Transfer hazırlığında hormonlar!!!!!

Kusagaccicekbocek

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
254
167
36
Arkadaşlar bugün adetimin 2. günü,bahçeci berfu hocaya muayene oldum rahim gayet iyi transfer sürecine başlıyoruz dedi,estrofem,folik asit verdi ve 2 hafta sonra kontrole cagirdi,ben klinikteyken kan sonucum çıkmamıştı şimdi akşam baktım e2 =24 ,progestreon= 0,3 ve lh=9 cikmis,transfer sürecine baslayanlar,sizlerin değerleri nasıldı?Doktorumla konuşamadım aksi bir durum olsa arardı mutlaka

Merhaba benim de adetimin 2. Günü yani dün kontrole gittim ben de bahçeciden tedavi görüyorum ve transfer sürecine hazırlığa başladık, dün kan verdim klinikte ama halen sonucum çıkmadı, bana da estrofem folik asit ve coraspin verdi, sonucum çıkarsa haber veririm karşılaştırırız değerlerimizi

Arkadaşlar bugün adetimin 2. günü,bahçeci berfu hocaya muayene oldum rahim gayet iyi transfer sürecine başlıyoruz dedi,estrofem,folik asit verdi ve 2 hafta sonra kontrole cagirdi,ben klinikteyken kan sonucum çıkmamıştı şimdi akşam baktım e2 =24 ,progestreon= 0,3 ve lh=9 cikmis,transfer sürecine baslayanlar,sizlerin değerleri nasıldı?Doktorumla konuşamadım aksi bir durum olsa arardı mutlaka
Transfer süresine doğru değerler artıyor canım bi tek Lh düşer o da yumurtlamayı gösteriyor ya. Sen bu arada nar suyu iç rahim kalınlaşması için ceviz ye..

Merhaba benim de adetimin 2. Günü yani dün kontrole gittim ben de bahçeciden tedavi görüyorum ve transfer sürecine hazırlığa başladık, dün kan verdim klinikte ama halen sonucum çıkmadı, bana da estrofem folik asit ve coraspin verdi, sonucum çıkarsa haber veririm karşılaştırırız değerlerimizi
Siz de berfu hocada misiniz?surecimizi paylasirsak,çok memnun olurum

Bu testler başta yüksek e2-p4 var mı diye bakılıyor.Sonuçlar gayet iyi zaten estrofem yumurtlamayı baskılayacak daha bakılmaz.Transfere karar verileceği gün p4 bakarlar 1’in altındaysa transfere hazırlarlar hayırlı olsn.

Bugün kontrole gittim,rahim kalinligi 8,6 imiş,doktor gayet güzel dedi salı günü inşallah transferim olacak,bir sürü ilaç verdi estrofem,greenfol,corasprin,progestan dex,duphaston,femara,prednol..bir tane 5.gun 4aa embriyom var iki tanede 3. Gün. Doktorum 3. Gün olanları çözüp 5.gune gidip gitmeyeceklerine bakıp ona göre transfer yapacakmış,süreç gerçekten heyecanlı.Umarim benim gibi uğraşan herkes en kisa zamanda kavuşur mutlu sona

X