trafiğe bi türlü çıkamıyorum

Aferin sana kız. Benim arkamdan biri başkasına korna çalsa ben ufak çaplı fenalık geçiriyorum bı şey mi oldu diye. Park yapamıyorum korkudan arabaları anlamam da çizerim diye. Ona çözümün var mı?

Aferin sana kız. Benim arkamdan biri başkasına korna çalsa ben ufak çaplı fenalık geçiriyorum bı şey mi oldu diye. Park yapamıyorum korkudan arabaları anlamam da çizerim diye. Ona çözümün var mı?
Bunun için youtub da çok guzel anlatimli videolar var.
teknik egitimini almissinizdir zaten bol bol izleyin bol bol çalisin yeni nesil arabalarda ( carpisma sensoru vs olanlarla) çizmeniz biraz düşük ihtimal.
Zamanla nereye hangi egimle daha rahat gireceginizi çozuyorsunuz benin arabada geri gorus kamerasi var onu dahi kullanmiyorum şuan bakmiyorum yani aynalarla park işi daha kolay.
Birde aracla geri park ön parktan daha rahat geliyor bana aynayla arabanin poposu nereye gidiyor goruyorsun ama burun kisminda kor noktalar var.
Geri geri calisin.
Ha birde bu kornayla zorbalama işini şoyle düsünun arkanizdaki ambulans değil sonucta, birakin bassin kornoya bu işin en rahat yolu bu.
Hatalı sürüş yapmadiginiz yani serit ortalamadiginiz arabayi gezdirmediginiz surece birakin calsinlar korna üzerinize alinip daha beter paniklemeyin

yakın derken yani o kadar da yakın değil tabi ki 8 km falan e-5 üzerinden. iş saatlerinde hiç gitmediğim için hep gece yarısı iş ev rotasını yaptığım için trafikli haliyle çıkmadım otoban halini biliyorum yani tabi iş saatlerinde çıksam muhtemelen tın tın giderim

23 gün uzun bir sure değil. Biraz zaman verin kendinize. Baktiginiz yöne direksiyonu çeviriyorsunuz sanırım bir süre direksiyon hakimiyeti ve reflekslerinizin gelişmesi için trafiğin olmadığı yerlerde sürün. Sonra her gün 10 15 dk da olsa mutlaka sürün. Bunu da trafiğin yoğun olmadığı saatlerde yapın bir süre. Araba sürmek zor bir şey değil. Zor olsa bu kadar insan kullanamazdı. Ama biraz zaman ve süreklilik gerektiriyor.

Direksiyon zaten gözüne göre hareket eder. Koordinasyon merkeziyle alakalı sadece sende olan bir şey değil. Gözünü hizada tutacaksın o yüzden.
Hemen çevre yoluna çıkma mahalle içinde gezmeye başla , zamanla mesafe artır.
Sokakta kullananlar da araba kullanmayı bilmiyor zaten. Öğretilen kurallar sokakta geçerli değil,diğer araçlara göre araba kullanıyorsun

birinin uzun süre değil demesine cidden ihtiyacım vardı tek siz dediniz genelde yorumlar sürenin yeterli olduğu yönünde geldi maalesef her gün çıkamıyorum maalesef bazı günler işten geç ve çok yorgun geliyorum araçla çıkacak halde olmuyorum genelde 3 günde bir 1 saat falan çıkıyorum böyle olunca da haliyle süreklilik kazanmıyor hep bir heyecan hali devam ediyor bakalım böyle giderse gece yarısı olsun her gün çıkmaya çalışacağım

Pes etmeyin herkes anasının karninda mı öğreniyor ya. Ne insanlar sürüyor ben mi süremiyecegim deyip ya Allah ya Bismillah deyip ufak ufak süreceksiniz.Bende ilk başlarda çok tereddüt ederek sürmüştüm ama şuan 1 yılı geçti en kalabalık yerlere bile girip çıkıyorum.

Ilk başlarda hatanız olabilir korkmayın.. benim hatam bile yoktu çoğu kez ben yanlış yaptım herhalde diye çok özür diledim magandalardan.
Şimdi biliyorum hata yapmadığımı ve cevabını veriyorum.
Maganda çok trafikte araba sürmek bunlarla ugraşmaktan daha kolay.

Ayrıca 23 gün çok kısa bir süre bi 6 ay kullanın yavaş yavaş sakın sakın bakın kendiniz bile inanamiyaxaksiniz bu kadar ilerlediginize

o cesareti kırıp çıkman lazım. Madem trafiğe çıkıyon sorun yok. Arkadaşını bir daha yanında isteme hatta kimseyi isteme. Bir yerden başlamak lazım. İlkinde en kısa mesafen marketse oraya kadar git. Gittikçe yolunu uzat. Öz güvenin toparlanır. Bende öyleydim ama kırmazsam olmaz dedim eşim özel hoca dedi hoca olmazsa napıcam nihayetinde sürebiliyorum dedim. Her çıkışın bir güven. Ben ilk bir kaç ay iş yeri ev mıntıkamın dışına çıkmadım bile. Bazen yolları karıştırıp dünya uzun yol yaptım. Şimdi de o halime gülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…