- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Karısı ne alaka hanımefendi? Erkeklerin öküzlüğünün sebebini de kadınlarda bulan bu cinsiyetçi lafları bir kadının kullanması ne acı!İşte kız olduğunu görünce zaten direk oluyorlar 2 metre. Hayvanat kılıklı herif acaba karısı memnun edemiyormu da sinirini ordan burdan cıkarıyor. Kimsede dur demedi mi ??!?! Nefret ediyorum bu kaba saba insanlardan gerçekten.
Gelmedi. Sonrasında bi polis memuru aradı yerimi sordu bende oradan ayrıldığımı ama aracın o an nereye gittiğini gördüğümü söyledim. Arabamıda kenara çekip anlattım durumu. Karakola gidip şikayetçi olabileceğimi söyledi. Plakayı aldım ama şikayetçi olunca bi şey yapacaklarına olan inancım yerlerde.pis herifler!
polis geldi mi peki ?
gelmediyse bile plakalarını alıp şikayet edilip burunlarını sürtmeli böyle dengesizlerin
Video çekmeyi ve durumu anlatmayı bunu da twitterda paylaşmayı düşündüm.Oradaki güvenlik görüntülerini bulup Twitter’da bir gündem oluşturulabilir. Bu şekilde sesiniz duyurulursa daha etkili olur
aracınıza kamera taktırın mutlaka hem ön ve arka icın, en azından üzerinize sürmesini falan alabirdi kamera acısı.. tekrar gecmis olsun, o adam da oglu da sürünsünler insGelmedi. Sonrasında bi polis memuru aradı yerimi sordu bende oradan ayrıldığımı ama aracın o an nereye gittiğini gördüğümü söyledim. Arabamıda kenara çekip anlattım durumu. Karakola gidip şikayetçi olabileceğimi söyledi. Plakayı aldım ama şikayetçi olunca bi şey yapacaklarına olan inancım yerlerde.
Karısı durup izlemek yerine kocasını tutmayı deneyebilirdi hanımefendi. İzledi. Kızı yaşındaki kıza bunun yapılmasını izledi.Karısı ne alaka hanımefendi? Erkeklerin öküzlüğünün sebebini de kadınlarda bulan bu cinsiyetçi lafları bir kadının kullanması ne acı!
Ben bu olayı görmemiştim anlatır mısınız ?İyice delirdi insanlar, polis çağırsanız ne oluyor ki ifade alınıyor, suçlu sirita sırıta çıkacaklar 1 saat bile sürmeyecek. Daha geçen gün hayvanın teki kadının arabasının üstüne çıkıp cami tekmelemedi mi? Kendimi hiç ama hiç güvende hissetmiyorum bu ülkede.
Cezayı da yazsana böyle haksızlık olmuş ben çatlarımÖrnek olsun diye yazayım(TV ve gazetelere haber oldu)
4-5 yıl önce adamın biri trafikte makas atarak gidiyordu, korna yaptım, herif dellendi..
Kırmızı ışıklara gelince aracını benim aracın önüne kırdı, ben hemen kapıları kilitledim.
Kapıyı açamayınca başladı aracımı tekmelemeye, elime telefonu aldım, polisi aradım, baktı ki iş kötüye gidecek aracına bindi kaçtı.
Ben ne yaptım, plakayı almıştım, gittim şikayetçi oldum, savcı suçlu buldu bu magandayı haliyle...
Uzlaştırma kurulu devreye girdi, "sizin belirlediğiniz bir cezayı verelim, uzlaşın, kabul eder misiniz" dedi..
Öyle birşey buldum ki adam "dava açılsın cezaya razıyım" demiş ama uzlaştırma kurulu ikna edince cezayı yerine getirerek kurtuldu
Ceza neydiÖrnek olsun diye yazayım(TV ve gazetelere haber oldu)
4-5 yıl önce adamın biri trafikte makas atarak gidiyordu, korna yaptım, herif dellendi..
Kırmızı ışıklara gelince aracını benim aracın önüne kırdı, ben hemen kapıları kilitledim.
Kapıyı açamayınca başladı aracımı tekmelemeye, elime telefonu aldım, polisi aradım, baktı ki iş kötüye gidecek aracına bindi kaçtı.
Ben ne yaptım, plakayı almıştım, gittim şikayetçi oldum, savcı suçlu buldu bu magandayı haliyle...
Uzlaştırma kurulu devreye girdi, "sizin belirlediğiniz bir cezayı verelim, uzlaşın, kabul eder misiniz" dedi..
Öyle birşey buldum ki adam "dava açılsın cezaya razıyım" demiş ama uzlaştırma kurulu ikna edince cezayı yerine getirerek kurtuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?