• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 16 gün beta

mayaylcnn

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
19
9
6
34
Merhabalar kızlar tedirginliğim şu şekilde 5 gün embrio transferi oldum 12 gün 1558 14 gün 3058 16 gün 11074 idi betam çok tedirginim tek embriyo transferi oldum ama bu çok fazla artıyo normalmi sizce🥺

Doğuma kadar betabverecek misiniz?
3binlerde kese görünür ve daha sonrasında belaya bakılmaz. Ayrıca gayet de normal artmış. Bi daha beta yapmayın kalp atışına odaklanin

Merhabalar kızlar tedirginliğim şu şekilde 5 gün embrio transferi oldum 12 gün 1558 14 gün 3058 16 gün 11074 idi betam çok tedirginim tek embriyo transferi oldum ama bu çok fazla artıyo normalmi sizce🥺
Evet biraz fazlamduruyor ama bazılarında çok düşük artıyor ..bundan sonrası kalp atışı duymak ..rabbim sağlıkla.kocaginiza.almayi nasip etsin 🥰

brnım de uc bucuk kat arttı hep, 2 embroydu inşallah ikizdir demıstım degıl tek 😂 artış yuzde 60 yetıyormus fazlası zarar degılmıs 😂

brnım de uc bucuk kat arttı hep, 2 embroydu inşallah ikizdir demıstım degıl tek 😂 artış yuzde 60 yetıyormus fazlası zarar degılmıs 😂
Evet şok olmuştum tek embrio bölünebilyomuş ikiz olarak tek yumurta ikizi olabiliyormuş ben buna hazır değilim 😁 tek olsun sağlıklı olsun

Merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba benim de değerlerim biraz yüksel çıktı merak içindeyim

Merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba benim de değerlerim biraz yüksel çıktı merak içindeyim
Merhabalar değerlerim yükselmeye devam etti sadece yüksek değer olunca ikiz die düşündük tek bebek güzel bir şekilde ilerliyoruz,sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Back