Transfer Öncesi Prograf? Kullananların Yorumuna İhtiyacım Var

Cypriot1986

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
21
12
18
35
Merhaba hanımlar,

Tüp bebek tedavisinde 3. denememe yaklaşıyorum ve içim biraz karışık.

İlk denememde ikiz kese oluştu ama kalpleri durdu, ikinci denemede ise beta hCG hiç yükselmedi. Sonrasında rahimde yapışıklık olduğu anlaşıldı ve bu sorun giderildi.

Şimdi farklı bir doktorla devam ediyorum ve transferime çok az kaldı. Doktorum bu süreçte Prograf kullanmamı önerdi ama açıkçası yan etkilerinden biraz korkuyorum.

Aranızda Prograf kullanan var mı? Nasıl etkiledi sizi?

Olumlu/olumsuz her türlü deneyiminizi duymak beni çok rahatlatır.

Şimdiden teşekkür ederim, herkese bol şans ve sağlıklı haberler diliyorum!

merhaba öncelikle geçmiş olsun 🌸
bu ilacı bir çok kişiden duydum. organ nakillerinde kullanılan bir ilaç aslında ve çok pozitif dönüş olduğunu gördüm. benim doktorumda onun bi benzeri deltacortril başladı bugün bana. bende transfer öncesi hazırlık aşamasındayım. ilk defa bugün akşam başlayacağım. açıkcası bende tedirginim yan etkilerinden 🥲 ama sonucu hep güzel okudum burda kullananlardan. belki bu bi nebze rahatlatır içinizi 🌸 şifa olsun inşallah 🙏🏻

Merhaba hanımlar,

İlk denememde ikiz kese oluştu ama kalpleri durdu, ikinci denemede ise beta hCG hiç yükselmedi. Sonrasında rahimde yapışıklık olduğu anlaşıldı ve bu sorun giderildi.

Şimdi farklı bir doktorla devam ediyorum ve transferime çok az kaldı. Doktorum bu süreçte Prograf kullanmamı önerdi ama açıkçası yan etkilerinden biraz korkuyorum.

Allah yarımçınız olsun ınshAllah bu tedavınızde olumlu sonuçla kucagınıza alın bende ılk kımysal oldu 2 cı negatıg

Merhaba hanımlar,

Benim ilk transferim bende kullanıyorum günde 2 defa aç karnına herhangi bir yan etkisi yok. Neden bu kadar korktunuz

Ben transferden iki gün önce başladım. 12 haftaya kadar kullanmam söylendi. Haftaya bırakıyorum yani :) hiçbir yan etkisi olmadı

Back
X