Tranferden sonra kaçıncı gün işe başladınız?

Laydblue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
104
1
46
İstanbul
Herkese merhabalar,

Ben aranıza yeni katıldım.
37 yaşındayım ve 4,5 yıllık evliyim.
26 Kasım tarihinde tüp bebek için tedaviye başladım. 10 Aralık Cumartesi günü transferim gerçekleşti, bugün transferden sonra geçen 5. günüm evde dinleniyorum. Öyle kötürüm gibi yatmıyorum ama bol bol dinleniyorum, biraz dolaşıp yine ya uzanıyorum yada oturup film seyrediyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, portakal suyu, brokoli ve ananas yemeye devam ediyorum. İş yerimden 3 gün izin aldım, yarın işe başlamam gerekiyor. Bu bizim ilk denememiz. 1 defa aşılamamız oldu o da olumsuz sonuçlandı maalesef.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var, iznimi 2 gün daha uzatsam mı acaba? İşe servisle gidip geliyorum ve yol biraz uzak. Fikirlerinizi benimle paylaşaşırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

öncelikle hayırlısı olsun inş kuzun sımsıkı tutunur sana bu aslında işinin yoğunluğu ve stresli olup olmadığı ve senin psikkolojinle alakalı .
fırsatın varsa ben yat derim...

canım ben transferin 3. günü 13 saatlik yola çıktım transferin 5. günüde işe başladım çok şükür benim bebişlerim sıkı sıkı tutundu bana inş. seninkilerde sıkıca tutunur bırakmaz annesini hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım

fırsatın varsa canım bence evde geçir derim şimdiden hayırlı olsun .....

öncelikle hayırlısı olsun inş kuzun sımsıkı tutunur sana bu aslında işinin yoğunluğu ve stresli olup olmadığı ve senin psikkolojinle alakalı .
fırsatın varsa ben yat derim...

Canım, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. İnşallah tutunmuştur. Yaşımdan dolayı 2 tane embriyo yerleştirildi, dr. ikisi de 1.kalite embriyo dedi, umutluyum ve bekliyorum. Piskolojim iyi aslında ama işe başlama konusunda kararsızım. O yüzden tecrübelere ihtiyacım var

Tekrar teşekkürler

Sevgili uhde,

Benim için ve tüm tüp bebek deneyen anne adayları içinde dua et lütfen, hamilelerin duası kabul olurmuş. Sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Senin adına çok sevindim. Kutlarım

Sevgiler

öncelikle hayırlı olsun umarım bebeklerin sana sımsıkı tutunur
işim stressiz ve evim yakın olduğundan tranferden 3 gün sonra işe başladım çok şükür bu denememde tuttu ama sana tavsiyem yat dinlen derim

hayırlı olsun umarım sımsıkı tutunurlar sana bebeklerin.

bende trasferden 4 gün sonra başladım çalışmaya. birde yarım gün olduğu için fazla yorulmuyorum. ama 4 gün sürekli dinlendim.
şükürler olsun ki ilk denemmde bebeğim benimle kaldı.

Senin adına çok sevindim canım, inşallah bebişlerini sağlıkla, sıhatle kucağına almanı dilerim. Benim işim biraz uzak, günde 3 saatim yolda geçiyor, o nedenle endişeliyim biraz. Doktorumla konuştum kesinlikle işine başla diyor. KARARSIZIM...

Hayırlı olsun, sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına al inşallah. Darısı başıma inşallah, dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…