• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası gün sayanlar

bgnsngnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
292
191
103
Çorlu
merhaba arkadaşlar. benim 2nci tedavim. 19 şubat transfer oldum. 28 şubatta test tarihim. siz bu süreyi nasıl geçiriyorsunuz, neler yapıyorsunuz. herhangi bi belirtiniz varmı ? nedir sizlerde durumlar :sus:

hep aklımda ama yapmadım :( çünkü bikaç konuda gördüm arkadaşlar yapmış pozitif çıkmış sonra kan değeri negatif olmuş :( siz ne durumdasınız

Kan testi verseydin belki çıkardı ne biliyim merak ettim öyle sizi :) şaşırtıyor yani gebelik testi en iyisi kan testi sanırım bende tarsnfer olacam da size diyorum kimbilir ben korkudan ne yapacam :) Allah yardım etsin bize

Kan testi verseydin belki çıkardı ne biliyim merak ettim öyle sizi :) şaşırtıyor yani gebelik testi en iyisi kan testi sanırım bende tarsnfer olacam da size diyorum kimbilir ben korkudan ne yapacam :) Allah yardım etsin bize
ne biliyim evde dinleniyim istiyrm çıkmadım. zaten bişede kalmadı galiba olumsuzu görmekten kaçıyorum

Bende 2.tedavideyim kızlar dondurulmuşlarım var
Bugün 14.günüm ilaçlarla rahim kalınlığım 6mm çarşamba tekrar çağırdı doktor. İlkide dondurulmuş olmuştu ama tutmadı malesef.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende 2.tedavideyim kızlar dondurulmuşlarım var
Bugün 14.günüm ilaçlarla rahim kalınlığım 6mm çarşamba tekrar çağırdı doktor. İlkide dondurulmuş olmuştu ama tutmadı malesef.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
benimde şuanda dondurulmuşlardan koyuldu. Allahım herkeze hayırlısıyla sağlıkla bi evlat nasip eder inşallah

bana ilk tedaviden sonra daha kamerayla girip bakcaz dediler bi yapışıklık falan varmı die demekki sırf para içinmiş
o dediğin laparoskopi ameliyatı canım. Bak benim hsg rahim filmim çekildi tüplerim tıkalı çıktı sonra ameliyat oldum yapışıklıkları tıkanıklıkları açmaları için. Ameliyatta göbek deliğinden ve yanlarından delikler açıp kamerayla girip temizlemeye çalışıyorlar

o dediğin laparoskopi ameliyatı canım. Bak benim hsg rahim filmim çekildi tüplerim tıkalı çıktı sonra ameliyat oldum yapışıklıkları tıkanıklıkları açmaları için. Ameliyatta göbek deliğinden ve yanlarından delikler açıp kamerayla girip temizlemeye çalışıyorlar
bana rahim filmi çektiler ama bi sıkıntı yok dediler de tutmaması için bi girip bakıcaz olmadı kamerayla demişlerdi

Benimde şubat 20 de transferim oldu 1 mart test tarihim ama ben bugün idrar testi yaptım sabah negatif çıktı perşembe günü kan vermek bile gelmiyo içimden artık

Benimde şubat 20 de transferim oldu 1 mart test tarihim ama ben bugün idrar testi yaptım sabah negatif çıktı perşembe günü kan vermek bile gelmiyo içimden artık
bende bigün sonra olmuşsun yani. işte bende ondan korktuğum için yapmak istemedim :( günler saatler geçmio sanki korkuyorm baya

Bencede en iyisini yapmışsın yapmamakla canım
sende moralini bozma zaten mantık olarakta normal yolla bi hamilelik olsa şuan varlığını bile bilmezdin ki test yapcaksın da çıkcak. bakma biz çok takıp düşündüğümüz için çıkar gibi gelio ama normal çıkmaması daha ne kadarki o. Allahım inşallah isteyen herkeze pozitifi görmeyi, sonrada çok güzel bi hamilelik geçirip bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. senin ağrın falan varmı neler hissediosun şuan

sende moralini bozma zaten mantık olarakta normal yolla bi hamilelik olsa şuan varlığını bile bilmezdin ki test yapcaksın da çıkcak. bakma biz çok takıp düşündüğümüz için çıkar gibi gelio ama normal çıkmaması daha ne kadarki o. Allahım inşallah isteyen herkeze pozitifi görmeyi, sonrada çok güzel bi hamilelik geçirip bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. senin ağrın falan varmı neler hissediosun şuan
Cok dogru söyledin canım benim transferin 3.gününden beri kasık ağrım ve bel ağrım var hiç geçmedi bide dakika başı wc deyim idrara çok çıkıyorum sanki sol kasığımda bişey var böyle yapışmışta geriyo gibi boyle

Back