Trafik Kazası!

Bugün ben de çok saçma bir kaza yaşadım.
4-5 aydır araba kullanıyorum.
Tam motive oluyorum bir şey oluyor.
Çok üzüldüm. Bir de oturup ağladım.
Kızımı okula götürüp getiriyorum. Yeni yolları öğreniyorum.üzgünüm bugün.
Siz ne yaptınız aylar olmuş ama.

Hanımlar trafikte en önemli şey kararlı olmak hız yapmamak kurallara uymak.
Yolun ortasında zink diye durmazsaniz, ay oradan mi buradan mi ikilemlerine girmezseniz, anam ne olacak bir sonraki sokaktan döneyim ama trafiği olumsuz etkilemeyeyim derseniz daha iyi olabilir :)) onun dışında olur böyle şeyler. Allah beterinden saklasın hepimizi

Trafikteki en tehlikeli hareket kararsızlıktır,bunu sakın unutmayın.Birisi sellektör yapıp jest yaptıysa beklemeden hareket edin çünki siz beklersiniz o bekler derken trafik sıkışır,size yol vermesinin sebebi sizin ani hareketinizden korkması o yüzden trafikte jest yapmak için değil aslında önlem almak için selektör yapıp yol verilir,sizinkide o yüzden olmuş bu durumda hatalı olan sizsiniz,çünki kişi size yol vermiş siz beklemişsiniz o da geçmeyeceksiniz diye yoluna devam edecekken siz hareket etmişsiniz,beklediyseniz öyle kalın yok bekleyemeyecekseniz hemen hareket edin siz bekle o bekle olmaz trafikte öyle,eğer kurs aracıysa kursun sorunu bu durum çünki yanınızdaki hoca geç komut vermiş,ama söylediğim gibi sakın kararsız kalmayın aynalarınızı kontrol ettiğiniz sürece makul mesafelerde tereddüt etmeden yola çıkabilir sollama yapabilirsiniz,sinyal verirseniz zaten arkanızdaki araç hızını ona göre ayarlayacaktır,olur ufak tefek kazalar canınızı sıkmayın,araba kullanırken her zaman kaza riski vardır.

Çok doğru demişsin. Şöfor asla etrafındakileri dinlemez yol kontrol ettirmez. Trafiği ve araçları iyi okumak lazım. Yolu kontrol edip çıksan bile yine kontrol halinde olman lazım. Bu da zamanla reflekslerinin hızlanması ile olacak bir şey ışıklardan geçerken bile sana yeşil yansa temkinli olacaksın burası istanbul şaka değil. Bunlar zamanla oturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…