Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası gün sayanlar
- Konu Sahibi bgnsngnm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2017
- 760
- 517
- 103
- 1 Kasım 2017
- 760
- 517
- 103
ne biliyim evde dinleniyim istiyrm çıkmadım. zaten bişede kalmadı galiba olumsuzu görmekten kaçıyorumKan testi verseydin belki çıkardı ne biliyim merak ettim öyle sizi :) şaşırtıyor yani gebelik testi en iyisi kan testi sanırım bende tarsnfer olacam da size diyorum kimbilir ben korkudan ne yapacam :) Allah yardım etsin bize
benimde şuanda dondurulmuşlardan koyuldu. Allahım herkeze hayırlısıyla sağlıkla bi evlat nasip eder inşallahBende 2.tedavideyim kızlar dondurulmuşlarım var
Bugün 14.günüm ilaçlarla rahim kalınlığım 6mm çarşamba tekrar çağırdı doktor. İlkide dondurulmuş olmuştu ama tutmadı malesef.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
Amin inşallah ilk tedavinde tazemi koyulmuştubenimde şuanda dondurulmuşlardan koyuldu. Allahım herkeze hayırlısıyla sağlıkla bi evlat nasip eder inşallah
evet canım tazeydi ama olmadı. bide sana arada hiç rahim filmi dışında rahime kamerayla girip bakalım yapışıklık falan varsa die bişe dediler miAmin inşallah ilk tedavinde tazemi koyulmuştu
- 1 Kasım 2017
- 760
- 517
- 103
Haklısın aslında zaten ne kalmış şurda hayırlı haberini yazarsın inşallah burayane biliyim evde dinleniyim istiyrm çıkmadım. zaten bişede kalmadı galiba olumsuzu görmekten kaçıyorum
amin inşallah hepimiz yaşarız bu duyguları. Allah hepimize nasip eder inşallahHaklısın aslında zaten ne kalmış şurda hayırlı haberini yazarsın inşallah buraya
- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
Yok canım hiç öyle bişey demediler hatta ilk defa duydumevet canım tazeydi ama olmadı. bide sana arada hiç rahim filmi dışında rahime kamerayla girip bakalım yapışıklık falan varsa die bişe dediler mi
bana ilk tedaviden sonra daha kamerayla girip bakcaz dediler bi yapışıklık falan varmı die demekki sırf para içinmişYok canım hiç öyle bişey demediler hatta ilk defa duydum
- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
o dediğin laparoskopi ameliyatı canım. Bak benim hsg rahim filmim çekildi tüplerim tıkalı çıktı sonra ameliyat oldum yapışıklıkları tıkanıklıkları açmaları için. Ameliyatta göbek deliğinden ve yanlarından delikler açıp kamerayla girip temizlemeye çalışıyorlarbana ilk tedaviden sonra daha kamerayla girip bakcaz dediler bi yapışıklık falan varmı die demekki sırf para içinmiş
bana rahim filmi çektiler ama bi sıkıntı yok dediler de tutmaması için bi girip bakıcaz olmadı kamerayla demişlerdio dediğin laparoskopi ameliyatı canım. Bak benim hsg rahim filmim çekildi tüplerim tıkalı çıktı sonra ameliyat oldum yapışıklıkları tıkanıklıkları açmaları için. Ameliyatta göbek deliğinden ve yanlarından delikler açıp kamerayla girip temizlemeye çalışıyorlar
bende bigün sonra olmuşsun yani. işte bende ondan korktuğum için yapmak istemedim günler saatler geçmio sanki korkuyorm bayaBenimde şubat 20 de transferim oldu 1 mart test tarihim ama ben bugün idrar testi yaptım sabah negatif çıktı perşembe günü kan vermek bile gelmiyo içimden artık
- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
Bencede en iyisini yapmışsın yapmamakla canımbende bigün sonra olmuşsun yani. işte bende ondan korktuğum için yapmak istemedim günler saatler geçmio sanki korkuyorm baya
sende moralini bozma zaten mantık olarakta normal yolla bi hamilelik olsa şuan varlığını bile bilmezdin ki test yapcaksın da çıkcak. bakma biz çok takıp düşündüğümüz için çıkar gibi gelio ama normal çıkmaması daha ne kadarki o. Allahım inşallah isteyen herkeze pozitifi görmeyi, sonrada çok güzel bi hamilelik geçirip bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. senin ağrın falan varmı neler hissediosun şuanBencede en iyisini yapmışsın yapmamakla canım
- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
Cok dogru söyledin canım benim transferin 3.gününden beri kasık ağrım ve bel ağrım var hiç geçmedi bide dakika başı wc deyim idrara çok çıkıyorum sanki sol kasığımda bişey var böyle yapışmışta geriyo gibi boylesende moralini bozma zaten mantık olarakta normal yolla bi hamilelik olsa şuan varlığını bile bilmezdin ki test yapcaksın da çıkcak. bakma biz çok takıp düşündüğümüz için çıkar gibi gelio ama normal çıkmaması daha ne kadarki o. Allahım inşallah isteyen herkeze pozitifi görmeyi, sonrada çok güzel bi hamilelik geçirip bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. senin ağrın falan varmı neler hissediosun şuan