm bende umudumu onlara bağlıyorum sonuç için son 5 günüm ama bu 7 gün nasıl geçti bi Allah bir ben birde aynı durumları yaşayan sizler anlarsınız oldumu olmadıki düşüncesi insanı yoruyor
Canım var bence kaçıncı gün embriyosuydu, bir de çatlatma iğnesi oldun mu onun etkisi olmasın, bir de tek mi çift mi koyuldu?
yok kuzum ben transfer öncesi çatlatma iğnesi olmadım 2 embriyo transferi yapıldı biri 5aa diye biliyorum ama diğerinin kalitesini bilmiyorum net söylenmedi

O zaman test sonucu doğrudur hem 5. Gün embriyosu hem de çift olunca belli etmesi normal inşallah kanla da netleştirirsin yapacak mısın başka test evde?

O zaman test sonucu doğrudur hem 5. Gün embriyosu hem de çift olunca belli etmesi normal inşallah kanla da netleştirirsin yapacak mısın başka test evde?
Evet canım 4 tane testim daha var yarın pazartesi Salı ve çarşamba günü de yapmayı planlıyorum perşembe de kan vericem zaten inşallah koyulaşırsa gün gün paylaşırım sizlerle de

İnşallah canımm arka arkaya güzel haberlerimizi alalım inşallah doktorum bana 2 mayısı verdi kan testi için, 6 gün sonra yaptırıcam ben kanı o gün belli olur diye düşünüyorum
Aa bende 1 mayısta yaptırıcam testiiii inşallah çok güzel gelir sonuçlarımız bazı kişiler moralimi bozdu çok silik kıpkırmızı olması lazım kesin bişey yok felan diye ama ben yine de umudumu taze tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…