ben de aynı dertten muzdaripim maalesef uzun sokakta edwards cafenin oldugu pasajın en üst katında var bi kuaför genel olarak oraya gidiyorum ben ama hiç saç kestirmedm
ay anılarım depreşti bende üniversiteyi trabzonda okudum. valla benim zamanımda en son 2007 2008 diyim uzun sokakta musa vardı süper bir kuafördü kendisi boya kesim sonra yerini taşımış tavsiyem ordaki eski herhangi bir kuaöfe sorun musayı mutlaka tanıyorlardır yardımcı olurlar
hera eskiden iyiydi
ama hera hep dagıldı..
çalışanlar şenol ve levent ayrıldı ordan orada sadece taşkın kaldı taşkınında topuzunu överler .. Orada en iyisi şenoldu bence oda gitti..
ben de aynı dertten muzdaripim maalesef uzun sokakta edwards cafenin oldugu pasajın en üst katında var bi kuaför genel olarak oraya gidiyorum ben ama hiç saç kestirmedm
merhaba Trabzon'a yeni taşındım bu yüzden kuaförler hakkında bir fikrim yok. saç kesimi, manikür ve kaş alımı konusunda önerebileceğiniz kuaförler var mı? Uzun sok ta hakan kuaföre gittim ilk kaşlarımı mahvettiler! yardımcı olabilirmisiniz?
uzun saçı kuaförler ne kadara kesiyorlar bilgi verir misiniz daha önce hiç koaföre qitmedim ablama kestirirdim de .. bilgi verirseniz sevinirim kızlar ..