Trafik magandası

Karısı ne alaka hanımefendi? Erkeklerin öküzlüğünün sebebini de kadınlarda bulan bu cinsiyetçi lafları bir kadının kullanması ne acı!
Kesinlikle karısına laf söylemedim orda ne alakası var bunu nasıl anladınız ki... gözü dışarda pisligin teki olarak ifade etmistim ama neyse gereksiz duyar kastınız hanfendicigim..

İki sene önce erkek kardeşim be eşine 4 erkek saldırmıştı trafikte kardeşimin önüne kırıyorlar kardeşim kornaya basıyor sonra takibe başlıyorlar rahatsız ede ede en son kardeşim arabadan iniyor esini de kardesimi de koca koca 4 tane adam dövüyor, karakola gidildi şikayet edildi adamlar bulundu sonuç hiç.

Sonuç hiç = ara polisi polis napcak bana.

benim de daha cok yeni başıma geldi böyle bir sey, bir otobus soforu bana bagırdı altındaki arabana mı guveniyorsun babanın yolu mu bilmem ne bu kadınların hepsi boyle falan neler neler. aşırı sinir olmustum. acayip etkilemisti beni böyle dayak yemis gibi oldum. ıkı uc gun sindiremedim. maalesef boyle bir ulkede yasıyoruz

Kamera goruntulerini alip sosyal medyada paylasin. Cogu insanda gorgu yok ki. Aslinda ehliyet alirken cok seye bakilmasi gerekiyor. Insanlarda insanlik yok ki. Allah ıslah etsin ne diyelim. Siz de canınızı sıkmayın boylelerinden cok var. Adami 2 saniyede beyfendi yaparlar sonra da sizi suçlu bulurlar. Aracınızda kamera yok mu? Ogluyla esi de ne bileyim ailecek boyleler demek ki

Bi şey çocuğu demek istiyorum fakat diyemiyorum. Ama bugün çokça dedim içimden. Sende de. Bunların hepsi bi şey çocuğu.

Ben kızı ve eşi olduğunu görünce şok üstüne şok yaşadım zaten. Aile dersin güvenirsin mesela tenha bi yerde böyle insanlara.

Yakında aktif araba kullanmaya başlayacağım. Korkuyorum böyle olayları duydukça. Bu araç içine takılan kameralar çok mu pahalı?
ben netten almistım, benimki sadece ön kameraydi simdi hem arka hem ön icin alacagım.. ilkini 30 lira gibi komik bir fiyata almıstim.. Cok pahalı bir sey almanıza gerek yok.. ama cok gerekli

ben netten almistım, benimki sadece ön kameraydi simdi hem arka hem ön icin alacagım.. ilkini 30 lira gibi komik bir fiyata almıstim.. Cok pahalı bir sey almanıza gerek yok.. ama cok gerekli
Bi kaç tekno markete bakıp alıcam en kısa zamanda. Bugünkü olay çok tadımı kaçırdı gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…