Trabzon///61

canımcım ben trabzonlu degılımmm ama cok sevıyorum trabozunuda trabzon ınsanınıdaaa

slm canım bende trabzon merkez 24 yaşımdsyım doğma büyüme burası..sizinle sürekli konuşmak isterimm..
çokkk öpüyommmŞeniz

merhaba kzılar bende trabzon merkesdenimm hemserilerimle tanışıp konuşmak cok güzel evet trabzon karadenizinn en güze lşehri he bakımdan yeşilliğinden tarih bakımdan ........

evet canım cok guzel allh nasıp ederse seneye oradayım

Merhaba Arkadaşlar
Ben deTrabzonluyum.Trabzon Of'tan bütün KK üyelerine selam olsun...

selam kızlar bende trabzonluyum
eşim sürmeneli ben merkezdenim....

arkadaşlar hobi üzerine trabzonda öğrenmek istediğiniz birşey olursa cevaplandırabilirim. ahşap boyama vs.

Eşim Trabzon Oflu.acayippp Kasinir Gurur Duyar Bundan Dolayi.onunla Evlendiğim Için Bende Trabzonlu Olmuşum Artik:)) Bayramda Of'a Gittik " Artik Kutsal Topraklara Ayak Bastin öp Bakayim Topraği Dedi" :) Herne Kadar Köküm Erzurum Doğum Yerim Kayseri Yetiştiğim Yer Istanbul Ve şuanda Oturduğum Yer Kdz.ereğli Olsada Bi Yanim Trabzonlu Artik...

Selam kıslaarr ben bugün üye oldum ve hemen 61 ilgimi çekti kan çekiyo napiim bende Trabzon luyum .

selam kızlar bende eşimin işi icabı 8 sene trabzonda yaşadım biricik kızım trabzonlu kızıma nereli oldugu sorulunca tek cevap trabzon oraları çoooooook özlüyor ve arıyorum özellikle dogal güzelligini ve insanlarını

merhaba kızlar bende trabzonluyum trabzonda yaşayanlar için hobi konularında yardımcı olabilirim

güzel ülkemın en asaletli memleketinin meyvelerı selam olsun hepınıze
allah öyle bir yerde yaratmış ki bizi sabah akşam şükretsek genede yetmez

X