Kızlar merhaba 7 gün önce ilk transferini oldum . 5. Gün embriyosu . Okuduğumda herkes belirtilerden bahsetmiş . Bende şişkinlik dışında birşey olmadı . Sadece dün gece adet ağrısına benzer bir ağrım oldu . Perşembe günü bhcg baktıracağım normalde . Ama bu gün yarın bi test mi yaptırsam çıkar mı offf çok karıştı kafam sizden yardım istiyorum . Tabi ki herşey allahtan ama elimde değil içim içimi kemiriyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası belirtiler ve test günü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
- 12 Şubat 2020
- 89
- 50
- 8
- 29
Yaptın mı canım testYa evet işte oda var . Beklemek gün geçtikçe zor olmaya başladı . Küçücük bir hareketimi bile sorgular oldum . Başkalarında olan belirtiler olmadıkça umudum azalıyor
Dondurulmuş embriyo mu ?Kızlar merhaba 7 gün önce ilk transferini oldum . 5. Gün embriyosu . Okuduğumda herkes belirtilerden bahsetmiş . Bende şişkinlik dışında birşey olmadı . Sadece dün gece adet ağrısına benzer bir ağrım oldu . Perşembe günü bhcg baktıracağım normalde . Ama bu gün yarın bi test mi yaptırsam çıkar mı offf çok karıştı kafam sizden yardım istiyorum . Tabi ki herşey allahtan ama elimde değil içim içimi kemiriyor
Benim 6.günü çıkmıştı herkeste erkenden çıkacak diye bir şey yok ama üzülmeyeceksiniz bakabilirsiniz tabi . Benim dondurulmuş 5.gün embriyosuydu . Hiçbir belirtim yoktu
Dün test yapardım dayanamayıp malesef 0.28 çıktı negatif üzüldüm çok ama yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş . Şimdi ikinci transfer için maddi manevi hazırlık zamanı bizim içinDondurulmuş embriyo mu ?
Benim 6.günü çıkmıştı herkeste erkenden çıkacak diye bir şey yok ama üzülmeyeceksiniz bakabilirsiniz tabi . Benim dondurulmuş 5.gün embriyosuydu . Hiçbir belirtim yoktu
Rabbim en kısa zamanda nasip etsinDün test yapardım dayanamayıp malesef 0.28 çıktı negatif üzüldüm çok ama yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş . Şimdi ikinci transfer için maddi manevi hazırlık zamanı bizim için
Merhabalar ,Eşim ve ben akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğumuz için tup bebege başvurduk. 1 YIL once dondurduk 25 Ağustosta da transfer yaptırdık. Transferden sonra ki 3.gunde göğüs ağrım başladı 4.gun hafif kasıklarim kasıldı dünde ara ara devam etti bugün 6.günüm idrar testini 8.günde yapsam birsey gözükür mu. ALLAH isteyen herkese nasip etsin
- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 18
- 45
Benim de 7.günüm, İlk tüp bebek benim. Ben idrar testi yapmak istiyorum 9.gün de , Belirtilerin var mı pekiMerhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyim Test günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?
- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 18
- 45
Kasıklarım ağrıyor bu akşam. Regl olacakmış gibiBenim de 7.günüm, İlk tüp bebek benim. Ben idrar testi yapmak istiyorum 9.gün de , Belirtilerin var mı peki
Benim de kasık ve göğüs ağrısı, Ay inşallah hayırlısı olur pozitif sonuçlar aliriz Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınKasıklarım ağrıyor bu akşam. Regl olacakmış gibi
- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 18
- 45
Amin inşallahhhh canımBenim de kasık ve göğüs ağrısı, Ay inşallah hayırlısı olur pozitif sonuçlar aliriz Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
6. Günü bilmiyorum ama genelde 7.gün yapanlar var ve sonuçlar belli oluyor . Umarım pozitif olur Bize de haber ver sonucu cnmMerhabalar ,Eşim ve ben akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğumuz için tup bebege başvurduk. 1 YIL once dondurduk 25 Ağustosta da transfer yaptırdık. Transferden sonra ki 3.gunde göğüs ağrım başladı 4.gun hafif kasıklarim kasıldı dünde ara ara devam etti bugün 6.günüm idrar testini 8.günde yapsam birsey gözükür mu. ALLAH isteyen herkese nasip etsin
9. Günü regl olacaksın diye bişey yok cnm malesef ilaçlar geciktiriyor zaten am test yaparsan çıkar sonuç senindeMerhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyim Test günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?
Benim olmadı ama hepinizden pozitif haberi duymayı bekliyorum kızlar dualarım sizinleBenim de kasık ve göğüs ağrısı, Ay inşallah hayırlısı olur pozitif sonuçlar aliriz Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
bende dondurulmus besinci gun embriyosuydu, 21i transfer oldum 26si siradanMerhabalar ,Eşim ve ben akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğumuz için tup bebege başvurduk. 1 YIL once dondurduk 25 Ağustosta da transfer yaptırdık. Transferden sonra ki 3.gunde göğüs ağrım başladı 4.gun hafif kasıklarim kasıldı dünde ara ara devam etti bugün 6.günüm idrar testini 8.günde yapsam birsey gözükür mu. ALLAH isteyen herkese nasip etsin
testte silik cizgi vardi 26dan itibaren testte git gite koyulasti. 30u beta 201 cikti, ama iki gun sonra niyeyse 197. ayni yerde ayni saatte yapmistim. simdi iki gun sonraki teste bakcaz
6. Günü bilmiyorum ama genelde 7.gün yapanlar var ve sonuçlar belli oluyor . Umarım pozitif olur Bize de haber ver sonucu cnm
Insallah , Haber veririm tesekkur ederimm6. Günü bilmiyorum ama genelde 7.gün yapanlar var ve sonuçlar belli oluyor . Umarım pozitif olur Bize de haber ver sonucu cnm
Ya herkeste o kadar değişik şeyler okuyorum ki sıkma canını insallah yükselecektir o sen yine de ilaçlarına devam et çok güzel sonuçlar olur eminimbende dondurulmus besinci gun embriyosuydu, 21i transfer oldum 26si siradan
testte silik cizgi vardi 26dan itibaren testte git gite koyulasti. 30u beta 201 cikti, ama iki gun sonra niyeyse 197. ayni yerde ayni saatte yapmistim. simdi iki gun sonraki teste bakcaz
Yaa canım benimm Allah öncelikle hayırlısını nasip etsin, Her şerde bir hayır vardır kuzenim 2 tup bebek 1 aşılama yaptı tutmadi. Bak kendiliğinden oldu şimdi 4.ayinda Çok sukur.. Insallah çok güzel sonuçlar alirsin sonrasındaBenim olmadı ama hepinizden pozitif haberi duymayı bekliyorum kızlar dualarım sizinle