• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer 1. Günüm

Maşallah Allah acısını göstermesin 🥰 banada yardımcı olurmusunuz heryerden çare arıyorum cvplarınızı çok sevdim 😊 durumumu anlatayım bende hiç bi problem yok herşeyi yaptırdık eşimde hiç sperm çıkmadı 😔 genetik test istediler sonuç dün çıktı normal demişler.bugün bizi aynı hastanede başka bi ürolojiye yönlendirdi doktor orda size tüp bebek için ne olacaksa söylerler demiş.şimdi gideceğimiz üroloji doktoruna da yine bi üroloji doktoru yönlendirildi galiba alan farkı varmış bilmyrm.eşinle birlikte pazartesi günü ona gidin demiş gittiğimiz zaman ne yapacaklar direk tüp bebeğemi başlarlar çok tedirginim üzgünüm bi yandan mutluyum en azından sebebi bulundu die duygularım karmakarışık
Bizde sprem problemi yoktu o yüzden bu konuda pek bi bilgim yok canım kişiye göre tedavi olduğu için bilemiyorum sana nasıl uygularlar

Hemen hemen aynıyız keseyi bebeği görmeye ne zaman gidiceksin canım
AA sizin de hayırlı olsun. 19 martta 6. Gün transferiydi benim. Ya sizin?
Ben yurtdışındayım burda iki kez bhcg bakıyorlar 8 Haziran a da kontrole çağırdı doktorum. Tekrar bhcg mi bakacaksınız dedim yoo vaginal ultrason dedi. Kese görünür mü ki?

AA sizin de hayırlı olsun. 19 martta 6. Gün transferiydi benim. Ya sizin?
Ben yurtdışındayım burda iki kez bhcg bakıyorlar 8 Haziran a da kontrole çağırdı doktorum. Tekrar bhcg mi bakacaksınız dedim yoo vaginal ultrason dedi. Kese görünür mü ki?
Görünür vajinaldan benim geç çağırdı vajinadan bakmak istemediği için

2.adetiniz geç geldimi sizinde geç ise kadar geç oldunuz ben geçen hafta çarşamba persembe olmam gerekiyordu hala olmadım normal mi acaba
evet benimde olmam gerekenden 5 gün geç oldum doktora sormuştum 7 gün bekle olmazsan haber ver baika ilaç vericem dedi

Back