transfer oncesi endometrium kalinligi

EsEs50

insan cabasi kadar ''KADERiNi" yasar.
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
2.904
2.395
hocam slmlar
transferden 2-3gun öncesi endometrium kalinligi 14 mm idi
1.kalite tek embrio transferi oldum
ama maalesef tutmadi
daha öncesinden bir evladım var
kafama takilan acaba endo. cok mu kalindi?
ideal kalinlik kac mm olmali bunu sizden öğrenmek istiyorum ....
teşekkürler....

Merhabalar :Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır.
Bu baglamda tutunmama nedenlerını arastırmak faydalı olucaktır. hısteroskopı denılen kamera sısıtemı ıle rahım ıc zarının kontrol edılmesı oldukca faydalı olucaktır. Rahım -tup fılmı ıle tuplerın durumu degerlendırılmelıdır.( içi su dolu tüp varlıgında gebelık basarısı oldukca düşecektır)Ayrıca 2 veya daha fazla negatıf deneme varlıgında embrıoya aıt genetık problem olabılecegınden genetık taramalı tup bebek gerek olup olmadıgı karar verılmelıdır( bay- bayan genetık arastırılmalıdır) Kan seker duzeyı, tıroıd fonksıyon testlerı degerlendırılmelıdır. Embrıo transferı ıcın endometrıal kalınlık 7-9mm ustunde olmalıdır. ( ultrasonografıde endometrıum kalınlıgı , 3 cızgı seklınde gorunumu, .. onemlıdır)
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…