- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
Adam trafikte sinirlendiği bi kadının arabasının tepesine çıkıyor maymun gibi sekiyor pislikBen bu olayı görmemiştim anlatır mısınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam trafikte sinirlendiği bi kadının arabasının tepesine çıkıyor maymun gibi sekiyor pislikBen bu olayı görmemiştim anlatır mısınız ?
Seve seve destek olurumVideo çekmeyi ve durumu anlatmayı bunu da twitterda paylaşmayı düşündüm.
Ben bu olayı görmemiştim anlatır mısınız ?
Cezayı da yazsana böyle haksızlık olmuş ben çatlarım
Ceza; orijinal, caydırıcı ve bir erkek için onur kırıcı idiCeza neydi
Kesinlikle karısına laf söylemedim orda ne alakası var bunu nasıl anladınız ki... gözü dışarda pisligin teki olarak ifade etmistim ama neyse gereksiz duyar kastınız hanfendicigim..Karısı ne alaka hanımefendi? Erkeklerin öküzlüğünün sebebini de kadınlarda bulan bu cinsiyetçi lafları bir kadının kullanması ne acı!
O sinirle böyle bir şey aklıma hiç gelmedi ama keşke alsaymışım evet.şikayetçi olun kamera kaydı muhakkak vardı, keşke görüntü alsaydınız o an.hayvan diycem ama hayvanlara hakaret.
Sonuç hiç = ara polisi polis napcak bana.İki sene önce erkek kardeşim be eşine 4 erkek saldırmıştı trafikte kardeşimin önüne kırıyorlar kardeşim kornaya basıyor sonra takibe başlıyorlar rahatsız ede ede en son kardeşim arabadan iniyor esini de kardesimi de koca koca 4 tane adam dövüyor, karakola gidildi şikayet edildi adamlar bulundu sonuç hiç.
Kamera goruntulerini alip sosyal medyada paylasin. Cogu insanda gorgu yok ki. Aslinda ehliyet alirken cok seye bakilmasi gerekiyor. Insanlarda insanlik yok ki. Allah ıslah etsin ne diyelim. Siz de canınızı sıkmayın boylelerinden cok var. Adami 2 saniyede beyfendi yaparlar sonra da sizi suçlu bulurlar. Aracınızda kamera yok mu? Ogluyla esi de ne bileyim ailecek boyleler demek kiKızlar kafamın içindeki sesleri susturamıyorum saatlerdir. Ölcem gerçekten, çok darlandım içimi dökmek istedim. Belki sizler bir şeyler söylersinizde rahatlarım.
Bu akşam saat tam 17:00 da bakırköyde aracımla tek yönlü bi sokağa girdim. Yanımda kuzenimde vardı. Yolun ortasına biri aracını bırakmış. Başta içinde biri var sandım şöyle bi baktım kimse yoktu. Etraftada kimse yoktu. Azcık bi bekledim. Sonra hani belki dükkanda vs. Bir yerdedir düşüncesiyle kornaya bastım. Dükkandan bir insan müsveddesi çıkıp el kol yapıp ne basıyorsun lan kornaya görüyorum ben seni falan demeye başladı.
Şok oldum bi an. Noluyo demeye kalmadan bu bağırmaya devam etti kuzenimde araçtan indi noldu demek için. Bu deli herif bağırmaya devam ediyor. Kuzenimde kız bu arada. Ben iyice çıldırdım indim dedim arıyorum polisi. Ara, napcak bana polis diyo hala bağırmaya küfür etmeye el kol yapmaya devam ediyor ama neler neler. Ama nevrim döndü kızlar. Bu hayvanın hem oğlu hem kızı hem karısı oradaymış düşünebiliyor musunuz ? Oğlu üzerime yürüdü. Polisi aradım, oğlu bana diyor ki gündemi meşgul ediyorsun djdjskfjdjsjdk
Biz karşılıklı olarak baya bi bağırdık. Ben en son kendimi parçalaya parçalaya bağırıyordum zaten o ayrı. Sonra bu hayvan herif arabasına binip arabasını benim ve benim aracımın üzerine doğru sürdü. Düşünün artık sinirlerimin durumunu. Hala oradan bi esnaf mı artık nedir bilemiyorum, beyefendiliğinize yakışıyor mu diyor adama bu hayvan herife.
Ben baya avazım çıktığı kadar bağırdım lakin çok huzursuz çok keyifsizim ve hazmedemiyorum bu olayı. Olay esnasında utanmaz herifin rezil oğlu hala daha herkes şahit burada diyordu, ben anlamıyorum böyle insanların neye nelerine güveniyorlar... ama kızlar o kadar canım sıkıldı ki hiç anlatamam size. Allahtan bulsun belalarını diyorum durup durup.
Bi şey çocuğu demek istiyorum fakat diyemiyorum. Ama bugün çokça dedim içimden. Sende de. Bunların hepsi bi şey çocuğu.benim de daha cok yeni başıma geldi böyle bir sey, bir otobus soforu bana bagırdı altındaki arabana mı guveniyorsun babanın yolu mu bilmem ne bu kadınların hepsi boyle falan neler neler. aşırı sinir olmustum. acayip etkilemisti beni böyle dayak yemis gibi oldum. ıkı uc gun sindiremedim. maalesef boyle bir ulkede yasıyoruz
Ben kızı ve eşi olduğunu görünce şok üstüne şok yaşadım zaten. Aile dersin güvenirsin mesela tenha bi yerde böyle insanlara.Kamera goruntulerini alip sosyal medyada paylasin. Cogu insanda gorgu yok ki. Aslinda ehliyet alirken cok seye bakilmasi gerekiyor. Insanlarda insanlik yok ki. Allah ıslah etsin ne diyelim. Siz de canınızı sıkmayın boylelerinden cok var. Adami 2 saniyede beyfendi yaparlar sonra da sizi suçlu bulurlar. Aracınızda kamera yok mu? Ogluyla esi de ne bileyim ailecek boyleler demek ki
Ben bu konuyu açınca aklıma gelmiş oldu araç içi kamera. Hiç bilmiyorum o yüzden. Araştırcam şimdi.Yakında aktif araba kullanmaya başlayacağım. Korkuyorum böyle olayları duydukça. Bu araç içine takılan kameralar çok mu pahalı?
Bende kesinlikle alacağımBen bu konuyu açınca aklıma gelmiş oldu araç içi kamera. Hiç bilmiyorum o yüzden. Araştırcam şimdi.
ben netten almistım, benimki sadece ön kameraydi simdi hem arka hem ön icin alacagım.. ilkini 30 lira gibi komik bir fiyata almıstim.. Cok pahalı bir sey almanıza gerek yok.. ama cok gerekliYakında aktif araba kullanmaya başlayacağım. Korkuyorum böyle olayları duydukça. Bu araç içine takılan kameralar çok mu pahalı?
Peki sürekli mi kayıt yapıyor? Çalışma mantığı nasıl?ben netten almistım, benimki sadece ön kameraydi simdi hem arka hem ön icin alacagım.. ilkini 30 lira gibi komik bir fiyata almıstim.. Cok pahalı bir sey almanıza gerek yok.. ama cok gerekli
Bi kaç tekno markete bakıp alıcam en kısa zamanda. Bugünkü olay çok tadımı kaçırdı gerçekten.ben netten almistım, benimki sadece ön kameraydi simdi hem arka hem ön icin alacagım.. ilkini 30 lira gibi komik bir fiyata almıstim.. Cok pahalı bir sey almanıza gerek yok.. ama cok gerekli
Ben az önce baktım ama biraz pahalı fiyatlar. İlk etapta sadece ön kamera alabilirim ben sanırımBi kaç tekno markete bakıp alıcam en kısa zamanda. Bugünkü olay çok tadımı kaçırdı gerçekten.