Transfer olanlar bakabilir mi lütfen

rachelgreengeller

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
446
198
29
Merhabalar yine ben.. yine bir soruyla karşınızdayım, çarşamba opu oldum ertesi gün arandım 6 yumurta toplanmış 4ü döllenmiş hepsi sğalıklı dediler. Bugün aradılar 3 tane kaldı dediler hücre sayısını da ilettiler, biri 6 hücreli diğerleri 3 hücreliymiş. Detayını soramadan kapattılar. Bu ne demek oluyor? 3 hücre gününe göre az mı? Çarşamba 1.gün embriyorsu olarak mı kabul ediliyor yoksa perşembe mi? İnternetten bakıyorum saatleri yazıyor ama döllenmeden önce mi sonra mı bilemiyorum o bilgi yazmıyor. Bu hücrelerle ilk transferinde olumlu sonuç alan var mı yardımcı olabilir misiniz

Perşembe 1. Gün sayılıyor,ayrıca soramadan kapattılar demişsiniz yüzünüze mi kapattılar,arayın sorun detaylıca aklınızda kalmasın

Perşembe 1. Gün sayılıyor,ayrıca soramadan kapattılar demişsiniz yüzünüze mi kapattılar,arayın sorun detaylıca aklınızda kalmasın
Yarın aradıklarında sorarım o zaman kuzum direkt bilgi verdiler soru sordum asla cevaplamadı geçiştirdi doktorunuz cevap verir dedi kalakaldım. Hücreler yeterli mi geride mi bilemedim de soruyorum yarın bilgi verilecek diyor ama o yarın gelmiyor... dün de öyle söylediler

Hangi hastanede yaptırdınız,embriyologa bağlanmak istiyorum deyin,beni direk embriyolog arıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…