Transfer sonrası 12.gün kan verdim bekliyorum :) beta kaç olmalı

Evet canim cikti 12.gun beta 393 şükürler olsun. 10 gün sonra kese kontrolüne gidicem
Gözün aydın tatlım 😘

Merhaba benim 12. Gün 610 çıkmıştı bugün doktor randevum var. Çift embriyo transferi yapıldı. Bende büyük bir heycanla bekliyorum saatimi. İkiz olsun çok istiyorum tabi herşeyin hayırlısı. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤️
Ay sizin ikisi de mi turmuş yoksa 😍

Kontrolden çıktım şimdi iki kese vardı ama birinin içi boş maalesef. Diğernin kalp atışını duyduk çok şükür. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ❤️
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaj 😊 bende bekliyorum çarşambayı merak ediyorum ikiz mi diye acaba. Sizin ilk transferiniz mi?

Arada karin agrisi, yururken kasiklarda cekilme, bel agrisi olan var mi bu surece geldikten sonra??
Benim de çok ağrım oldu bel ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı yaşadım. Şuan hala arada şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum. Dün doktora sordum gayet normal dedi kanama olmadığı sürece endişelenme dedi.

Benim de çok ağrım oldu bel ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı yaşadım. Şuan hala arada şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum. Dün doktora sordum gayet normal dedi kanama olmadığı sürece endişelenme dedi.
Ay aklım çıkıyo ya, belirti olmasa dert olsa dert. Bugun 5. Haftanin ilk gunu, daha once de hafif kasik agrim bel agrim oluyodu arada ama 2 gundur belim daha cok agrimaya ve kasigimda yururken cekilmeler olmaya basladi. Topallayasim geliyo. Insallah normaldir. Bunlar hep devam ediyor mu acaba hamilelik boyu. Sorun degil de endise ediyorum sadece

Ay aklım çıkıyo ya, belirti olmasa dert olsa dert. Bugun 5. Haftanin ilk gunu, daha once de hafif kasik agrim bel agrim oluyodu arada ama 2 gundur belim daha cok agrimaya ve kasigimda yururken cekilmeler olmaya basladi. Topallayasim geliyo. Insallah normaldir. Bunlar hep devam ediyor mu acaba hamilelik boyu. Sorun degil de endise ediyorum sadece
Ben 6+2 oldum bugün mesela ayaktayken şiddetli bir ağrı giriyo kasığıma gidip uzanıyorum dinlenirken daha iyi ama biraz fazla ayakta kalıp yorulduğumda daha çok oluyor. Endişe etmemek elde değil çok iyi anlıyorum

Benimde ağrım çok oluyor. Arada bıçak saplanıyor gibi oluyor, sonra rahmimde kasılma hissediyorum iki gündürde belimde ağrı başladı inşallah normaldir. Cumartesi kese görmeye gidicem bende

X