Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah güzel beta sonuçları görürsünüzTransfer sonrasi 12.gün kan verdim bekliyorum :))) çoooook heyecanlıyım. 12.gün beta kac olmalı
100 den yüksek olması beklenir tek embriyoda inşallah katlanarak artarTransfer sonrasi 12.gün kan verdim bekliyorum :))) çoooook heyecanlıyım. 12.gün beta kac olmalı
Benim doktorum 10 nun üstündeyse gebesin demişti ama bana göre 12. Günde en az 100 lerde çıkmalı ben 11. Günümde 227 idiTransfer sonrasi 12.gün kan verdim bekliyorum :))) çoooook heyecanlıyım. 12.gün beta kac olmalı
Evet canim cikti 12.gun beta 393 şükürler olsun. 10 gün sonra kese kontrolüne gidicem
393 çıktı. İkiz değil:)hadi hayırlısı haberi bize de bildirin
ikizse bilerde değilse 100 üstü falan diyelim
393 çıktı şükürler olsun :)Hadi inşallah güzel haberler
Benim 1 transfer 393 çıktı :) hayırlısı olsun sizin içinde:)Merhaba benim 12. Gün 610 çıkmıştı bugün doktor randevum var. Çift embriyo transferi yapıldı. Bende büyük bir heycanla bekliyorum saatimi. İkiz olsun çok istiyorum tabi herşeyin hayırlısı. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ayy sağlıkla ilerlesin hayırlı olsun inşallahBenim 1 transfer 393 çıktı :) hayırlısı olsun sizin içinde:)
Hayırlı olsun canım. Benimde 393 çıktı 1 transfer vardi zaten ikiz değildir benim. Kese için kac gun sonra gel dedi dr sanaBenim 12 gün 194 çıkmıştı çarşamba keseyi görmeye gideceğim. İkiz mi tek mi bilmiyorum çok merak ediyorum. Betadaki değerler ikiz gebelikte belli olmayabilirmiş ultrasonla belli olurmuş.
Benim ki yine hüsran393 çıktı şükürler olsun :)