• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 6. Gün hiçbir belirti yok

mutlubahar

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2024
58
24
8
25
Kızlar selam Transfer sonrası 6. Günümdeyim bu zamana kadar hiç belirtim olmadı ama umudumu taze tutuyorum hiç belirti yaşamayıp pozitif gören çok arkadaşımız var sizde durumlar nedir🦋
Birde az önce test yaptım çok çok çok silik bir ikinci çizgi var gibi sizin yorumlarınız nedir merak ediyorum
IMG_7217.webp

Fotoğraf kalitesi düşünce belirginlik iyice görünmemiş inşallah ilerleyen günlerde koyulaşırsa tekrar atarım

Var 🙏🏻❤️ ben de beklemedeyim rabbim
Bana da nasip eder insallah.
Sende durumlar ne sen kaçıncı günündesin balım🥰 bende ne hissedeceğimden emin değilim şu an inşallah haftaya perşembe kan sonucunda da güzel şeyler görürsem anca o zaman mutluluktan ağlıcam sanırım

Sende durumlar ne sen kaçıncı günündesin balım🥰 bende ne hissedeceğimden emin değilim şu an inşallah haftaya perşembe kan sonucunda da güzel şeyler görürsem anca o zaman mutluluktan ağlıcam sanırım
Ben daha dun transfer oldum 🥹 kipirtilar var alt karin bolgemde o kadar
Insallah guzelce artacak senin de cizgi cikmis en azindan ne guzel ne guzelll ❤️❤️

Insallah guzelce artacak senin de cizgi cikmis en azindan ne guzel ne guzelll ❤️❤️
Ya canım inşallah birlikte güzel haberler alalım🥹 kaçıncı gün embriyosuydu benimde hep alt karnımda çok hafif hafif ağrılarım oldu ama yok denecek kadar az çok belirtisi olmayıp hamile olanlar gördüm bende umudumu onlara bağlıyorum sonuç için son 5 günüm ama bu 7 gün nasıl geçti bi Allah bir ben birde aynı durumları yaşayan sizler anlarsınız oldumu olmadıki düşüncesi insanı yoruyor

Ya canım inşallah birlikte güzel haberler alalım🥹 kaçıncı gün embriyosuydu benimde hep alt karnımda çok hafif hafif ağrılarım oldu ama yok denecek kadar az çok belirtisi olmayıp hamile olanlar gördüm bende umudumu onlara bağlıyorum sonuç için son 5 günüm ama bu 7 gün nasıl geçti bi Allah bir ben birde aynı durumları yaşayan sizler anlarsınız oldumu olmadıki düşüncesi insanı yoruyor
Canım var bence 🥰 kaçıncı gün embriyosuydu, bir de çatlatma iğnesi oldun mu onun etkisi olmasın, bir de tek mi çift mi koyuldu?
yok kuzum ben transfer öncesi çatlatma iğnesi olmadım 2 embriyo transferi yapıldı biri 5aa diye biliyorum ama diğerinin kalitesini bilmiyorum net söylenmedi

yok kuzum ben transfer öncesi çatlatma iğnesi olmadım 2 embriyo transferi yapıldı biri 5aa diye biliyorum ama diğerinin kalitesini bilmiyorum net söylenmedi
O zaman test sonucu doğrudur hem 5. Gün embriyosu hem de çift olunca belli etmesi normal inşallah kanla da netleştirirsin 🥰 yapacak mısın başka test evde?

O zaman test sonucu doğrudur hem 5. Gün embriyosu hem de çift olunca belli etmesi normal inşallah kanla da netleştirirsin 🥰 yapacak mısın başka test evde?
Evet canım 4 tane testim daha var yarın pazartesi Salı ve çarşamba günü de yapmayı planlıyorum perşembe de kan vericem zaten inşallah koyulaşırsa gün gün paylaşırım sizlerle de🦋❤️

İnşallah canımm arka arkaya güzel haberlerimizi alalım inşallah 🥰🥰 doktorum bana 2 mayısı verdi kan testi için, 6 gün sonra yaptırıcam ben kanı o gün belli olur diye düşünüyorum 😇
Aa bende 1 mayısta yaptırıcam testiiii inşallah çok güzel gelir sonuçlarımız❤️ bazı kişiler moralimi bozdu çok silik kıpkırmızı olması lazım kesin bişey yok felan diye ama ben yine de umudumu taze tutuyorum

Back
X