Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç mi saçını yaptıranlar yok trabzonda..nikah için saçımı ve makyajımı yaptırıcam...YARDIMMMM...
Kizlar ben de Laila kuaförü duydum, kendi gözlerimle de gördüm:) Gelinbasini cok güzel yapiyorlar, makyaj bana biraz abarti geldi ama genelde türkiye´de zaten cok abartili oluyor..
Laila kuaför tam olarak nerde,bilgi verebilirmisin acaba..ne kadardır ki..fiyatlarda bi bilgin var mı ?
uzun sokakta, caprazinda nike var sanirim..Bitane pasajin icinde, yaziyor zaten orda laila kuaför diye..Hemen yaninda bi cantaci var (adini suan hatirlayamadim) Valla fiyatini bilmiyorum, biz ödemedigimiz icin..Ama gidip bi konusun isterseniz..
Laila kuaför tam olarak nerde,bilgi verebilirmisin acaba..ne kadardır ki..fiyatlarda bi bilgin var mı ?
ben 6 şubatta laila da yaptırdım düğün saçımı nişanımıda daha önce yaptırmıştım harika yaptı şenol bey topuzu harika makyajda eşi süper yapıyo mükemmel bir kuaför ercan kuför içinde tavsiye etmem yıllarca arkadaşımız vardı diye ona gittik düğünlere gitmeden saçım bozulurdu.fiyat lailada 200 tl gelin saçı makyajı yeri uzun sokakta kristal pasajının içerisinde
tabiki yakın uzun sokakta bütün kuaförler ablamlar ercanda gelin oldu gözlerinin üzerinde far yanardı yeşil yeşil şenoldada herşey içinde pedikür yaptırmadım onun bilmiyorum varmıydı porselen değil makyaj donduurcu sprey sıkıyorlar yarın saç boyatmaya gidecem kartını kaybettim şuan onu arıyorum randevu almak içinhadi ya...bende kimse cevap vermeyince görümceme ercan kuaföre bakabilirmisin dedim,o da anlaşmış 250 tl demiş saç,makyaj,manikür,pedikür ama makyaj porselen değil.offfffff ya keşke tamam demeseydim..ama bilmiodum ki..ercan kuaförle laila yakın mı birbirine..nikah salonuna yakın olsun istiorum hem..çok teşekkür ederim msj için ..
2012 içinde yorum alalım lütfennnnnn :/ 2011de güzel olabilir kuaförler ama eleman değişir bişey olur kötü yapabilirler.. yorum bekliyorum arkadaşlar