- 13 Haziran 2022
- 424
- 417
- 33
- Konu Sahibi morciceklidal
kızlar ben 6 yıl önce ehliyet aldım 2 kere direksiyon sınavında kaldım baya zor aldım yani ve hayatımda boyunca da sadece ehliyet kursunda araç kullandım ilgim falan da hiç olmadı. 23 gün önce otomatik araba aldım sürücü eğitmenliği olan bir arkadaşımla beraber sürmeyi öğreniyorum hoca tutmadım zaten bütçem de yok arkadaşım hem usta bir şöför hem de zaten mesleği ehliyet sınav sorumlusu aslında epey de verimli gidiyo ama sorun şu ki bi türlü tek başıma trafiğe çıkamadım kendime güvenim gitmeye başladı. çalıştığım için de çok vakit bulamıyorum sürmeye 23 günde toplasan totalde 10 saat kadar sürmüşümdür. yanımda o arkadaş varken otobana bile çıkıyorum ama herhangi biriyle mesela kardeşim yeni şöför onu yanıma alıp çevreyoluna çıkmaya cesaretim yok ve sadece cesaret meselesi de değil yetkinliğim yok hala panik oluyorum direksiyonu gözümün baktığı yere kaçırıyorum falan napıcam bilmiyorum siz bu süreçleri nasıl atlattınız? istanbuldayım evim işim çok yakın ama mesela bugün metro bozuldu araçla 15 dk olan yolu 1 buçuk saatte gittim kapıda araba yatarken bu çileyi çekmek istemyırum taktik vs bildiniğiniz herhangi bi şey ya da sizin alışma süreçleriniz anlatın nolur normal mi bu durum çok motiveason kaybı yaşıyorum istanbul trafiğini de hesaba katın