- 8 Şubat 2024
- 57
- 25
- 8
- 25
- Konu Sahibi mutlubahar
-
VarEki Görüntüle 3582234 kızlar sizceee? İnşallah yarın daha koyu görürüm
Sende durumlar ne sen kaçıncı günündesin balımVarben de beklemedeyim rabbim
Bana da nasip eder insallah.
Ben daha dun transfer oldumSende durumlar ne sen kaçıncı günündesin balımbende ne hissedeceğimden emin değilim şu an inşallah haftaya perşembe kan sonucunda da güzel şeyler görürsem anca o zaman mutluluktan ağlıcam sanırım
Canım var benceEki Görüntüle 3582234 kızlar sizceee? İnşallah yarın daha koyu görürüm
Ya canım inşallah birlikte güzel haberler alalımBen daha dun transfer oldumkipirtilar var alt karin bolgemde o kadar
Insallah guzelce artacak senin de cizgi cikmis en azindan ne guzel ne guzelll
Ya canım inşallah birlikte güzel haberler alalımBen daha dun transfer oldumkipirtilar var alt karin bolgemde o kadar
Insallah guzelce artacak senin de cizgi cikmis en azindan ne guzel ne guzelll
yok kuzum ben transfer öncesi çatlatma iğnesi olmadım 2 embriyo transferi yapıldı biri 5aa diye biliyorum ama diğerinin kalitesini bilmiyorum net söylenmediCanım var bencekaçıncı gün embriyosuydu, bir de çatlatma iğnesi oldun mu onun etkisi olmasın, bir de tek mi çift mi koyuldu?
O zaman test sonucu doğrudur hem 5. Gün embriyosu hem de çift olunca belli etmesi normal inşallah kanla da netleştirirsinYa canım inşallah birlikte güzel haberler alalımkaçıncı gün embriyosuydu benimde hep alt karnımda çok hafif hafif ağrılarım oldu ama yok denecek kadar az çok belirtisi olmayıp hamile olanlar gördüm bende umudumu onlara bağlıyorum sonuç için son 5 günüm ama bu 7 gün nasıl geçti bi Allah bir ben birde aynı durumları yaşayan sizler anlarsınız oldumu olmadıki düşüncesi insanı yoruyor
yok kuzum ben transfer öncesi çatlatma iğnesi olmadım 2 embriyo transferi yapıldı biri 5aa diye biliyorum ama diğerinin kalitesini bilmiyorum net söylenmedi
Evet canım 4 tane testim daha var yarın pazartesi Salı ve çarşamba günü de yapmayı planlıyorum perşembe de kan vericem zaten inşallah koyulaşırsa gün gün paylaşırım sizlerle deO zaman test sonucu doğrudur hem 5. Gün embriyosu hem de çift olunca belli etmesi normal inşallah kanla da netleştirirsinyapacak mısın başka test evde?
Canım bence normal, hem bu kaset testlerin hassasiyeti daha düşük, hem de belki birisi tutunmuşturEki Görüntüle 3582690 kızlar bugünde silik 7. Gün sizce normalmi bide çift konuldu
Kocama hala söylemedim çizgi netleşmeden söylemeyim diye düşündümCanım bence normal, hem bu kaset testlerin hassasiyeti daha düşük, hem de belki birisi tutunmuştur
Hala silik ama koyulaşma var bence, bu da iyi bişeyKocama hala söylemedim çizgi netleşmeden söylemeyim diye düşündüm
Hiç tanışamadık benim heyecanımdan özür dilerimHala silik ama koyulaşma var bence, bu da iyi bişey
Ay senin sonuç için 9 günün kalmış benimde 4 bugünler su gibi gelip geçsin burda beraber sevinelim inşallahEstağfirullah ne dmeekBenim de bugün transferimin 4. Günü, 1 adet 3. Gün embriyosu transfer oldum beklemedeyim ilk tüp bebek denemem bu arada, yaş 29
İnşallah canımm arka arkaya güzel haberlerimizi alalım inşallahAy senin sonuç için 9 günün kalmış benimde 4 bugünler su gibi gelip geçsin burda beraber sevinelim inşallah
Aa bende 1 mayısta yaptırıcam testiiii inşallah çok güzel gelir sonuçlarımızİnşallah canımm arka arkaya güzel haberlerimizi alalım inşallahdoktorum bana 2 mayısı verdi kan testi için, 6 gün sonra yaptırıcam ben kanı o gün belli olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?