Transfer bile olamadım..

Ben Instagramda bu doktoru takip ediyorum eş paketleri var zaten özelden rahatsizliginizi söylediğiniz takdirde size hangi ürünleri kullanmaniz gerektiğini de söylüyorlar ☺️ isterseniz bir araştırın, iletişime geçin ☺️ ürünleri biraz pahalı fakat en azından denemeye değer diye düşünüyorum ☺️ tabiki yine kendi kararınız ☺️🌸
Hemen yazıyorum kuzum ne zarar gelir ki çok teşekkür ederim 😍

Kızlar merhaba.. psikolojik olarak en dipte ağlamaktan helak olmuş şekilde yine buraya yazıp sığınıyorum.. belki böyle olan kardeşlerim vardır diye. Adana Acıbadem'de gördüğüm tedavide 6.gün dahi embriyomuz istenilen seviyeye gelmediğinden koskoca tedavim iptal oldu. Transfer bile olamadan tüm umutlarım tükendi.. zaten amh 0,23 diye tedavi görüyordum.. şimdi size sorum, normalde İstanbul'da yaşıyorum, ikinciye kısmetse orada başlayacağım. Nereyi önerirsiniz? Aret Kamar'ı çok duydum, güvenilir mi? Ve başka kimleri önerirsiniz.. size çok ihtiyacım var
Brüksel tüp bebek cem çelik öneririm

Kızlar merhaba.. psikolojik olarak en dipte ağlamaktan helak olmuş şekilde yine buraya yazıp sığınıyorum.. belki böyle olan kardeşlerim vardır diye. Adana Acıbadem'de gördüğüm tedavide 6.gün dahi embriyomuz istenilen seviyeye gelmediğinden koskoca tedavim iptal oldu. Transfer bile olamadan tüm umutlarım tükendi.. zaten amh 0,23 diye tedavi görüyordum.. şimdi size sorum, normalde İstanbul'da yaşıyorum, ikinciye kısmetse orada başlayacağım. Nereyi önerirsiniz? Aret Kamar'ı çok duydum, güvenilir mi? Ve başka kimleri önerirsiniz.. size çok ihtiyacım var
Tek siklusta cıkan sonuca göre karamsarlığa kapılmamalısınız. Her ay farklı sonuclar verebilir. Ben ilk yumurta toplattığımda tek embriyo oluştu ve genetik sonucu anormal geldi. İkinci toplamada 3 embriyo blast oldu. 2 tanesi genetikten sağlam geldi.

Kızlar Ebru Bahçeci hakkında ne düşünüyorsunuz? Aret bey randevuyu 10 Kasım'a attı sadece ön görüşme randevusu bu bir de... ikinci adetimle tekrar başlamaya çalışsam randevu yok🥹 yine de arayacağım bir yarın tekrar. Benim bu iğrenç doktor aradı bu arada Adana acıbademdeki. Güya bilgi vermek için. Senin çocuğun olmaza getirdi tabi denenebilir dedi üstüne ikinciyi deneyelim gibi bir şey asla demedi. Açıkça beni hasta olarak istemedi. Non stop konuşuyor araya girmek istiyorum bağırıyor telefonda terbiyesiz. Moralimi daha beter bozdu. Anladım ki dr yaklaşımı her şey bu süreçte.

Peki bu süreçte neler kullandın kuzum
Ben düşük yaptım. Kimyasal gebeliklerim oldu. Yaşım 40 üstü. Sizin yaşınıza baktım profilinizden çok genç. Rezerviniz az kalmış olsa bile kalanlar sağlıklıdır. Er geç çocuk sahibi olursunuz. Labı iyi denilen merkezlere yönelin. Benim kullandığım takviyeler ileri yaşa yönelik.

Yok kuzum yaptırmadım henüz hatta işin özü o ne onu da bilmiyorum..
Prp, amh azalan kadinlara yapilan yumurta gençleştirme yontemidir, kendi kanini ayistirip aneztesi altinda yumurtalara enjekte ediyorlar sayi da etkisi var mi bilmiyorum ama burada yapanlardan okudugum kadaryila kalitesinde daha cok etki ediyorumus !

Ben düşük yaptım. Kimyasal gebeliklerim oldu. Yaşım 40 üstü. Sizin yaşınıza baktım profilinizden çok genç. Rezerviniz az kalmış olsa bile kalanlar sağlıklıdır. Er geç çocuk sahibi olursunuz. Labı iyi denilen merkezlere yönelin. Benim kullandığım takviyeler ileri yaşa yönelik.
Anladım canım keşke bugün doktoru duysaydın gerizekalı moral vermek bir yana dursun bunun çaresi yok denenebilir 2-3-4 kez diyor başka çaren yok çocuğun olmaza getiriyor. Aşırı kızgınım olan parama oldu bu herifle yola çıkmasaydım keşke

Prp, amh azalan kadinlara yapilan yumurta gençleştirme yontemidir, kendi kanini ayistirip aneztesi altinda yumurtalara enjekte ediyorlar sayi da etkisi var mi bilmiyorum ama burada yapanlardan okudugum kadaryila kalitesinde daha cok etki ediyorumus !
Kuzu çok ama çok teşekkür ederim ilk iş doktora bunu söyleyeceğim böyle bir şeyi ilgisiz doktorum önermediğinden dolayı bilmiyordum. İstanbul'daki ilk görüşmemde doktora söyleyeceğim

Kuzu çok ama çok teşekkür ederim ilk iş doktora bunu söyleyeceğim böyle bir şeyi ilgisiz doktorum önermediğinden dolayı bilmiyordum. İstanbul'daki ilk görüşmemde doktora söyleyeceğim
Anladim canim rabbim yolunu guzellestirsin, doktorun kim bilmiyorum ama cok iyi arastir pahali bir islem ô yuzden yapmisken dogru yerde yap insallah faydasi olacaktir

Amh yumurta sayısını gösterir kalitesi yaşa bağlıdır. Bu ay öyle denk gelmiş olabilir üzülmeyin lütfen. Ayrıca amh dusuk diye doğal yollarla çocuğunuz olmaz demek değildir yaşınız çok genç 6 ay 1 sene doğal bile bekleyebilirsiniz, ama beklemek istemiyorum derseniz bence klomenle tedavi yapan doktorları tercih edin. Amh düşük olanlarda iğneye göre daha kaliteli yumurta çıkıyor klomenle az ama kaliteli oluyor. Sayıya takılmayın cidden bu yaşta şansınız çok yüksek. Bundan sonra hersey yolunda gitsin inşallah🙏

Merhaba cok.cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda pozitif haberinizide verirsiniz bize... merak ettim embriyonuz 3. Günedemi erişmedi ?
Bu benim aklıma çok takıldı, 3.günü geçti 5e ulaşamadı diye transfer yapılmadı, bana blast olmadı dediler. Bu şekilde de 3.gün transferi mümkün müydü? Eğer öyleyse neden yapmadılar

Selam. Dr neden 6 gün tutmus embrıyoru. Ya 3 te en fazla 5 te dondururlar genelde. 6 gun cok uzun süre. Yapay tüpler anne rahmi görevi görmüyor netıcede

Bu benim aklıma çok takıldı, 3.günü geçti 5e ulaşamadı diye transfer yapılmadı, bana blast olmadı dediler. Bu şekilde de 3.gün transferi mümkün müydü? Eğer öyleyse neden yapmadılar
Pardon sımdı gördum. Bende tedavıdeyım suan 3. Gun dondurdular bende. Taze transfer cok sağlıklı olmuyor dıye bılıyorum. İğne ve ilaclardan dolayı rahım ıcı yorgun olıyormus. Öyle bi taze transfer oldum tutmamıstı. Suan rahım dınlendırmedeyim

Back
X