Transfer 1. Günüm

Nelere dikkat ettin sürekli yatış modunda mi geçirdin kaçıncı gün embryosuydu
Hayııır kesinlikle yatmadım tranfer olduktan sonra idrara sıkışık şekilde 30 dakika yattım sknra iki saat yolculukla eve geldim ilk günü dinlendim sonraki günler küaförüme gittim iğne için hastaneye gittim yemeğe çıktık eşimle gayet gezdim dolaştım

Maşallah Allah acısını göstermesin banada yardımcı olurmusunuz heryerden çare arıyorum cvplarınızı çok sevdim durumumu anlatayım bende hiç bi problem yok herşeyi yaptırdık eşimde hiç sperm çıkmadı genetik test istediler sonuç dün çıktı normal demişler.bugün bizi aynı hastanede başka bi ürolojiye yönlendirdi doktor orda size tüp bebek için ne olacaksa söylerler demiş.şimdi gideceğimiz üroloji doktoruna da yine bi üroloji doktoru yönlendirildi galiba alan farkı varmış bilmyrm.eşinle birlikte pazartesi günü ona gidin demiş gittiğimiz zaman ne yapacaklar direk tüp bebeğemi başlarlar çok tedirginim üzgünüm bi yandan mutluyum en azından sebebi bulundu die duygularım karmakarışık

Kızlar bana da yardımcı olun neler bekliyor bizi şırıngayla sperm alınacak demişler ama o nasıl olacak bilmiyorum tese dedikleriyle aynımı

Bu şehir efsanesinden usandım psikolojik olarak çok yürüme söyle yapma böyle gezme alakası yok ama insan içi rahat etmiyor bende sürekli yatmıyorum dun biraz dinlendim bugün 2. Günü bugünde istiharat modu yarın çıkarım. Bir anlamı yok yani yatmanin

Benim transferin 8. Günü hafif sarı/kahverengi arası bir leke olmuştu ama aynı gün kesildi. Pozitif sonuç gördüm
Kuzum benim hemen transfer sonunda oldu yani akşama bitti leke bile değildi diyebilirim tutunma kanaması olacağını sanmıyorum

Malesef bende annemlere bende kalmasına izin vermedim o yüzden çünkü zaten ilk 48 saat için tutunuyo embriyo 10 yatmanın anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…