- 1 Temmuz 2019
- 135
- 58
- 48
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Bende çok gergin ve çok sinirliydim hele son 3 günüm kalbimin içimin titremesiyle geçmişti Kendinize uğraşacaklar şeyler bulup kendinizi çok dinlememenizi tavsiye ederim, bu sürede kasık batması kasık ve bel ağrısı yaşayabilirsiniz ben bunları yaşayarak 2 gün önce pozitifimi aldım şükür hezaman olumlu düşünün lütfen Allahın izniyle bebeğiniz size tutunacakkArkadaşlar ben dün 4 de bir adet dondurulmuş 1 adet 5. Gün transferi oldum şuan gayet iyiyim ve ara sıra yatarak dinlenerek normal hayatıma devam ediyorum ama çok gerginim bu konuda tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilirmi
Ay çok sevindiiim inşallah sağlıkla kucağınızada alırsınızz bende çok gerginim ve sinirliyim siz bu 10 günlük süreci nasıl geçirdinizz hep yattınız mıı neler yaptınız kusura bakmayın çok soru sordum ama aklım çok karışıkMerhaba. Bende çok gergin ve çok sinirliydim hele son 3 günüm kalbimin içimin titremesiyle geçmişti Kendinize uğraşacaklar şeyler bulup kendinizi çok dinlememenizi tavsiye ederim, bu sürede kasık batması kasık ve bel ağrısı yaşayabilirsiniz ben bunları yaşayarak 2 gün önce pozitifimi aldım şükür hezaman olumlu düşünün lütfen Allahın izniyle bebeğiniz size tutunacakk
Hiç problem değil kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz çünkü bende burada kendime çok cevap atamıştım ben genelde yattım annem yanımda kaldı 10 gün boyunca hiç yemek yapmadım sadece lavabo kullandım birde evin içinde biraz gezindim namazlarımıda oturarak kıldım banyomu 4. Gün yaptım ama çok kasmanıza gerek yok sürekli yatmak gerekmiyor benim annem çok ehvamlı olduğu için yatmak zorunda kaldım siz çok yukarılara kolunuzu zorlayarak kaldırmayın hareketlerinize dikkat edin yeterli olacaktır. Bu sürede hocamla konuşup söylemiştim çok sinirliyim diye bana ‘ve kefa billahi vekila’ sürekli bunu dilinden eksik etme demişti. Sizede faydası olur belki beni çok rahatlattıAy çok sevindiiim inşallah sağlıkla kucağınızada alırsınızz bende çok gerginim ve sinirliyim siz bu 10 günlük süreci nasıl geçirdinizz hep yattınız mıı neler yaptınız kusura bakmayın çok soru sordum ama aklım çok karışık
Bende hiç bi iş yapmıyorum ama sabitte kalamıyorum yavaş yavaş geziniyorum sürekli yatamıyorum oturuyorum kaynanam da geliyo daralıyor beni ama kızıyorum yani bilmiyorum çok streli hissediyorum üstümde baskı hissediyorum tutmazsa kendimi suçlarım yatamadım diye biliyorum ve dediğiniz duayı sürekli okuycam teşekkür ederimHiç problem değil kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz çünkü bende burada kendime çok cevap atamıştım ben genelde yattım annem yanımda kaldı 10 gün boyunca hiç yemek yapmadım sadece lavabo kullandım birde evin içinde biraz gezindim namazlarımıda oturarak kıldım banyomu 4. Gün yaptım ama çok kasmanıza gerek yok sürekli yatmak gerekmiyor benim annem çok ehvamlı olduğu için yatmak zorunda kaldım siz çok yukarılara kolunuzu zorlayarak kaldırmayın hareketlerinize dikkat edin yeterli olacaktır. Bu sürede hocamla konuşup söylemiştim çok sinirliyim diye bana ‘ve kefa billahi vekila’ sürekli bunu dilinden eksik etme demişti. Sizede faydası olur belki beni çok rahatlattı
İlk denemenizmiydii acabaaMerhaba. Bende çok gergin ve çok sinirliydim hele son 3 günüm kalbimin içimin titremesiyle geçmişti Kendinize uğraşacaklar şeyler bulup kendinizi çok dinlememenizi tavsiye ederim, bu sürede kasık batması kasık ve bel ağrısı yaşayabilirsiniz ben bunları yaşayarak 2 gün önce pozitifimi aldım şükür hezaman olumlu düşünün lütfen Allahın izniyle bebeğiniz size tutunacakk
Hayır hayır kesinlikle kendinizi suçlamayın, Allahım nasip edecekse hiç bişey engelleyemez bunu bilin tevekkülünüzü bırakmayın herşey teslimiyette Stres kesinlikle yok en önemlisi bu kafanızı dağıtın lütfen kimseye takılmayın moralinizi bozan şeyler ve kişilerle çokta muhatap olmayın bu süredeBende hiç bi iş yapmıyorum ama sabitte kalamıyorum yavaş yavaş geziniyorum sürekli yatamıyorum oturuyorum kaynanam da geliyo daralıyor beni ama kızıyorum yani bilmiyorum çok streli hissediyorum üstümde baskı hissediyorum tutmazsa kendimi suçlarım yatamadım diye biliyorum ve dediğiniz duayı sürekli okuycam teşekkür ederim
Evet ilk denememdi miyom ameliyatı oldum olmadı aşılama oldum olmadı, tüp bebek denedim ocak ayından beri uğraşıyoruz bu ay transferim oldu ve hamd olsun Allahım nasip etii inanıyorum sizinde olacak Allahım gönülden isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuİlk denemenizmiydii acabaa
İnşallah ya lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin çok ihtiyacım varHayır hayır kesinlikle kendinizi suçlamayın, Allahım nasip edecekse hiç bişey engelleyemez bunu bilin tevekkülünüzü bırakmayın herşey teslimiyette Stres kesinlikle yok en önemlisi bu kafanızı dağıtın lütfen kimseye takılmayın moralinizi bozan şeyler ve kişilerle çokta muhatap olmayın bu sürede
Benim sadece pko var başka bi problemim yok bizde ocak ayından beri uğraşıyoruz inşallah 10 gün sonra güzel haberi alırımEvet ilk denememdi miyom ameliyatı oldum olmadı aşılama oldum olmadı, tüp bebek denedim ocak ayından beri uğraşıyoruz bu ay transferim oldu ve hamd olsun Allahım nasip etii inanıyorum sizinde olacak Allahım gönülden isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Rabbim hayırlısıyla af ve afiyetle başta sen ve isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah ya lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin çok ihtiyacım var
Amiin amiiin inşallah yaRabbim hayırlısıyla af ve afiyetle başta sen ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
güzel sonuçlarınızı banada bildirin lütfenAmiin amiiin inşallah ya
Hemen hemen 30 mayısda inşallah yazıcamgüzel sonuçlarınızı banada bildirin lütfen
Erken test yapıp kafanızı karıştırmayınHemen hemen 30 mayısda inşallah yazıcam
İnşaallah sabredebiliriiimErken test yapıp kafanızı karıştırmayın
Sonucun noldu canım transfer sonrası ne kullandın galiba pozitif sinİnşaallah sabredebiliriiim
Pozitifim 10 gün sonra kese ve bebeği görmeye gidicez inşallahh progestan dex günde iki kere göbekten sonea proluton depot üç günde bi kalçadan bide estrofem ve coraspinSonucun noldu canım transfer sonrası ne kullandın galiba pozitif sin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. Transferi 19 mayısta mı olmuştunuz? Dün ilk test gününüz müydü? Kaç çıktı değeriniz?Pozitifim 10 gün sonra kese ve bebeği görmeye gidicez inşallahh progestan dex günde iki kere göbekten sonea proluton depot üç günde bi kalçadan bide estrofem ve coraspin