Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaçıncı gün emriyosu? geç tutunmuş olabilir bir de herkesin beta salgılayısı bir olmuyormuş öyle olsa hepimizin aynı gün aynı çıkması lazım.10. Gün 16 çıktı bugün yani 12. Gün 54 olmuş . İlerleme var ama değerler çok düşük . İnsanların hep 500 üstü
Başına gelen var mı
Sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim daha önce hiç gebe kalamadım beta hep 1 görürdüm
Ay teşekkür ederim ne güzel yazmışsın . Hiç gebe kalamadım daha önce bu ilk olunca acaba dış gebelik mi acaba kimyasal mı diye düşünüp duruyorumAslında artış çok güzel. Geç tutunmuş olabilir diye düşünüyorum. 2 gün sonraki beta değeri belirleyici olacak gibi.
Ayrıca 10.gün beta değeri 500 üstü olması o kadar da yaygın değil bence.
Sen stres yapmamaya çalış arkadaşım. Şu an bebeğin seninle![]()
Sonucunuz ne oldu acaba10. Gün 16 çıktı bugün yani 12. Gün 54 olmuş . İlerleme var ama değerler çok düşük . İnsanların hep 500 üstü
Başına gelen var mı
Sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim daha önce hiç gebe kalamadım beta hep 1 görürdüm
Çift embriyo konuldu
Devam ediyor sizin ?Sonucunuz ne oldu acaba
Doktor ilaçları bıraktırmıştır geçmiş olsun . Benim 3. Denemem buTransferin 3 Nisandı 5.gün embriyosu dayanamadım kan verdim 3.78 çıktı bilmiyorum ne olacak çok üzgünüm var mı yok mu belirsiz gibi![]()
Çok erken değil mi yükselmez mi acaba bugün transfer hariç 5. GünümDoktor ilaçları bıraktırmıştır geçmiş olsun . Benim 3. Deneme
12. Günün sandım çok erken tabikiÇok erken değil mi yükselmez mi acaba bugün transfer hariç 5. Günüm
Benim de durumum sizin gibi 9. Gün beta 12,2 bugün öğrendim çok az bir değer doktor umutsuz konuştu şimdi bari 2 gün sonra sıfırlansın da dış gebelik olmasın diye dua ediyorum10. Gün 16 çıktı bugün yani 12. Gün 54 olmuş . İlerleme var ama değerler çok düşük . İnsanların hep 500 üstü
Başına gelen var mı
Çift embriyo konuldu