Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası 16 gün beta
- Konu Sahibi mayaylcnn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #tup bebek 2023
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
Evet biraz fazlamduruyor ama bazılarında çok düşük artıyor ..bundan sonrası kalp atışı duymak ..rabbim sağlıkla.kocaginiza.almayi nasip etsinMerhabalar kızlar tedirginliğim şu şekilde 5 gün embrio transferi oldum 12 gün 1558 14 gün 3058 16 gün 11074 idi betam çok tedirginim tek embriyo transferi oldum ama bu çok fazla artıyo normalmi sizce
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet biraz fazlamduruyor ama bazılarında çok düşük artıyor ..bundan sonrası kalp atışı duymak ..rabbim sağlıkla.kocaginiza.almayi nasip etsin
Çarşamba muanem var bakalım tekmi ikizmi merak içindeyimDoğuma kadar betabverecek misiniz?
3binlerde kese görünür ve daha sonrasında belaya bakılmaz. Ayrıca gayet de normal artmış. Bi daha beta yapmayın kalp atışına odaklanin
Evet şok olmuştum tek embrio bölünebilyomuş ikiz olarak tek yumurta ikizi olabiliyormuş ben buna hazır değilim tek olsun sağlıklı olsunbrnım de uc bucuk kat arttı hep, 2 embroydu inşallah ikizdir demıstım degıl tek artış yuzde 60 yetıyormus fazlası zarar degılmıs
Çarşamba keseyi görmeye gidecemDoğuma kadar betabverecek misiniz?
3binlerde kese görünür ve daha sonrasında belaya bakılmaz. Ayrıca gayet de normal artmış. Bi daha beta yapmayın kalp atışına odaklanin
- 30 Ocak 2021
- 155
- 132
- 53
- 26
Merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba benim de değerlerim biraz yüksel çıktı merak içindeyimMerhabalar kızlar tedirginliğim şu şekilde 5 gün embrio transferi oldum 12 gün 1558 14 gün 3058 16 gün 11074 idi betam çok tedirginim tek embriyo transferi oldum ama bu çok fazla artıyo normalmi sizce
Merhabalar değerlerim yükselmeye devam etti sadece yüksek değer olunca ikiz die düşündük tek bebek güzel bir şekilde ilerliyoruz,sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba benim de değerlerim biraz yüksel çıktı merak içindeyim
- 12 Ocak 2023
- 157
- 41
- 18
- 33
merhaba hic belirtiniz oldumu olduysa transferden kac gun sonraMerhabalar değerlerim yükselmeye devam etti sadece yüksek değer olunca ikiz die düşündük tek bebek güzel bir şekilde ilerliyoruz,sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Belirti olmuyo genelde herşey adet olacakmışsın gibi devam ediyo, göğüste hassasiyet ilk 6 gin sonra kayboluyo ilk zamanlar hiç belirti olmuyormerhaba hic belirtiniz oldumu olduysa transferden kac gun sonra
- 30 Ocak 2021
- 155
- 132
- 53
- 26
Amin sizde sağlıkla kavuşun inşallahMerhabalar değerlerim yükselmeye devam etti sadece yüksek değer olunca ikiz die düşündük tek bebek güzel bir şekilde ilerliyoruz,sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah