Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahha Merve hanım bugün denetmen gibi çalışıyorsunuz.Konu yanlış yerde.
Elimden geldiğince çabalıyorum naçizane.Ahahha Merve hanım bugün denetmen gibi çalışıyorsunuz.
5. Gün embriyosu mu? Taze mi, dondurulmuş mu?27 temmuzda tup bebek icin transfer oldum.evde erken test yapan varmi? 12 gun gecmiyor sabirsizlaniyorum bugun 4. Gunum
27 temmuzda tup bebek icin transfer oldum.evde erken test yapan varmi? 12 gun gecmiyor sabirsizlaniyorum bugun 4. Gunum
merhaba 5. Gun embriyosu taze transfer degil rahim dinlendirme yapildi.5aa blast ilk denemem.geride 11 tane yumurtam var dondurulmuş5. Gün embriyosu mu? Taze mi, dondurulmuş mu?
5. Gün çıkar o zaman varsa 6. Gün net görürsün inş bayram hediyen olsunmerhaba 5. Gun embriyosu taze transfer degil rahim dinlendirme yapildi.5aa blast ilk denemem.geride 11 tane yumurtam var dondurulmuş
Allahim insallah Yarin denicem hakkimda hayirlisi5. Gün çıkar o zaman varsa 6. Gün net görürsün inş bayram hediyen olsun
Ayni günde transfer olmuşuz27 temmuzda tup bebek icin transfer oldum.evde erken test yapan varmi? 12 gun gecmiyor sabirsizlaniyorum bugun 4. Gunum
benimde 17 temmuzdu transferim ve dayanamadım burada idrarda çıkıyor falan yazılanlara göre 9.gun idrar test yaptım ve sonuç negatif mahvoldum resmen moralim o kadar bozulduki berbat bi 3 gün geçirdim ve 12.gün kan testi sonucum 549 du yapmamanı tavsiye ederim.27 temmuzda tup bebek icin transfer oldum.evde erken test yapan varmi? 12 gun gecmiyor sabirsizlaniyorum bugun 4. Gunum
Gözün aydın hayırlı olsun kaçıncı gün embriyo ve kalitesi nasıldı darısı başımıza olsun inşallah dua et hepimizebenimde 17 temmuzdu transferim ve dayanamadım burada idrarda çıkıyor falan yazılanlara göre 9.gun idrar test yaptım ve sonuç negatif mahvoldum resmen moralim o kadar bozulduki berbat bi 3 gün geçirdim ve 12.gün kan testi sonucum 549 du yapmamanı tavsiye ederim.
Canım ya sağlıkla al kucağına inşallah ben de 28 temmuzda kaliteli dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi oldum hiç belirtim yok hiç birşey hissetmiyorum sonucu çok merak ediyorum inşallah ben de pozitifi görür sağlıkla doğurup büyütürüm senin var mıydı belirtilerin bu kaçıncı denemenÇok teşekkürler sağolun. kalp atışını duymadan inanmak mümkün değil sanırım şaka gibi geliyor hala.dondurulmuş 3.gün embrosuydu canım benim kalite olarak ayrıntı verilmedi sadece kaliteli denildi .inan hep ediyorum çok zor zamanlar Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız umarım
Merhaba, bugün 12. Günüm. İdrar testim negatif. Kan testi yaptırıcam ama moralim yerlerde. Bence tutmadıbenimde 17 temmuzdu transferim ve dayanamadım burada idrarda çıkıyor falan yazılanlara göre 9.gun idrar test yaptım ve sonuç negatif mahvoldum resmen moralim o kadar bozulduki berbat bi 3 gün geçirdim ve 12.gün kan testi sonucum 549 du yapmamanı tavsiye ederim.
İdrar cikmayabilir bozma moralini kaç embriyo vardı kaçıncı gün embriyosu bunlar etkiler kan ver sonucunu yaz bize de inşallah vardır bozma moraliniMerhaba, bugün 12. Günüm. İdrar testim negatif. Kan testi yaptırıcam ama moralim yerlerde. Bence tutmadı