transfer öncesi merak ettiklerim..

MyWorLd

İkincİ MELEGİM YoldA :)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
935
1
selam kızlar,

bilenler biliyor en son yumurtalarım toplandı ama endometrium hazır olmadığı için transferim yapılamadı. senağlamaşimdi transfer için bekliyorum ama beklerken de heyecandan ölmek üzereyim ve sizlerin yardımlarınıza ihtiyacım var. benim sizlere sormak istediğim ve kafama takılan bir kaç sorum olacak. transfer öncesi ilaca ne zaman başlıyorsunuz? yani adet dönemi mi eğer öyle ise kaçıncı günü? ilaç olarak ne kullanılıyor? hap mı? şurup mu? iğne mi? yani hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ve bu ilaç süresi ne kadar sürüyor? sizlerin kaç günlük tedavi sürecinden sonra nsferiniz gerçekleşti? ve benim gibi yumurtaları toplanıp transferi gerçekleşmeyen var mı?

Rabbim isteyen tüm kullarına hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah (Amin):Saruboceq:

canım üzülme embriyoları dondurur ne zaman uygun sa o zaman trasfer ederler benim yumurta tplandıgı gün 2 tüp purogon igne başladım trasferim çarşamba günü oldu 12 gün devam igneler. ayın 1 de tahlilim var . senin endemetrium da sorun neydi kalın laşmadımı:1hug:

merhaba
benim geçen sene aralık ayında toplanıp döllenen yumurtalarım rahim istenilen kalınlıkta olmadığı için donduruldu ilerleyen aylarda rahimdeki problem anlaşıldı ve ileri derecede yapışıklık vardı ve 3 histereskopi oldum rahim iyleşti bu ay transferim gerçekleşti ve sonuç negatif şimdi yeni transfer için hazırlıklar başladı bunları yazıyorum moralini bozmak için değil canım herşeye hazır olmalısın hakkında hayırlısı olsun inşallah benim kadar uğraşmak zorunda kalmazsın rabbim yardımcın olsun

canım rahimdeki yapışıklığının sebebini neye bağladı doktoun?dondurulmuş embriyoların sayısı kaçtı ve çözündükten sonra,kaç embriyo kaldı?kaç tane transfer edildi? aslında en önemlisi canım, rahimdeki problemin tespiti nasıl yapıldı? yaaa çok sorum var seni sıkmak istemem ama bendeki problem de bu olabilir belki.bu ay dondorulmuşlarımı deneyeceğim ben de....sebebsiz bi vakayım ,iki yıl önce myom ameliyatı geçirdim bu ameliyatımın riski, rahimde yapışıklık olma ihtimalinin yüksek oluşu idi.rahim için muayene den başka bi kontrol de yapılmadı bana bu konuda endişeliyim anlıycan tatlım ...inşallah müjdeli haberleri alırız yakında allah yardımcımız olsun inşallah..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

tabi soracaksın nedemek alimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım ben 2003 senesinde bağırsak tüberkülozu geçirmiş bir hasta olarak zaten rahim kalınlaşmayınca ilk şüphe yapışıklık oldu ve yapışıklık ancak histeroskopi operasyonuyla teşhis edilebiliyor 5 embriyom biri blastokis 4 embriyo çözdük 4 de sağlam ve kaliteliydi 4 ünüde transfer ettik bitanecik blastokistim kaldı inşallah o yüzümü güldürür
buarad 2 yada 3 regl dönemi rahim ilaçlarla kalınlaşmayınca problem olduğu anlaşıldı canım atladığım bişey varsa sorarsın tekrar:1hug:kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

çok sağol bilgilendirdiğin için canım ,ben de rahim duvarı kalınlaştırıcı bi ilaca başladım .haftaya cuma günü kontrolüm var bakalım durumum ne olacak ama demiştim şüphelerim var bu konuda.inşallah kısa zamanda meleklerimizi kucaklarız..kaydirigubbakcemile

evet canım malesef endometrium yeteri kalınlıkta değilmiş. senağlama

ya kızlar çok sağolun da ben hala tam olarak sorularıma cevap alabilmiş değilim senağlama tam olara beni aydınlatacak kimse yokmu koca site de ya senağlama

canım senin yumurtaların ne zaman toplandı ve neden transfer yapılmadı;? dilerim herşey yolunda gider ve meleğine kavuşursun inşallah:Saruboceq: sanırım bizi aydınlatacak hiç kimsecikler yok burada senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…