• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

glshhhg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
6
1
1
38
Kızlar merhaba ☀️ 7 gün önce ilk transferini oldum . 5. Gün embriyosu . Okuduğumda herkes belirtilerden bahsetmiş . Bende şişkinlik dışında birşey olmadı . Sadece dün gece adet ağrısına benzer bir ağrım oldu . Perşembe günü bhcg baktıracağım normalde . Ama bu gün yarın bi test mi yaptırsam çıkar mı offf çok karıştı kafam sizden yardım istiyorum . Tabi ki herşey allahtan ama elimde değil içim içimi kemiriyor

Bence gününüzü bekleyin. Bhcg düşük çıkarsa bu kez farklı şeylerden stres yapmaya başlarsınız

Ya evet işte oda var . Beklemek gün geçtikçe zor olmaya başladı . Küçücük bir hareketimi bile sorgular oldum . Başkalarında olan belirtiler olmadıkça umudum azalıyor

Kızlar merhaba ☀️ 7 gün önce ilk transferini oldum . 5. Gün embriyosu . Okuduğumda herkes belirtilerden bahsetmiş . Bende şişkinlik dışında birşey olmadı . Sadece dün gece adet ağrısına benzer bir ağrım oldu . Perşembe günü bhcg baktıracağım normalde . Ama bu gün yarın bi test mi yaptırsam çıkar mı offf çok karıştı kafam sizden yardım istiyorum . Tabi ki herşey allahtan ama elimde değil içim içimi kemiriyor
Dondurulmuş embriyo mu ?
Benim 6.günü çıkmıştı herkeste erkenden çıkacak diye bir şey yok ama üzülmeyeceksiniz bakabilirsiniz tabi . Benim dondurulmuş 5.gün embriyosuydu . Hiçbir belirtim yoktu

Dondurulmuş embriyo mu ?
Benim 6.günü çıkmıştı herkeste erkenden çıkacak diye bir şey yok ama üzülmeyeceksiniz bakabilirsiniz tabi . Benim dondurulmuş 5.gün embriyosuydu . Hiçbir belirtim yoktu
Dün test yapardım dayanamayıp malesef 0.28 çıktı negatif 😞 üzüldüm çok ama yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş . Şimdi ikinci transfer için maddi manevi hazırlık zamanı bizim için

Merhabalar ,Eşim ve ben akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğumuz için tup bebege başvurduk. 1 YIL once dondurduk 25 Ağustosta da transfer yaptırdık. Transferden sonra ki 3.gunde göğüs ağrım başladı 4.gun hafif kasıklarim kasıldı dünde ara ara devam etti bugün 6.günüm idrar testini 8.günde yapsam birsey gözükür mu. ALLAH isteyen herkese nasip etsin 🙏

Merhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyim 😊 Test günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?

Merhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyim 😊 Test günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?
Benim de 7.günüm, İlk tüp bebek benim. Ben idrar testi yapmak istiyorum 9.gün de , Belirtilerin var mı peki

Merhabalar ,Eşim ve ben akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğumuz için tup bebege başvurduk. 1 YIL once dondurduk 25 Ağustosta da transfer yaptırdık. Transferden sonra ki 3.gunde göğüs ağrım başladı 4.gun hafif kasıklarim kasıldı dünde ara ara devam etti bugün 6.günüm idrar testini 8.günde yapsam birsey gözükür mu. ALLAH isteyen herkese nasip etsin 🙏
6. Günü bilmiyorum ama genelde 7.gün yapanlar var ve sonuçlar belli oluyor . Umarım pozitif olur 🙏🏼 Bize de haber ver sonucu cnm

Merhaba,
9. Günü regl olacaksın diye bişey yok cnm malesef ilaçlar geciktiriyor zaten am test yaparsan çıkar sonuç seninde

bende dondurulmus besinci gun embriyosuydu, 21i transfer oldum 26si siradan
testte silik cizgi vardi 26dan itibaren testte git gite koyulasti. 30u beta 201 cikti, ama iki gun sonra niyeyse 197. ayni yerde ayni saatte yapmistim. simdi iki gun sonraki teste bakcaz

bende dondurulmus besinci gun embriyosuydu, 21i transfer oldum 26si siradan
testte silik cizgi vardi 26dan itibaren testte git gite koyulasti. 30u beta 201 cikti, ama iki gun sonra niyeyse 197. ayni yerde ayni saatte yapmistim. simdi iki gun sonraki teste bakcaz
Ya herkeste o kadar değişik şeyler okuyorum ki sıkma canını insallah yükselecektir o sen yine de ilaçlarına devam et çok güzel sonuçlar olur eminim 🙏♥️

Benim olmadı ama hepinizden pozitif haberi duymayı bekliyorum kızlar 👧 dualarım sizinle
Yaa canım benimm Allah öncelikle hayırlısını nasip etsin, Her şerde bir hayır vardır kuzenim 2 tup bebek 1 aşılama yaptı tutmadi. Bak kendiliğinden oldu şimdi 4.ayinda Çok sukur.. Insallah çok güzel sonuçlar alirsin sonrasında 🙏🤍

Back