- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Rabbim sağlıkla kucağına al mayı nasip etsin canımPozitifim 10 gün sonra kese ve bebeği görmeye gidicez inşallahhprogestan dex günde iki kere göbekten sonea proluton depot üç günde bi kalçadan bide estrofem ve coraspin
Transferi 18 mayıs ta oldum transferin 6. Günü 49.7 öğrendim 12. Günü de 811.1 di Amiin canım inşallahhHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın.Transferi 19 mayısta mı olmuştunuz? Dün ilk test gününüz müydü? Kaç çıktı değeriniz?
Amin canım İnşallahRabbim sağlıkla kucağına al mayı nasip etsin canım
9. Ve 10. Günü birer kere kahverengi akıntım geldi sonra gelmedi dahaKızlar transferin hemen ardından hafif lekelere gibi bir durum yaşayan oldu mu
Benim.hemen transfer sonrası geldi sanırım ilerde işlem gördüğü için oldu9. Ve 10. Günü birer kere kahverengi akıntım geldi sonra gelmedi daha
Nelere dikkat ettin sürekli yatış modunda mi geçirdin kaçıncı gün embryosuydu9. Ve 10. Günü birer kere kahverengi akıntım geldi sonra gelmedi daha
Hayııır kesinlikle yatmadım tranfer olduktan sonra idrara sıkışık şekilde 30 dakika yattım sknra iki saat yolculukla eve geldim ilk günü dinlendim sonraki günler küaförüme gittim iğne için hastaneye gittim yemeğe çıktık eşimle gayet gezdim dolaştımNelere dikkat ettin sürekli yatış modunda mi geçirdin kaçıncı gün embryosuydu
Siz yenimi tranfer oldunuzBenim.hemen transfer sonrası geldi sanırım ilerde işlem gördüğü için oldu
Benim transferin 8. Günü hafif sarı/kahverengi arası bir leke olmuştu ama aynı gün kesildi. Pozitif sonuç gördümKızlar transferin hemen ardından hafif lekelere gibi bir durum yaşayan oldu mu
Ne kadarlık şuanBenim transferin 8. Günü hafif sarı/kahverengi arası bir leke olmuştu ama aynı gün kesildi. Pozitif sonuç gördüm
Maşallah Allah acısını göstermesinEvet ilk denememdi miyom ameliyatı oldum olmadı aşılama oldum olmadı, tüp bebek denedim ocak ayından beri uğraşıyoruz bu ay transferim oldu ve hamd olsun Allahım nasip etii inanıyorum sizinde olacak Allahım gönülden isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Hayııır kesinlikle yatmadım tranfer olduktan sonra idrara sıkışık şekilde 30 dakika yattım sknra iki saat yolculukla eve geldim ilk günü dinlendim sonraki günler küaförüme gittim iğne için hastaneye gittim yemeğe çıktık eşimle gayet gezdim dolaştım
Dün oldum 5. Gun blast embryoSiz yenimi tranfer oldunuz
Kuzum benim hemen transfer sonunda oldu yani akşama bitti leke bile değildi diyebilirim tutunma kanaması olacağını sanmıyorumBenim transferin 8. Günü hafif sarı/kahverengi arası bir leke olmuştu ama aynı gün kesildi. Pozitif sonuç gördüm
Henüz çok yeni 8. Gün ve 11. Gün test verdik şu an transfer sonrası 13. GünNe kadarlık şuan
Malesef bende annemlere bende kalmasına izin vermedim o yüzden çünkü zaten ilk 48 saat için tutunuyo embriyo 10 yatmanın anlamı yokBu şehir efsanesinden usandım psikolojik olarak çok yürüme söyle yapma böyle gezme alakası yok ama insan içi rahat etmiyorbende sürekli yatmıyorum dun biraz dinlendim bugün 2. Günü bugünde istiharat modu yarın çıkarım. Bir anlamı yok yani yatmanin
Hemen hemen aynıyız keseyi bebeği görmeye ne zaman gidiceksin canımHenüz çok yeni 8. Gün ve 11. Gün test verdik şu an transfer sonrası 13. Gün
Çok yeni inşallah pozitifi görürsün canımDün oldum 5. Gun blast embryo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?