Merhaba arkadaşlar 2 .opu mu oldum ilk adet sonrası dokto polip olduğunu ve hiteroskopi yapılması gerektiğini söyledi. Aynı zamanda çizik de atıldı hiteroskopi esnasında. Doktor ve hemşireler biraz zorlandığını söyledi 3 tane polip alınmış aldıkları yerler görünen yerlerde olmadığını bu yüzden biraz zorlanarak çıkarıldığını söyledi.Bugün 5. Gün ama hala kanamam ve karın ağrım devam ediyor. Bu sitede çok okudum ve genelde 1.2 gün hafif kanama ve lekeleme olup bittiğini söylüyor herkes. Benim azalması yerine aynı miktarda kanama devam ediyor endişe ettim. Hiteroskopi ve çizik yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşalım? Fikir alışverişi yapalım .sizinnkaç gün kanamanız oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer öncesi Hiteroskopi ve rahme çizik
- Konu Sahibi sevgili39
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Aralık 2024
- 212
- 129
- 18
- 36
Teşekkür ederim cnm rabbim bu zorlu yolda emek veren tüm arkadaşlarımın yüzüne baksın emeğini boşa götürmesin cnm.Geçmiş olsun dilerim bundan sonraki süreciniz güzel sağlıklı geçer benim hiç öyle bir deneyimim olmadı ondan dolayı yorum yapamıyorum sadece gördüm yazmak istedim dilerim güzel pozitif sonuçlar alırsınız inşallah Amin
- 19 Mayıs 2024
- 140
- 153
- 18
- 38
Ben de ocak ortası prp li histereskopi olacağım. İlk transferim öncesinde de sadece histereskopi olmuştum kanammam olmamıştı.Merhaba arkadaşlar 2 .opu mu oldum ilk adet sonrası dokto polip olduğunu ve hiteroskopi yapılması gerektiğini söyledi. Aynı zamanda çizik de atıldı hiteroskopi esnasında. Doktor ve hemşireler biraz zorlandığını söyledi 3 tane polip alınmış aldıkları yerler görünen yerlerde olmadığını bu yüzden biraz zorlanarak çıkarıldığını söyledi.Bugün 5. Gün ama hala kanamam ve karın ağrım devam ediyor. Bu sitede çok okudum ve genelde 1.2 gün hafif kanama ve lekeleme olup bittiğini söylüyor herkes. Benim azalması yerine aynı miktarda kanama devam ediyor endişe ettim. Hiteroskopi ve çizik yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşalım? Fikir alışverişi yapalım .sizinnkaç gün kanamanız oldu
Fiyat hakkında bilgi verebilecek misiniz?
Geçmiş olsun cnm ayrıca hayırlsıolsın. İrenbe İzmir' de oldum 18500 e oldum cnmBen de ocak ortası prp li histereskopi olacağım. İlk transferim öncesinde de sadece histereskopi olmuştum kanammam olmamıştı.
Fiyat hakkında bilgi verebilecek misiniz?
- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Hemşireler biraz zorladı doktor dediler görünmeyen yerdeydi 2si dendi. Belki de kazıma yaptılar bide çizik atıldı o yüzden de olabilir ama insan olağan dışı birşey oldu mu korkuyor Bi çare arıyor içi rahatlasın diye işte napalm. Rabbim emeklerimizin karşılığı versin inşallah zorlu bir yolBen olmuştum bendede polip vardı alındı ama kanamam en fazla 3 gün sürmüştür karın ağrısı ilk gün oldu diğer gün geçmişti normal hayatıma dönmüştüm
- 19 Mayıs 2024
- 140
- 153
- 18
- 38
çok saol sana da çok çok geçmiş olsun tez zamanda sağlıkla bebişlerimiz gelsin inş.Geçmiş olsun cnm ayrıca hayırlsıolsın. İrenbe İzmir' de oldum 18500 e oldum cnm
Ben de İzmirdeyim Barış Büke ile görüşüyorum adetin ilk günüyle tamergandan randevu alacaz. Senin hekimin kimdi? Ben ilk Çınarlıda Onur Bey ile görüşüyordum bir düşüğüm oldu ve biraz güven sarsılması oldu herşeyi tam açıklamıyordu. Barış Bey perinatolog olduğu için onla devam etmeye karar verdim.
Alper bey doktorum cnm şimdilik memnunum. Senin doktoru hiç duymadım ama tamergan merkez le ilgili güzel şeyler duymadım cnm bilgin olsun. Bidaha düşün derim emeklerin boşa gitmesini istemem zorlu süreç maddi manevi. Rabbim görsün emeklerimiziçok saol sana da çok çok geçmiş olsun tez zamanda sağlıkla bebişlerimiz gelsin inş.
Ben de İzmirdeyim Barış Büke ile görüşüyorum adetin ilk günüyle tamergandan randevu alacaz. Senin hekimin kimdi? Ben ilk Çınarlıda Onur Bey ile görüşüyordum bir düşüğüm oldu ve biraz güven sarsılması oldu herşeyi tam açıklamıyordu. Barış Bey perinatolog olduğu için onla devam etmeye karar verdim.
- 19 Mayıs 2024
- 140
- 153
- 18
- 38
Allah razı olsun. Evet çok zor ama tamerganda 1 adet 1. Kalite 3. Gün embriyom var inşallah tutar. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz güzel haberlerinizi yazalım buralara. Allah yardımcımız olsun.Alper bey doktorum cnm şimdilik memnunum. Senin doktoru hiç duymadım ama tamergan merkez le ilgili güzel şeyler duymadım cnm bilgin olsun. Bidaha düşün derim emeklerin boşa gitmesini istemem zorlu süreç maddi manevi. Rabbim görsün emeklerimizi
Hayırlsıı olsun cnm benim Ben sil baştan başlayacaksın sandım öyle dedim. Benim de 1 tane 3. Gün embriyosu var kaliteli dedi doktor başka yok. İnşallah altın yumurtadır da rabbim bizi de sevindirir cnmAllah razı olsun. Evet çok zor ama tamerganda 1 adet 1. Kalite 3. Gün embriyom var inşallah tutar. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz güzel haberlerinizi yazalım buralara. Allah yardımcımız olsun.
- 19 Mayıs 2024
- 140
- 153
- 18
- 38
Aminnn inşallah.Hayırlsıı olsun cnm benim Ben sil baştan başlayacaksın sandım öyle dedim. Benim de 1 tane 3. Gün embriyosu var kaliteli dedi doktor başka yok. İnşallah altın yumurtadır da rabbim bizi de sevindirir cnm
Senin de tahminen şubat sonu mart başı transfer olur mu?
Aynen cnm o zamanlar a denk gelecek büyük ihtimalle cnm tabi adet gecikmesi olmazsa eğer. 2. Adet gecikiyor genelde opudan sonra cnm. Şubat ortası yada sonu gözüküyor cnm. İnşallah tutar bu sefer 2 aşılama 2 opu 1 transfer oldum yorulduk maddi manevi. Bide yaş faktör ü var devletten yararlanamıyoruz. 2. Opuda tek embriyom oldu olmazsa sil baştan tekrar. İnşallah tutacak bu sefer cnm öyle inanmak istiyorum ve umut ediyorumAminnn inşallah.
Senin de tahminen şubat sonu mart başı transfer olur mu?
- 19 Mayıs 2024
- 140
- 153
- 18
- 38
İnşallah tutacak. Allah yardımcımız olsunAynen cnm o zamanlar a denk gelecek büyük ihtimalle cnm tabi adet gecikmesi olmazsa eğer. 2. Adet gecikiyor genelde opudan sonra cnm. Şubat ortası yada sonu gözüküyor cnm. İnşallah tutar bu sefer 2 aşılama 2 opu 1 transfer oldum yorulduk maddi manevi. Bide yaş faktör ü var devletten yararlanamıyoruz. 2. Opuda tek embriyom oldu olmazsa sil baştan tekrar. İnşallah tutacak bu sefer cnm öyle inanmak istiyorum ve umut ediyorum
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Çok iyi fiyat. Ben de trasnfer öncesi t şekli rahim nedeniyle histereskopi önerdi doktorum, sene sonunda 40 bindi, şimdi 50 bin olmuştur tahminim.Geçmiş olsun cnm ayrıca hayırlsıolsın. İrenbe İzmir' de oldum 18500 e oldum cnm
Benim de korkum histereskopi yaptırıp çok memnun kalan da var tam tersi keşke yaptırmasaydım diyende. İnşallah ehline denk gelirim bende
İnşallah cnm benim zor süreçlerden geçiyoruz rabbim emeklerimizin karşılığı versin inşallah cnmÇok iyi fiyat. Ben de trasnfer öncesi t şekli rahim nedeniyle histereskopi önerdi doktorum, sene sonunda 40 bindi, şimdi 50 bin olmuştur tahminim.
Benim de korkum histereskopi yaptırıp çok memnun kalan da var tam tersi keşke yaptırmasaydım diyende. İnşallah ehline denk gelirim bende