Transfer öncesi hazırlık

Canım senin 2 embriyo mu transfer olacak ben sana söyleyeyim ikizlere de hazır ol sen
Ay evet canım inşallah ya hep isterdim ikiz ama yine de tutar mı tutmaz mı bilmiyorum o yüzden bilemiyorum ki çikolata kisti galiba etkiliyormuş tutunmayı da kafam çok karışık birde influenza oldum inşallah bir haftaya geçer o da moralimi bozdu biraz

Çikolata kisti etkilemez tutunmayı kızzz bunları nereden duyuyorsun sennn rahim içinde yapışıklık yapmamışsa ve hidroselpink oluşturmamışsa misss gibi tutunur bebişinnn çok geçmiş olsun bolcaaa c vitamini takviyesş meyveler ye haftaya iyileşmiş olursun

Ayy inşallah ya yapışıklık var sadece ama inşallah tutarlar bi şu gripi atlatırsam inşallah sağol canım çevremde herkes negatif konuşuyor ya yom hastasın boşa transfer yapacak yok çikolata kistin va tutmaz benim moraller nanay oluyor tabi valla bi burda pozitif yorum alıyorumüç beş kişiye söyledim onlarda yetti sağolsunlar hep bi negatiflik

Yaaa bilmez miyim o insanları. Sen hiçkimseyi asla duyma bu süreçte inşallah çok güzel olacak her şey anne olmaya az kaldı rahimde yapışıklık mı var canım eğer engel olacak düzeyde olsaydı doktorun düzeltmeden transfer etmezdi o yüzden rahat ol her şey çok güzel geçecek

Yaaa çok teşekkür ederimmm çok motive oldum vallainşallah güzel olacak her şey transferden sonra test ne zaman yapılıyor canım acaba ne zaman belli olur

Bu arda sen naptın beni konuştuk hep ya ne durumda transferin canım

Bu arda sen naptın beni konuştuk hep ya ne durumda transferin canım
Canım benim adetim yeni bitti haftaya randevum var şuan estrofem kullanıyorum doktorum her şey normalse haftaya transfer tarihimi söyleyecek şubatın ortalarında olurum büyük ihtimal inşallah hepimiz buraya güzel sonuçlarımızı yazarız

Ayy inşallah ya her şey yolunda gider umarımmm böyle geliriz buraya yazmaya bakalım test gününe kadar dayanabilir miyim bi olsunda hayırlısıyla

Benim embriyom 3AA idi şimdi kucağımda pışpışlıyorum

Merhaba 8 şubat 6 gün 4bc kaliteli rmbriyo transferi oldum bugun 7 günüm hiç bir hissiyat belirtim yok dün çok ağrım oldun kasıklar ve karın altı ağrım ama bugun bişey yok. Sizin bi brlirtiniz oşdu mu acaba

Yaa nasıl geçti canım güzel haberlerini bekliyorum ben de pazartesi gideceğim
Cidden herkesin dediği kadar kolay oldu işlem ama sonrası benim çok sancı oldu iki saat kaldım hastanede yattım yani haftaya perşembe test günüm çok merak ediyorum sonucu iki akşamdır baş ağrısı başladı arada da gündüz regl ağrısı oluyor kısa süreli onun harici bir şeyim yok bakalım senin nasıl geçecek canım ayy umarım güzel olur hepimiz için ya

Ben de heyecanlıyım vallahi hayırlısı ile bir atlatsaydım çok sevindim rahat geçmesine zaman geçiyor testini heyecanla bekliyorum canım umarım çooook güzel olur

Ben de heyecanlıyım vallahi hayırlısı ile bir atlatsaydım çok sevindim rahat geçmesine zaman geçiyor testini heyecanla bekliyorum canım umarım çooook güzel olur
İnşallah kolayca sende atlatacaksın ben çok stres oldum ama hiç gerek yokmuş cidden umarım canım benim umarım güzel haberlerle gelip yazarım

Merhaba test sonucunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…